26 Ιαν 2013

Η ... κοιλιά του κήτους !

Αστεϊσμοί... 

«Ο κ. Λίπτον με καλωσόρισε λέγοντάς μου "καλωσόρισες στην κοιλιά του κήτους". 
Του απάντησα ότι είναι πολύ άνετα στην κοιλιά του κήτους. Το δύσκολο είναι να βρίσκεται κανείς στο στόμα του κήτους», δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον αναπληρωτή διευθυντή του ΔΝΤ.

Αλίμονο! 

Φυσικά και είναι πολύ ευχάριστα στην κοιλιά του κήτους !

Και για την κυβερνώσα αριστερά, παντού και πάντα όπου υπήρξε ως τέτοια, που έσπευσε να ικανοποιήσει τις ορέξεις του «κήτους», αλλά και για το «κήτος», για το οποίο η κυβερνώσα αριστερά υπήρξε παντού και πάντα εξαιρετικά «εύγευστη» και «ευκολοχώνευτη»...

Και να μην υπήρχε όμως προηγούμενο, η επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ κατέστησε σαφές, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι αυτό θα συμβεί όταν και εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κληθεί να αναλάβει το τιμόνι της διαχείρισης.

Μπορεί να χάρηκε ο Αλ. Τσίπρας για τη «σταθερή τους εκτίμηση ότι δεν μπορεί να είναι βιώσιμο το ελληνικό πρόγραμμα και ότι πρέπει να υπάρξει "κούρεμα"», μπορεί να ξεπέταξε τους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς που εκδηλώνονται και στο θέμα του χρέους με τη φράση: 
«Από εκεί και πέρα είναι προφανές ότι υπεισέρχονται πολιτικές σκοπιμότητες. Εμείς, σήμερα, μιλήσαμε με τεχνοκράτες. Είναι προφανές ότι για τις πολιτικές σκοπιμότητες άλλοι έχουν ευθύνη»...

Είτε έτσι όμως, με «κούρεμα» του χρέους, είτε αλλιώς, αν οι «πολιτικές σκοπιμότητες» το εμποδίσουν, θα χαίρονται οι κηφήνες κεφαλαιοκράτες που θρέφονται απ' το μόχθο του λαού και ο λαός θα εισπράττει τη λυπητερή !

4 σχόλια:

  1. Ξύπνα ρε συμπατριώτη, κάθε μέρα κι από ένα δείγμα τυχοδιωκτισμού....
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την αμέριστη υποστήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα, του οποίου το εγκώμιο πλέκει, ζητώντας από τον ελληνικό λαό να του εμπιστευτεί τη θέση του πρωθυπουργού, δημοσιοποιεί ο γνωστός εθνικοσοσιαλιστής συνδικαλιστής (και λάτρης του Ανδρέα) Ανδρέας Κολλάς, με...
    δηλώσεις του...
    Πάρτε κι άλλο ένα μπουμπούκι συριζαίοι.....
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργος: Πως λέμε το ... βαθύ πασοκ ;;;

      Ή το μαύρο πασόκ ;

      Ένα τέτοιο πράγμα !

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...