10 Αυγ 2013

Ο «902» θα συνεχίσει να εκπέμπει και αύριο

 

του Σπύρου Θεοδόση, εργαζόμενου του «902»

Ο «902», ο σταθμός του ΚΚΕ, δεν είναι μια κοινή επιχείρηση, μια ακόμα εταιρία για να βγάζει κέρδη. Ο «902» ήταν πολιτικο-ιδεολογικός οργανισμός του ΚΚΕ. Από την πρώτη στιγμή το Κόμμα στήριξε το σταθμό γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να έχει οικονομικά οφέλη από την λειτουργία του.

Ο «902» πρόβαλε τις θέσεις του ΚΚΕ, τη δράση του, τους αγώνες της εργατικής τάξης, όλου του λαού. Δε θα βρεις ταξικό αγώνα που δόθηκε χωρίς την ανάδειξή του μέσα από τις συχνότητες του «902». Οι εργαζόμενοι του «902», στην προσπάθεια να τους μεταδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο, τους ζήσαμε από πρώτο χέρι. Ο κάθε αγώνας έγινε και δικός μας αγώνας.

Η κάμερα του «902» ήταν πάντα εκεί.

Κάλυψε όλες τις εκδηλώσεις του Κόμματος σε όλη την Ελλάδα. Μετάδωσε επίσης όλες τις εκδηλώσεις της ΚΝΕ. Η κάμερα και το μικρόφωνο του «902» ήταν σε κάθε Φεστιβάλ, σε κάθε ιστορική εκδήλωση, σε κάθε πολιτιστική παρέμβαση του Κόμματος. Εκλαΐκευσε και κατέγραψε ιστορικά γεγονότα του κινήματος και της δράσης του Κόμματος, στην Ελλάδα και παγκόσμια, με αντίστοιχα αφιερώματα και εκπομπές.

Η μαχητικότητα και παρακαταθήκη που αφήνει ο «902» δεν παραχωρείται. Το σήμα του θα συνεχίσει να ακούγεται όσο θα υπάρχει και θα δρα το ΚΚΕ. Είναι καθήκον μας να το καταφέρουμε ανεξαρτήτως συνθηκών. Το τελευταίο χρόνο με την ίδια μαχητικότητα και με τα ίδια υλικά, λειτουργεί στο διαδίκτυο το πόρταλ του κόμματος, το «902.gr». Από αυτό το βήμα θα ακουστεί και πάλι το σήμα του «902», η φωνή του ΚΚΕ. Με τον ίδιο τρόπο θα προβάλλονται οι αγώνες του λαού μας. Με ανιδιοτελή δουλειά δίνουμε την υπόσχεση να συνεχίσουμε την παράδοση που άφησε ο «902».

Η απόφαση όμως αυτή είναι σωστή και γίνεται για να μπορέσει το ΚΚΕ να συνεχίσει τους αγώνες. Όλοι όσοι κατακρίνουν το Κόμμα για την απόφασή να πουλήσει τη «Ραδιοτηλεοπτική» ένα κοινό έχουν. Σε όλους αυτούς τους αγώνες που ο «902» ήταν εκεί, αυτοί είτε ήταν απέναντι, είτε λούφαζαν, είτε προσπαθούσαν από μέσα να τους υποσκάψουν. Όλοι αυτοί, ιδίως οι τελευταίοι, θα είναι πάντα απέναντι, σε κάθε προσπάθεια που κάνει το Κόμμα.

 

“902.gr”

1 σχόλιο:

  1. βρε δεν πάνε να είναι σχεδόν σαράντα (40) οι επιστολές των εργαζόμενων ,κομματικών και μη,το θέμα είναι τί λέει η αυγιανή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...