7 Αυγ 2013

Οι εργαζόμενοι του «902» απαντούν: Πλάκα μας κάνετε! - 902.gr

Οι εργαζόμενοι του «902» απαντούν: Πλάκα μας κάνετε! - 902.gr



εγώ πάντως θα έβαζα τίτλο "βρε δεν πάτε να γα@#@#@ε" και θα το αφιέρωνα σε μερικούς μερικούς "σχολιαστές"

46 σχόλια:

  1. Ο Θανούλης το ξεπέτσιασε:

    Επειδή οι κότες ψάχνουν κόκκορα να τις βατέψει, ο Θάνος (ο Θανούλης, ο πολιτικός, διαφημιστής και πιανίστας βρε!) δεν έχασε την ευκαιρία:

    Στα πάνελ των συστημικών καναλιών, το εκάστοτε ρομπότ που αναπαρήγαγε την κασέτα του Περισσού είχε πάντα εξασφαλισμένη περίοπτη θέση. Οι συστημικοί δημοσιογράφοι το άφηναν πάντα να λέει το ποίημα. Ποτέ δεν το στρίμωξαν. Ποτέ δεν ρώτησαν τα στοιχειώδη: αν βγείτε κυβέρνηση, τι πολίτευμα θα έχουμε; Τι πολιτικό σύστημα θα καθιερώσετε; Αν ο λαός δώσει την πλειοψηφία στο ΚΚΕ, θα έχει τη δυνατότητα να ξαναψηφίσει;

    Θερμή παράκληση: Μην ψηφίζετε ΚΚΕ. Όπως συνάγεται από τα παραπάνω, σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΚΚΕ δεν θα ψηφίζετε, άσε που θα σας πάρει τα σπίτια ο Κουτσούμπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λοιπόν, εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποιος είναι ο Θάνος, ο Θανούλης κουλουπού !

      υ.γ.: Ας πει κάποιος ρε παιδιά του Κουτσούμπα, όταν γίνει κυβέρνηση, να μου δώσει και μένα καμιά ... δεκαριά από τα σπίτια που θα πάρει !!!

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρεις το Θάνο Τζήμερο; Απαράδεκτος!
      Δες τον σε ένα ρεσιτάλ.
      (τύφλα να' χει ο Δημήτρης Σγούρος)

      Διαγραφή
    3. Ένα καθίκι και μισό έχει και άποψη για το 902. Τον έπιασε πόνος για τους άνεργους..τέτοια υποκρισία πλέον. Ο Libera.TCHE.listas να πάει να γα@#@#@ει.

      Διαγραφή
    4. Αααα ...

      Κατάλαβα ...

      Ναι, τον έχω δει κανά δυο φορές στις τιβές !

      Αλλά δεν ξέρω τίποτα για δαύτον !

      (προφανώς δεν χάνω κι τίποτα έ ; )

      Διαγραφή
  2. δεν μπορείς όμως spiral να πεις τίποτα...ανεξάντλητος είναι ο "απόφοιτος" χωρίς πτυχίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ολοκληρωμένη πρόταση για το πώς θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα ώστε να παραμένει ο «902» ένας τηλεοπτικός σταθμός της αριστεράς και των κινημάτων είχε καταθέσει εδώ και ένα χρόνο η δημοσιογράφος Ματίνα Παπαχριστούδη.

    http://www.themediaproject.gr/article/26494/Protasi-gia-stathmo-tileorasis-tis-aristeras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Μια ολοκληρωμένη πρόταση για το πώς θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα ώστε να παραμένει ο «902» ένας τηλεοπτικός σταθμός της αριστεράς και των κινημάτων είχε καταθέσει εδώ και ένα χρόνο η δημοσιογράφος Ματίνα Παπαχριστούδη."
      Έχετε πάρει χίλιες απαντήσεις για αυτές τις "προτάσεις", αλλά εσείς τον χαβά σας. Έχετε κάνει τον γκαιμπελισμό δεύτερη φύση σας. Είσαστε πια τόσο καλοί στην βρώμικη και ύπουλη προπαγάνδα που καταφέρνετε σε 2 σειρές να περάσετε τόση κουτοπονηριά που θα σας ζήλευε και η παλιά κυρά- Κατίνα.

      Διαγραφή
    2. πράγματι υπάρχει αυτή η "πρόταση"...και είναι από τις πιο αστείες (ανάλογη με άλλες βεβαίως βεβαίως) που προσφέρει αβίαστο γέλιο...που ακόμη και να παραβλέψεις τους χιλιάδες λόγους που δεν γίνεται και έχουν χιλιοειπωθεί,προσφέρετε και για συγγραφή ανέκδοτων...και για να τελειώνουμε...όσο κι αν λυσσασμένα μερικοί μερικοί προσπαθούν να καταφέρουν ότι δεν μπόρεσαν τότε που την "έκαναν" σαν τα ποντίκια,δεν θα το καταφέρουν ούτε τώρα...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε:
      Το'χα διαβάσει παλιά και ... άιντε να το δεχθώ.
      Μόνο μία ερώτηση που χρήζει σαφούς απάντησης: Από που θα χρηματοδοτείται;
      Μην μου αντιγυρίσεις "από συνδρομές μελών και φίλων" ala Ριζοσπάστη γιατί το τελευταίο είναι καθαρά κομματικό μέσον και το χρηματοδοτούν όσοι επιθυμούν, όσοι θέλγονται απ' την κοσμοθεωρία που αναπτύσσει.
      Ελα τώρα και σκέψου ένα σταθμό με mix ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ... άιντε και ΔΗΜΑΡ. Ποιος από μας θα τον χρηματοδοτούσε; Ε;
      Εγώ αν και μη μέλος του ΚΚΕ σίγουρα όχι! Θα προτιμούσα να αγοράζω την ΕΦ ΣΥΝ και να διαβάζω το pressproject, ππυ έτσι κι αλλιώς διαβάζω το τελευταίο.

      Διαγραφή
    4. Φίλε Ανώνυμε - άραγε γιατί ... ανώνυμος, ούτε καν ένα παρατσούκλι έχεις το θάρρος να βάλεις ; - εγώ, αυτήν την "πρόταση" δεν την ήξερα, αλλιώς θα την είχα αναρτήσει ΚΑΙ στο μπλογκ μου, όχι μόνο ως ... μνημείο ασυναρτησίας, ίσως και βλακείας, αλλά και για το γεγονός ότι στην ουσία της, η "πρόταση", έχει ως στόχο:

      - Με την ... εθελουσία σύμπραξη ΚΑΙ του ΚΚΕ, ο 902 να πάψει να είναι σταθμός των Κομμουνιστών, του Ταξικού Κινήματος, της Εργατικής Τάξης και των συμμάχων της και να περάσει στον νεοΠΑΣΟΚ (λέγε με σύριζα ή ανταρσύα), δηλαδή στα νύχια των αμερικάνων του Ομπάμα !!!

      Μια απάντηση θα έδινε (τότε) :

      - Πριτς ...

      Διαγραφή
  4. "γκαιμπελισμό...βρώμικη και ύπουλη προπαγάνδα...κουτοπονηριά...κυρά- Κατίνα...λυσσασμένα... ποντίκια"

    Σφίξαν τα γάλατα ή κάνω λάθος; Διαβλέπω έναν ΠΑΝΙΚΟ από την αδυναμία ξεκάθαρων απαντήσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος - τον φόβο που έχεις να βάλεις ένα παρατσούκλι ...

      Ακου, ξεκάθαρες απαντήσεις, να περιμένεις όταν κάνεις ΞΕΚΑΘΑΡΟ σχόλιο !

      Αλλιώς ...
      Νομίζεις έχουμε χρόνο για χάσιμο ;;;

      Διαγραφή
  5. ο μόνος πανικός είναι στο κούφιο κεφαλάκι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντιγράφω σχόλιο από την μισητή "Ισκρα" γιατί κι εγώ δεν έχω χρόνο για χάσιμο:

    "...Σας ρωτάνε για τον τρόπο που απολύσατε και απαντάτε για τον Τσίπρα!
    Σας ρωτάνε σε ποιόν το πουλήσατε κι απαντάτε για τον Δραγασάκη!
    Σας ρωτάνε πόσο τον πουλήσατε κι απαντάτε για τον Ομπάμα!
    Σας ρωτάνε γιατί τον πουλήσατε τώρα και απαντάτε για το ΣΕΒ!
    Σας ρωτάνε γιατί δεν τον κρατούσατε με την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ κι απαντάτε για το ΠΑΣΟΚ το ενωμένο και το δυνατό.

    Το θεωρείτε πολύ έξυπνο αυτό που κάνετε; Γιατί είναι συνδικαλισμός όχι πρωτοετή αλλά ηλιθίου να νομίζει ότι ξεφεύγει με το να πετάει την μπάλα στην εξέδρα. "

    Να κι ένα παρατσούκλι(άκου, παρατσούκλι, καιρό είχα να το ακούσω, σε κόβω για καρντάσι)

    ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας δίνουμε τις ίδιες απαντήσεις που θα δίναμε και σε κάθε άλλο αστικό κόμμα αν είχε το δικό σας θράσος! Οι άλλοι όμως δεν το έχουν, όχι γιατί είναι καλύτεροι από σας αλλά γιατί ο δικός τους ρόλος δεν είναι να το παίζουν "αριστερά". Σας λέμε για τον Τσίπρα, τον Δραγασάκη, τον Παπαδημούλη, την Δούρου, τον Ομπάμα, τον ΣΕΒ για να σας δείξουμε ότι δεν είσαστε τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο από ένα αστικό κόμμα, μια σοσιαλδημοκρατία που θέλει να διαχειριστεί τον καπιταλισμό (για να τον σώσει). Αλλά εσείς κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε για να επιμείνετε στο προβοκατόρικο ρόλο σας και να επιτύχετε τον σκοπό σας, την διάλυση του ΚΚΕ. Τα ξέρετε όλα, τα καταλαβαίνετε όλα, αλλά σφυρίζετε δήθεν αδιάφορα. Σύντομα θα αποκαλυφθείτε και εσείς όπως αποκαλύφθηκε και το ΠΑΣΟΚ, μόνο που το δικό σας ξεγύμνωμα δεν θα αργήσει αφού η ιστορία, όπως είναι γνωστό, επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.

      Διαγραφή
    2. η απάντηση του Τοτέμ είναι αφιερωμένη σε τέτοιου τύπου "σχόλια"
      http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/24086/ton-902-tha-synehisoyme-na-ton-zoyme-giati-o-902-eimaste-emeis

      Διαγραφή
    3. Έτυχε να περνάω από το blog σας και είδα να μεταφέρεται από τον "καρντάσι" το σχόλιό μου στην Ισκρα. Φυσικά οι "απαντήσεις" που πήρα κι εδώ είναι διαφωτιστικότατες:
      "Έχει θράσος", "οι δεξιοί είναι καλύτεροι από εσάς", "είσαι ΠΑΣΟΚ" και δεν έχεις δικαίωμα να ρωτάς εσύ που δεν έχεις ενισχύσει.

      Θα κάνω το όμως το κόπο να απαντήσω στις βλακείες, έτσι γιατί μου τη σπάσατε:
      1. Θράσος ναι έχω. Μόνο όμως απέναντι σε θρασύμια που μιλάνε για ανώνυμους λοιδωρώντας οι ίδιοι ανώνυμα.
      2. Οι δεξιοί σαφώς και είναι καλύτεροι από εμάς προφανώς γιατί δεν ρωτάνε και γιατί σκάνε και κανένα φράγκο για την..υποδομή. Διαβάστε όμως και αυτό: tvxs.gr/node/135388 Αν, ΑΝ λέω το κάνουν που θα πάτε να κρυφτείτε (από ντροπή εννοώ) εσείς οι "κομμουνιστές"; Αλλά ως γνωστόν τέτοιο κομμουνιστές δεν ντρέπονται.
      3. Εμένα την εποχή που εσείς είσασταν κολλητοί με το ΠΑΣΟΚ, με κυνηγούσαν τα δημοκρατικά ΜΑΤ να μου σπάσουν το κεφάλι (ανάμεσα στα άλλα ΚΑΙ γιατί είχα τολμήσει να διμμαρτυρηθώ για το Τσερνόμπιλ, όταν εσείς τρώγατε δημοσίως φρούτα για να μας αποδείξετε πόσο υγιεινή είναι η ραδιενέργεια). Εμένα κι άλλους μερικούς χιλιάδες που δεν είχαμε μπει στο περίφημο "μπλοκ της αλλαγής". Εγώ όταν ο Φλωράκης έλεγε τα "Αντρέα μου" και τα "ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ" (Μητσοτάκης) έκοβα τις εφημερίδες με τα πρακτικά γιατί είχα πάθει πλάκα με το ξεπούλημα. Εσείς μαναράκια μου που ήσασταν;
      Θέλετε να θυμηθούμε την "ανατρεπτική" Αλέκα/Γοντικα/Μαίλη τι έκαναν τότε;
      4. Δυστυχώς είμαι τόσο ΒΛΑΚΑΣ που σας έχω ενισχύσει (με κουπόνια και όχι μόνο) πολλάκις. ΔΕΝ θα ξαναγίνει όμως σε καμία περίπτωση και ΠΟΤΕ, αν δεν ακολουθήσετε ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ αυτά που σας έλεγε ο Μπογιόπουλος στον προσυνεδριακό. Ξέρω ότι η δική μου ενίσχυση δεν αγοράζει..."υποδομές", αλλά ό,τι μπορεί ο καθένας.

      Και τώρα περιμένω τις δικές σας απαντήσεις στις ερωτήσεις μου.

      Διαγραφή
    4. 1. Ανώνυμα με την έννοια ότι σκάνε μύτη πολλοί ανώνυμοι χωρίς νικ. Το "θρασίμια" επιστρέφεται.
      2. Αν ισχύσει αυτό που λέει ο Κούλογλου, θα πρέπει να το αντιπαλέψουμε συλλογικά. Εξ άλλου, το ΚΚΕ "ήρξατο χειρών αδίκων" στα ραδιοτηλεοπτικά; Το ΚΚΕ δεν είχε λεφτά, το είπε! Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε αντιπρόταση για αγορά της μπάντας συχνοτήτων και του εξοπλισμού του 902;
      3. Ηταν ποτέ στο μπλοκ της αλλαγής το ΚΚΕ και δεν το' μαθα; Φτου ρε πούστη μου, άδικα με διέγραψαν! Βάλε ένα λινκ, if you pleaseeee!
      Πάντως φράουλες τότε (που μ' αρέσουν) εγώ αφ' ενός δεν έφαγα, γιατί η παραγωγή της Β. Ελλάδας καταστράφηκε, αφ' ετέρου ήμουν φαντάρος.
      Τι έκανε η τριάδα Αλέκα/Γοντικας/Μαίλης; Βάλε ένα λινκ.
      4. Καλά μωρέ δεν πιστεύω ότι ο ΚΝιτης της γειτονιάς σου, σου'βαλε το μαχαίρι στο λαιμό για να αγοράσεις κουπόνια και εισιτήρια για το φεστιβάλ. Και πάλι φίλοι θα' σαστε, ένα καλημέρα θα το λέτε.

      spiral architect - μη μέλος του ΚΚΕ

      Διαγραφή
    5. Kαι κάτι σημαντικό: Οτι γράφουμε εδώ κι αλλού, μέλλει να χαθεί μέσα στο βαθύ ιντερνετ, κάπου σε κάποιους σέρβερς της google. Δεν θα αλλάξει τίποτα βγάζοντας τα σώψυχά μας μπροστά στα πληκτρολόγια, με εκλογές κλπ σοβατίσματα.
      Με ανατροπή θα αλλάξει, αλλιώς δεν θα αλλάξει ποτέ!

      Διαγραφή
    6. XAAAAAXAXAXA....Spiral πες αλεύρι...ο κουρέας του γκλόμπιγκ σε γυρεύει///

      Διαγραφή
    7. Λάθος εκτίμηση έχεις για τους ΚΚέδες αγαπητέ. Ο Φάρος, η Ελβα, ο Μπλογκσεβίκος και όσοι συχνάζουν μέσα δω μπορεί να μην είναι πολύ κομιλφό, αλλά δεν δαγκώνουν. Προφανώς ανδρώθηκες στις παρυφές οργανώσεων τύπου ΕΑΑΚ (ή του Ρήγα στα χρόνια μου) νομίζοντας ότι οι ΚΝίτες είναι κάτι τύποι σαν τον Stig του Top Gear. Δεν είναι έτσι, σαν και σένα και μένα είναι, μόνο που το παλεύουν πιο πολύ.
      Διάβασε και το ντισκλέημερ:
      To γλόμπινγκ υποστηρίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Δεν εκφράζει επίσημα το ΚΚΕ ή άλλες οργανώσεις που συνδέονται μ' αυτό και ως εκ τούτου, το ΚΚΕ (ή οι φίλιες οργανώσεις) δεν φέρει καμμία ευθύνη για απόψεις που εκφράζονται εδώ.

      Διαγραφή
    8. Με δουλεύεις soiral? Μόλις μου έκοψαν την απάντηση που έστειλα και μου γράφεις για...ΕΑΑΚ? Στημένος είσαι φιλαράκο; Είναι ευθεία η ερώτηση και περιμένω ευθεία απάντηση πριν έρθει το ευθύ...κόψιμο.

      Διαγραφή
    9. ... μάλλον πρόβλημα του μπλόγκερ είναι, μου το κάνει κατά καιρούς και μένα.

      Διαγραφή
    10. "Δεν θα αλλάξει τίποτα βγάζοντας τα σώψυχά μας μπροστά στα πληκτρολόγια, με εκλογές κλπ σοβατίσματα. "

      Πρώτον δεν καταλαβαίνω γιατί το λες σ' εμένα κι όχι σε τόσους και τόσους που κάνουν το ιδιο μ΄εμένα, απλά βαφτίζονται "μπλόγκερ". Πιστεύεις οτι αυτών τα λόγια δεν χάνονται στο βαθύ inernet;
      Δεύτερον, επέτρεψέ μου να θεωρώ πιο φθηνό τρόπο να βγάζω τα εσώψυχά μου αυτόν, παρά τον ψυχολόγο με τα 70 ευρώ/συνεδρία.
      Τρίτον θέλω πολύ περισσότερο από εσένα να οργανωθώ, όμως δεν υπάρχει τίποτε που να μου δημιουργεί στοιχειώδη εμπιστοσύνη. Κι αυτό για μένα είναι σημαντικό. Για άλλους μπορεί να μην είναι, αλλά εγώ έχω βαρεθεί το κάθε μαλάκα να βγάζει τα εσώψυχά του στην συλλογική κουβέντα και δράση. Ίσως αν αυτοί αρχίσουν να γράφουν στο internet, να μπω εγώ στην ενεργό δράση :)

      Τελευταίο: Γνωρίζω ότι ο μπλόγκερ κόβει απο μόνος του, αλλά έχω κακή εμπειρία από κάποια άλλα μπλογκ.

      Διαγραφή
    11. Τα λέω στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά, φίλε. Κοινώς το λέω παντού, στις παρέες μου, στη δουλειά μου και όπου με παίρνει. Με σιχτιρίσματα στα παπαγαλάκια της τιβί και σχόλια στο νετ δουλειά δεν γίνεται.
      Μέλος του Κόμματος πλέον δεν είμαι, άλλα νιώθω περίπου έτσι, λόγω του πρώτου που έγραψα. Εμένα γιατί το ΚΚΕ μου εμπνέει εμπιστοσύνη, αν και φοιτητόθεν διαγραμμένος; Τόσο βλάκας είμαι ή μήπως είμαι η μετενσάρκωση του Ζαχαριάδη;

      Εδώ πάντως είμαστε καλά παιδιά και από σπίτι. :-)

      Διαγραφή
    12. Άμα έχεις εμπιστοσύνη δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεσαι μέλος; Και στο λέω με κάθε διαφωνια που ξέρεις ότι έχω. Εκτός κι αν επειδή είσαι διεγραμμένος εμπίπτεις σε τίποτε ειδικές διατάξεις (κάτι πήρε το μάτι μου για τους παλιούς διεγραμμένους).

      Τέλος, αν θέλεις να πεις φυσικά (καταλαβαίνω το να μην θέλεις εννοώ), γιατί σε διέγραψαν τότε;

      Διαγραφή
    13. Γιατί θεωρήθηκα τροτσκιστής, μια εποχή που δεν ήξερα καλά-καλά τον Τρότσκι και τα κείμενά του. Του δε καθοδηγητή μου (που έβαλε τότε το χεράκι του εισηγητικά) η κατάληξή του ήταν η νεοφιλελέ δεξιά.
      Περασμένα ξεχασμένα. Πάντως το Κόμμα δεν μου φταίει, το Κόμμα -καλώς ή κακώς- το απαρτίζουν άνθρωποι με (ανθρώπινες) αδυναμίες. Η κοσμοθεωρία του είναι όμως δυνατή. Και το Κόμμα να διαλυθεί, (λέμε τώρα!) κάποιο άλλο θα πάρει τη θέση του, θαρρώ.
      Εγώ πάντως δεν πούλησα τις ιδέες μου και είμαι περήφανος γι' αυτό.
      That's All Folks και τέλος.

      Διαγραφή
  7. και γιατί ρε τύπε θα πρέπει να σου πεί κάποιος πόσο πούλησε;;;το γιατί έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές κι αν η "ισκρα" (όλα τα έχετε ξεφτιλίσει στο ρεζίλεμα ονομάτων θα μασήσετε?) δεν ήταν τρεις λαλούν και δυό χορεύουν δεν θα έκανε αυτή την ερώτηση...επίσης έχει απαντηθεί και η απίστευτη ηλιθιότητα δλδ να τον κρατήσει το ΚΚΕ με την βοήθεια του νεοπαΣΟΚ...να υποθέσω ότι όταν είχε εξορμήσεις το ΚΚΕ για να καλύψει τα χρέη του 902 οι αστείοι της ισκρα και οι ντούροι επαναστάτες σχολιαστές της,είχαν σχιστεί να κόβουν κουπόνια και τώρα τους έπιασε ο πόνος...όσο για την ατάκα περι πρωτοετή συνδικαλιστή,ευτυχώς εμείς δεν το πάμε το πράγμα με πτυχία σαν κάτι νεόκοπους (με new entry από παΣΟΚ,ονόματα μη λέμε) που με χαρά αγκάλιασαν μερικοί μερικοί και μάλιστα τους κότσαραν στην πρώτη γραμμή...και πάς που πάς στην ιστοσελίδα της "ίσκρα" δεν τα λές τα καλόπαιδα ότι υπάρχουν απαντήσεις από τους ίδιους τους εργαζόμενους ΕΠΩΝΥΜΕΣ, για να μην ψάχνουν από εδώ κι από εκεί για ανώνυμες καταγγελίες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε, γιατί να μου πεις πόσο πούλησε;
      Μήπως για να κρίνω αν πούλησες υποδομές ή συχνότητα;

      Που χρωστάτε και πουλάτε το σταθμό όσο όσο μπορείτε να μου πείτε; Γιατί ένα ΚΚ που χρωστάει και ανεξάρτητο δεν το λες.

      Διαγραφή
    2. ας τα πάρουμε ένα ένα:
      δεν έτυχε να περάσεις από εδώ,αλλά μετά την "εξυπνάδα" που ανέβασες όπου την ανέβασες,έχεις τρελαθεί στην αναζήτηση για να δεις τι έγινε...τα έτυχε αλλού...
      θέλεις το ποσό που πουλήθηκε για να "κρίνεις" τί πουλήθηκε; (ούτε πρωτοετής οικονομικού τέτοια κοτσάνα ειδικά στο οικονομικό μοντέλο που ζούμε)...
      τα αν είναι ένα ΚΚ ανεξάρτητο από τη στιγμή που χρωστάει είναι εύκολο να το διαπιστώσεις και από τις επιθέσεις που δέχεται σε στυλ κακιασμένης γεροντοκόρης.και για την περίπτωση που μιλάμε εδώ,κι από την απίστευτης ομοιότητας "επιχειρηματολογίας" από πρώην (τύπου καρτερού) μέχρι ούγκανων...στην τελική το ΚΚΕ είναι και το μόνο κόμμα στην Ελλάδα το οποίο δεν κυνηγάει καμία τράπεζα ή δεν ψάχνει πατέντες για να γλιτώσει δάνεια,καθώς έχει βάλει (και είναι επίσημα ανακοινωνένο αυτό) υποθήκη περουσιακά του στοιχεία...
      επίσης "μαναράκι",αν θεωρείς ότι σε αυτό εδώ το blog τις απλώνουμε να τις μετρήσουμε,μάλλον έχεις μπερδευτεί με ιστοσελίδες "ανεξάρτητων" (πλην όμως καλοταισμένων επί παΣΟΚ σε ΕΤ) "δημοσιογράφων",που δεν έχουν καν την στοιχειώδη ντροπή να βάλουν τις απαντήσεις των εργαζομένων του 902,για να μην τους χαλάσει η μανέστρα...το που ήμασταν λοιπόν "μαναράκι" και δεν θα στο πούμε και σίγουρα δεν θα κομπάζουμε για αυτό...
      να μην πιαστώ τώρα από ατάκες "θρασίμια" και χαριτωμενιές γιατί άκρη δεν θα βγεί και τέλος,αν υπάρχει πλέον ψυχίατρος που έχει την συνεδρία 70Ε να βάλεις το όνομά του γιατί είναι περίπτωση....

      Διαγραφή
    3. game over,σου βρήκα και "ανώδυνο" τρόπο να ενισχύσεις το ΚΚΕ χωρίς να εκτεθείς...σύμφωνα με σχολιαστή στο πρώτο θέμα το ΚΚΕ έχει ξενοδοχεία σε νησιά (σε ποιά δεν ξέρω κάνε μόνος σου έρευνα)...αν ποτέ καταφέρεις να πάς διακοπές σε νησί (καθώς φαντάζομαι όπως και σε μένα έτσι και σε σένα και σε όλους όσους ζουν στη χώρα αυτή τους "περισσεύουν" ),κλείσε διαμονή σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο και θα πάνε για καλό σκοπό....

      Διαγραφή
    4. Μια απαντησούλα μπλογκσεβίκε δεν θα την γλυτώσεις:

      Είναι πολύ αστεία η κατηγορία σου: Δηλαδή θεώρησα τόσο έξυπνο αυτό που είπα που άρχισα να το γκουγκλάρω να δω αν έχει μεταφερθεί; Ρε μπλογκσεβίκε, αν είχα τέτοια συμπτώματα θα τα έδινα τα 70 ευρώ, δεν θα τα λυπόμουν ακόμη κι αν δεν είχα για το ρεύμα μετά. Δεύτερον έχω πει πολύ πιο έξυπνα πράγματα από αυτό, πίστεψέ με :) Αν ήταν να γκουγκλάρω...αποφθεύγματά μου δεν θα έβαζα τη συγκεκριμένη κοινότοπη διαπίστωση.
      Πάντως πολύ διεστραμένο αυτό που σκέφτηκες, ελπίζω μόνο να μην προέρχεται από δική σου εμπειρία.

      Ούτε πρωτοετής, ούτε τεταρτοετής υπήρξα υπήρξα ποτέ στο οικονομικό (ευτυχώς), οπότε θα μου επιτρέψεις την αυθαιρεσία: Πολύ απλά για μένα ένα βανάκι (ούτε καν μια βίλα...) δεν μπορεί να στοιχίζει ένα εκατομμύριο. Αν λοιπόν δω τα εκατομμύρια να πέφτουν (όπως λέγεται) θα σκεφτώ ότι πουλήσατε τον αέρα (δηλαδή τη ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ κι όχι το όνομα) και όχι την υποδομή. Κακός άνθρωπος και απαίδευτος οικονομικά, μην το ψάχνεις.

      Καλά επιθέσεις δεχόμαστε όλοι, δεν σημαίνει ότι είμαστε και ανεξάρτητοι. Για μένα όμως είναι σημαντικό ένα κόμμα να είναι χρεωμένο. Άμα για σένα δεν είναι μην τα ρωτάς. Όμως εγώ θα ρωτήσω, γιατί βλέπω επί του πρακτέου ότι το ΚΚΕ δεν ήθελε να ΚΛΕΙΣΕΙ τον σταθμό εξ ανάγκης, ήθελε να τον ΠΟΥΛΗΣΕΙ. Εκεί ήταν το όλο θέμα, γι αυτό και τον ξανάνοιξε άλλωστε όταν υποψιάστηκε ότι μπορεί να του πάρουν την συχνότητα ΔΩΡΕΑΝ.

      Μην τα θές όλα δικά σου μπλογκσεβίκε μου: ΚΑΙ να μην απαντήσεις ΚΑΙ να μην κομπάζεις! Ή το ένα ή το άλλο, διάλεξε.
      Απάντησε που ήταν όλοι αυτοί επί δημοκρατικών δυνάμεων, απάντησε που ήταν με την συγκυβέρνηση (όταν έφευγε το ΝΑΡ), απάντησε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τι έκαναν 20 όλόκληρα χρόνια που ήταν υπεύθυνοι για τον 902, την τυποεκδοτική κλπ.. Δεν είναι ένα και δύο, είναι ΕΙΚΟΣΙ και δεν μπορούν να μιλάνε για...κληρονομιές.

      Υγ: Προσωπικά προτιμώ το κάμπιγκ και μάλιστα το ελεύθερο κάμπιγκ. Μόνο εξ ανάγκης λοιπόν ενισχύω την αξιότιμη κοινωνική κατηγορία των "rooms to let", που έχουν καταστρέψει όλα τα νησιά μας. (μαζί με τα κότερα και τα ιστιοπλοϊκά, αλλά αυτά τουλάχιστον μετακινούνται, δεν χρειάζονται μπουλντόζα) Κι όπως λέτε κι εσείς ο καπιταλιστής είναι καπιταλιστής, άρα όπου και να τα δώσω το ίδιο κάνει.

      Διαγραφή
    5. πάμε ένα ένα...το κακό με το διαδίκτυο είναι ότι δεν είναι προσωπική επαφή...οπότε εύκολα η πλάκα μπορεί να θεωρηθεί σοβαρή απάντηση (και ναι αυτό πάει στην πρώτη παράγραφο)...

      δεύτερο,γιατί ρε φίλε θα πρέπει να σου επιτρέψω την αυθαιρεσία δεν το κατάλαβα?τι είσαι δλδ ο γκουρού των απόψεων και σου επιτρέπεται να κάνεις επιθέσεις τέτοιου τύπου και ο άλλος δεν θα απαντάει?και επίσης δουλειά με το "όπως ακούγεται" ΔΕΝ γίνεται...

      τρίτο,η ερώτηση είναι ρητορική...ποιο κόμμα δεν είναι χρεωμένο και αν θέλεις γιατί είναι χρεωμένο...για ρουσφέτια ή για δράσεις?είναι χρεωμένο γιατί έχει τους χοσέμπα από πίσω?τις χορηγίες,γιατί?εκτός αν πιστεύεις (που δεν το νομίζω εδώ που τα λέμε) ότι το ΚΚΕ λειτουργεί σε σοσιαλιστική νησίδα με άλλους όρους από τους υπόλοιπους...επίσης ο 902 ξανά άνοιξε όταν δέχτηκε λυσσασμένη επίθεση από τους ίδιους ακριβώς (σύμπτωση σύμπτωση) πριν από λίγο καιρό με τα υποθετικά (και σίγουρα για ορισμένους) "δημοσιεύματα".

      το που ήταν ο καθένας και τί έκανε,είναι ΓΝΩΣΤΟ και δεν μπορεί κανείς να κρύβεται πίσω από "εξυπνάδες" (μη τσιτώσεις δεν μου έρχεται η κατάλληλη λέξη)...και η συγκυβέρνηση έχει απαντηθεί και το τί έκανε ο καθένας είναι γνωστό...επίσης είναι γνωστό ότι κάποιοι από αυτούς που το παίζουν ξερόλες και κριτές των πάντων τώρα,είναι υπεύθυνοι και για πολλές από τις στρεβλώσεις του έγιναν στο κομμάτι της διαχείρησης της τυποεκδοτικής πχ. και τώρα είναι τιμητές του 902.όσο για τα κληρονομικά και τα ματζούνια αλλού.άλλοι δίνουν δαχτυλίδια διαδοχής...

      υγ..ξύνεις πληγές...λατρεύω το κάμπιγκ αλλά πρακτικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να κάνω....(φαντάσου τώρα κλάμα γοερό)

      Διαγραφή
  8. Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω προς τι όλη αυτή η συζήτηση. Αν δεν κάνω λάθος, το ΚΚΕ είχε ένα ΔΙΚΟ ΤΟΥ σταθμό, τον έφτιαξε με ΔΙΚΑ ΤΟΥ λεφτά (στηριγμένο οπωσδήποτε στην συνδρομή χιλιάδων κομμουνιστών), δεν πήρε ΠΟΤΕ επιδότηση/επιχορήγηση γι' αυτόν, τον χρησιμοποιούσε αποκλειστικά ως κομματικό εργαλείο (και ποτέ δεν το έκρυψε, ισχυριζόμενο διάφορες μαλακίες περί "ανεξάρτητης δημοσιογραφαίας" κλπ). Αν τώρα αποφάσισε να τον πουλήσει, να τον κλείσει ή να τον κάψει, από πού κι ως πού πρέπει να απολογηθεί σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από τα μέλη του; Από πού κι ως πού έχουν λόγο όλοι αυτοί οι οποίοι όχι μόνο ΠΟΤΕ δεν έδωσαν μια δεκάρα για να στηρίξουν αυτόν τον σταθμό αλλά και ΠΟΤΕ δεν συντονίστηκαν στις συχνότητές του; Από πού κι ως πού όλοι αυτοί γίνονται κεχαγιάδες στο.... άντε μην εκτροχιαστώ τώρα;

    Προσωπικά, μιας και επίσημα δεν είμαι μέλος τού ΚΚΕ, θεωρώ ότι δεν έχω δικαίωμα ούτε την άποψή μου να εκφράσω. Τελεία και παύλα.

    Υστερόγραφο: Οι κομμουνιστές δεν διστάζουν να υπογράφουν φαρδειά-πλατειά τις απόψεις τους. Η ανωνυμία ταιριάζει μόνο σε όσους φοβούνται και σε προδότες, σαν εκείνους με την κουκούλα επί κατοχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Spiral

    Υποκλίνομαι στα ψύχραιμα σχόλιά σου (by the way, σε απόλαμβάνω και στον Αρχαιοπτέρυγα, άρα έχουμε τουλάχιστον κοινές ανησυχίες για τους ΑΠΕτεώνες)

    Περί χρηματοδότησης, αντιγράφω από το άρθρο-πρόταση (μάλλον έπρεπε να τ ο διαβάσουμε όλοι πιο προσεκτικά):"Μια κοινή επιτροπή επεξεργάζεται το σχέδιο. Ανοιχτό κανάλι με συμφωνημένες αρχές, ένας είδος Κώδικα εκπεμπόμενου προγράμματος, στη λειτουργία του. Μελέτη κόστους και βιωσιμότητας. Για την αρχική στήριξη του μετέχουν ισότιμα και αναλογικά όλες οι δυνάμεις της αριστεράς αλλά και οι φορείς των κινημάτων. Προσφέροντας τα πρώτα χρήματα στον προϋπολογισμό δημιουργίας του καναλιού. Σε πολύ ύστερο στάδιο, μπορεί να συζητηθεί ανοιχτά η πολιτική χορηγιών ή χρηματοδότησης εκπομπών –μεγάλων ερευνών από άλλους φορείς. "

    Πέρα από τις υγειονομικές ζώνες των κομμάτων που θα συμμετείχαν, φαντάσου την "Ελληνοφρένεια", την Λιάνα, τον Μπογιόπουλο, γαιτί όχι εσένα, γιατί όχι τον Αρχαιοπτέρυγα, τον Χατζηστεφάνου (μια και ανέφερες το Press) και ένα σωρο άλλα ονόματα...Εγώ προσωπικά θα γούσταρα και θα χηματοδοτούσα όπως έκανα κι εγώ και πολύς κόσμος με τα Debtocracy και Catstroika. Άσε που θα γινόταν πανηγύρι με την ιδεολογικοπολιτική διαπάλη...θα γούσταραν όλοι, χμ, όλοι;;;

    Με "αν" βέβαια δεν βαφονται αυγά, απλά νιώθω να χάθηκε κάτι που δεν το πάλεψε κανένας(δεν εννοώ τα Μέλη του Κόμματος που ξεσκίστηκαν στις εξορμήσεις), κανένας από τις ηγεσίες(και δεν εννοώ μόνο του ΚΚΕ

    ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο-πολύ είμαστε έξω απ' τα πράματα και δεν γνωρίζουμε πολλά. Το σίγουρο είναι ότι (από οικονομικής πλευράς) άλλο πράμα είναι ένα πολυσυλλεκτικό αριστερό σάιτ, άλλο πράμα ένα κομματικό σάιτ, άλλο η χρηματοδότηση του Καταστρόικα, ακόμα δε περισσότερο η χρηματοδότηση ενός τηλεοπτικου σταθμού.
      Για σκέψου το λίγο: Είχα γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση ότι αν δεν έχεις αφειδώς χρηματοδότηση ο όποιος τηλεοπτικός σταθμός, κομματικός ή πολυσυλλεκτικός, θα εκπέσει σε αισθητικό τουλάχιστον επίπεδο στα επίπεδα του τελεσίτυ του Καρατζαφέρη. Ετσι έγινε και με τον 902τιβί. Οταν πρωτάνοιξε ο 902 αριστερά στα FM ίσχυαν άλλοι "νόμοι και προφήτες", η Καραϊνδρου έγραψε το σήμα του, μετά ήλθε ο 902τιβί, έπαιζαν μέσα Τσίμας και Ανδρουλάκης, υπήρχε ο Συνασπισμός το βρώμικο '89, η δεύτερη διάσπαση του ΚΚΕ.
      Τι υπήρχε τότε; ΧΡΗΜΑ. Χρημα με τη μορφή της κρατικής χρηματοδότησης, καθότι το ΚΚΕ ήταν τρίτο κόμμα και ότι έδιναν τα μέλη και οι φίλοι, οπότε ένα μέρος αυτών κατέληγε και στο σταθμό.
      Τι δεν υπάρχει τώρα; ΧΡΗΜΑ
      Όπερ έδει δείξαι!
      Με ατομικές πρωτοβουλίες χρηματοδότησης τηλεοπτικός σταθμός δεν συντηρείται. Δεν είναι μπλογκ του blogger ή της wordpress ούτε με 20E αγοράζεις ένα domain και στήνεις ένα σάιτ σε κάποιον σέρβερ της Καλιφόρνιας που κολλάς και ένα paypal και ψιλοκαθάρισες κάνοντας και μια άλλη δουλειά.

      Διαγραφή
    2. Μη με γειώνεις, άσε με να φαντάζομαι αυτό που ψιλοέγινε με την ΕΡΤ,την ψηφιακή της μετάδοση από τον 902 και τα στρογγυλα τραπέζια της να παλεύεται σε πιο οργανωμένη βάση...εχω την(ανεδαφική,λες εσύ,ποιός ξέρει;) ελπίδα ότι θα ισοπέδωνε τις ιδιωτικές TV, θα λειτουργούσε καταλυτικά και πολλαπλασιαστικά για θεαματικότητες και συνεπώς με εύρωστο τμήμα διαφημήσεων και χορηγίες,...μπορεί να κάνω λάθος..η συζήτηση γίνεται όμως πάνω στο υπαρκτό λάθος της τωρινής αγοραπωλησίας και είναι δυστυχώς ανεύ πρακτικής σημασίας...το πισωγύρισμα(από όποια πλευρά κι αν το δεις) είναι δεδομένο!

      ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ

      Διαγραφή
    3. Και για να σκάσει λίγο το χειλάκι του Blogsevikos και όσων άλλων βλοσυρά βλοσυρά βρίζουν όποιον καλοπροαίρετα (αντε, και κακοπροαίρετα) ρωτά, το παρακάτω link προσφέρει τρελλό γέλιο

      http://parallhlografos.wordpress.com/2013/08/08/%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%81%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B5/

      ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ

      Διαγραφή
    4. αμάν μωρέ πονέσαν τα μάτια μου...ΑΙΛΑΙΟΣ

      Διαγραφή
    5. και δεν με έχεις δει να βρίζω...πίστεψέ με...

      Διαγραφή
  11. κοίταξε να δείς που την "πατάς" με το σκεπτικό σου...λές (σε δύο σχόλιά σου) για "χορηγίες"...αυτό αμέσως αμέσως (ειδικά στο οικονομικό μοντέλο που ζούμε) ανοίγει διάπλατα τις πόρτες και τα παράθυρα σε υποχωρήσεις συμβιβασμούς (ανεξάρτητα προθέσεων)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λέω χορηγίες, εννοώ κατί τέτοιο
      Φαντάσου -αντε πάλι τα "αν και τα "φαντάσου"- έναν τηλεμαραθώνιο "Ενισχύστε την Τηλεόρασή σας" στο προαναφερόμενο υποθετικό κανάλι με τη βοήθεια καλλιτεχνών, πολιτικών κλπ τί χρήμα θα μάζευε για την λειτουργία του από τον κόσμο...Δεν αναφέρομαι στους "υγιείς" (χα!) επιχειρηματίες,αν και δε νομίζω να έλεγε κανείς "όχι" σε μια διαφανή φραγκάτη ενίσχυση!

      ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ

      Διαγραφή
    2. Όλη η συζήτηση θα είχε νόημα αν:
      α) όπως λέει ο Teddy το ΚΚΕ έπρεπε να δώσει σε κάποιον λόγο (εκτός από τα μέλη του) για το τι θα κάνει με τον 902 και
      β) το ΚΚΕ θεωρούσε τον ΣΥΡΙΖΑ σύμμαχο πολιτικό χώρο με κοινούς στόχους και όχι ένα αστικό κόμμα εχθρό της εργατικής τάξης και της σοσιαλιστικής επανάστασης.
      Εφόσον κανένα από τα δυο δεν ισχύει, προς τι η πίκρα και ο σπαραγμός; Εδώ μια απάντηση υπάρχει: για να θολώνουν τα νερά, να αυτοπροσδιορίζονται ως αριστερά και να εκμεταλλευτούν το θέμα για να κτυπήσουν ύπουλα (για άλλη μια φορά) το ΚΚΕ.

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...