23 Μαΐ 2011

Η Αλέκα θα κάνει τη διαφορά; (αναδημοσίευση)


(αναδημοσιεύεται από iefimerida http://goo.gl/R9Lc3


Για τον απλό παρατηρητή, αυτό που κάνει η κυβέρνηση, αναζητώντας τη συναίνεση των πολιτικών κομμάτων του τόπου, προκειμένου να «πουλήσει» τα νέα μέτρα ως εθνικό σχέδιο διάσωσης, μοιάζει με συμπεριφορά χαλασμένης πυξίδας.
Κι αυτό γιατί είναι γνωστό πως το ήδη συμφωνημένο με την τρόικα μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δεν βρίσκει σύμφωνους τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων, με εξαίρεση ίσως τηn Ντόρα Μπακογιάννη και τον Φώτη Κουβέλη, που δηλώνουν ανοιχτοί σε διάλογο.
Κάπως έτσι, η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να συναντήσει την Τρίτη τους πολιτικούς αρχηγούς και να τους ζητήσει να «συμπράξουν» δείχνει να είναι τουλάχιστον μη ρεαλιστική. Και ίσως η πιο ειλικρινής απ' όλους είναι η Αλέκα Παπαρήγα, που δεν την αποδέχθηκε .
Αφού όλοι ξέρουν από τώρα -ακόμα κι εκείνοι που θα πάνε- πώς απ' τις συναντήσεις αυτές δεν πρόκειται να βγει τίποτα ουσιαστικό...
Μια καλή ιδέα θα ήταν, αφού θα γίνουν που θα γίνουν οι χωρίς λόγο συναντήσεις, να βρεθούν τουλάχιστον όλοι μαζί. Να συμφωνήσουν ότι διαφωνούν και να μη χάνεται χρόνος σε ραντεβού με μόνη διαφορά τη διαφορά ώρας συνάντησης και όχι το περιεχόμενο.


(αρθρογράφος Σωτήρης Ξενάκης)

7 σχόλια:

  1. AN ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ.ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ,Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει το «συμπεριφορά χαλασμένης πυξίδας». Ασφαλώς, Η Αλέκα θα Κάνει (Πάλι) τη Διαφορά. Άλλωστε,

    Το πολύ το σαβουάρ βιβρ
    το βαριέται και το μεγάλο τραγουδιστίρ.

    Φιλήμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΣΣΣΣΣΣΤ! Ο TheOdorous βρίσκεται σε μυστική αποστολή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αλέκα, μιλάει απ΄ευθείας στην καρδιά του έλληνα πολίτη !
    Κι αυτό της το αναγνωρίζουνε ακόμα κι οι εχθροί του Κόμματος !

    Βέβαια, άλλο αυτό να το ξέρεις και άλλο να βλέπεις αστικές γραφίδες να το παραδέχονται !

    Απ΄αυτή τη σκοπιά, το άθρο είναι πολύ σημαντικό και καλά έγινε η αναδημοσίευση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι faro! Eιναι πολυ θετικο που μεχρι και αστικες εφημεριδες το παραδεχονται, γι αυτο προτεινα να το ανεβασουμε ωστε να το διαβασουν ολοι, φιλοι και μη.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σταθερή στάση του ΚΚΕ αναγνωρίζεται γενικώς, αλλά σπάνια βλέπουμε άρθρα στον λεγόμενο "αστικό" τύπο (news sites). Θα τα αναδημοσιεύουμε όχι από αυτοϊκανοποίηση, αλλά για να συμβάλλουμε κι εμείς στη διάδοσή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...