9 Αυγ 2013

«Η μέρα του οργασμού»!





Χθες ηταν η «μερα του οργασμου», oπως μαθαμε απο το ΤL*, ακομη και οσοι απο εμας δεν θελαμε να μαθουμε, οχι φυσικα απο σεμνοτυφια, αλλα απο ...αηδια για τις γνωστες διεθνεις μερες που γιορταζονται τελευταια, συμφωνα με τις προσταγες της ...Google, ή κι εγω δεν ξερω ποιου αλλου γιγαντα των media.

Αναμφιβολα, καποιος ''εξυπνος'' πληρωνεται για να καθεται και να σκεφτεται γιορτες κλπ. επετειους ωστε να εντυπωσιασει το αφεντικο του πλασαροντας αλλη μια βλακεια στην ανθρωποτητα, αυτη ειναι η συνεισφορα του. Οσο μπορει ο καθενας, παιδια, σ αυτη τη ζωη! 
Μα φυσικα θα πει κανεις, καποτε θα πρεπει να γιορταστει κι αυτη η μερα! «Eιναι πολυ σημαντικη για την ανθρωποτητα!» Μη ξεχναμε ποσοι ανδρες...αγωνιζονται καθημερινα γι αυτο, ποσες γυναικες ζουν χρονια προσποιουμενες, ειτε μεσα σε σχεσεις, ειτε εκτος, χωρις να εχουν καν βιωσει την μοναδικη αυτη ...κορυφωση!!

Και ενω θα περιμενε κανεις σε καθε ...«προηγμενη Ευρωπαικη χωρα» να ειχε συζητηθει, ή εστω και λιγο αναφερθει το θεμα, απορησα γιατι στη Σουηδια, δεν εγινε τοσο μεγαλο θεμα οσο στην.....Ελλαδα! 
Προς θεου, να μας πουνε «καθυστερημενους» εκει κατω, ειδικα εμας στις χωρες του Νοτου οπου δεν εχουμε ...προβληματα, ουτε ξερουμε την εννοια λεξεων oπως...ανεργια, διαφθορα, αποκλεισμος, ευνοιοκρατια, αυτοκτονιες, κατασχεσεις, ξεπουλημα του δημοσιου, ακομη και «συμβάσεις μηδενικών ωρών», οπως λεγονται, πια στην Ελλαδα και εφαρμοζονται ηδη στη Cosco και αλλου.

Εμεις ζουμε εκει κατω, αγαπητοι μου για να ...κοροιδευουμε οσους σαν το ΚΚΕ, αγωνιζονται με εμας για εμας, εμεις  περιμένουμε το ΚΚΕ στη..γωνία και το λοιδορουμε  σε καθε περιπτωση, για το ενα και το αλλο, σε σημειο που αρχιζει κανεις να σκεφτεται μηπως τελικα μας καλαρεσει ο... φασισμος, μηπως να ψηφισουμε στη τελικη και....ναζι πολιτικους, οχι για τιποτε αλλο βρε αδερφε, αλλα για το...lifestyle τους, εφ οσον δεν κοιταμε να τον ξεριζωσουμε απο τη ριζα του, ουτε να θυμισουμε τι εκανε και τι κανει καθε μερα με οσους συναντηθει..

Εμεις ...ανακυκλωνουμε τις ειδησεις σχετικα με τους..ναζι και δεχομαστε παθητικα και προθυμα ο τι μας σερβιρουν τα γνωστα καναλια στο πιατο, ως...«trendy», ως «αντικειμενικη πληροφορηση», γιατι πρωτιστως πρεπει να ειμαστε πολιτες «μεσα σ ολα», εστω κι αν οι ειδησεις αυτες καθαυτες μας προσβαλλουν τη νοημοσυνη, εστω κι αν σημαινει οτι θα πεσουμε πολυ χαμηλα, εστω κι αν δεν ειμασταν παλια ετσι σαν λαος. Που παμε αραγε, το σκεφτομαστε ποτ αυτο, που μας πανε;

Ποιος τα κοιταει αυτα τωρα..«Ολοι ετσι μιλουν», «ετσι φερεται σημερα ο κοσμος», «ετσι μιλουν οι μοντερνες γυναικες», «οι μοντερνοι ανδρες»..«Ολοι ετσι σκεφτονται σημερα»! 

Ομοιογενεια σε ολα. «Οι ανδρες ψαχνουν για ..πηδημα και οι γυναικες για χρημα!» Ετσι απλα και διαχωρισμενα ειναι ηδη αυτα τα πραγματα μονο και μονο για να μη....μπερδευομαστε και οσοι απο εμας θελουμε και αναζητουμε ισως κατι...παραπανω!

«Ετσι ηταν παντα» λενε αλλοι, αυτοι εχουν αλλωστε χιλιαδες... followers, πρεπει να ξερουν....καλυτερα. Εσυ, ως αφελης δεν τα εβλεπες, ισως μαλιστα να ζουσες σε ...χωριο,  #ti_sto diao_lo, δεν σου φταιει ο κοσμος για τα κολλημενα σε ιδεολογιες μυαλα σου! Περαστικα, παρε τα κουβαδακια σου και πηγαινε να παιξεις σ αλλη παραλια! Εδω ειμαστε ολοι μοντερνοι και μιλαμε για ο τι γουσταρουμε και σ οποιον αρεσει!

"Sex, drugs, and rock n roll", φιλε...


Γιατι να μας πειραζει ομως που δεν τα καταφερνουμε οσο θα θελαμε στο πρωτο και στο τριτο, αρκει μαλλον οτι τα...drugs, ειναι τα μονα που εχουν θεαματικη αυξηση στη χωρα μας!



Ζητω «η μρα του οργασμού»!




*(timeline του twitter)

4 σχόλια:

  1. Καλά είναι αυτά και άλλα παρόμοια, αλλά γελάς στις εποχές της ευμάρειας.
    (λέμε τώρα...)
    Στις εποχή μας ούτε χαμόγελο δεν μπορείς να σπάσεις. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Spiral architect

      Αυτα που λες ισχυουν για οσους ακομη εχουν μυαλο που λειτουργει, ζουν μεσα στη κοινωνια, βλεπουν τα προβληματα και εχουν συνειδηση. Δυστυχως ομως αυτα δεν ειναι παντα...αυτονοητα για ολους σημερα, ειτε μιλαμε για την Ελλαδα ειτε για αλλες χωρες.

      Διαγραφή
  2. ...παρ' όλα αυτά η ανάρτηση τελειώνει με... Ζητω «η μέρα του οργασμού»!
    Η φύση πρώτα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ad placitum

      Χαχα! Μα αλλοιμονο, να χαλασουμε τη..συνταγη; :PP

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...