12 Ιαν 2013

Ο Παφίλης για τη συγκάλυψη σκανδάλων & τις λίστες (VIDEO)

Η εμπειρία έχει δείξει ότι «το ίδιο το σύστημα όταν κινδυνεύει συγκαλύπτει τα ονομαζόμενα σκάνδαλα», τόνισε σε συνέντευξή του στον «902.gr», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ, Θάνασης Παφίλης.

Το ΚΚΕ, υπογράμμισε, είπε από την πρώτη στιγμή ότι «υπάρχει μεγάλο πολιτικό θέμα με τη "λίστα Λαγκάρντ", υπάρχουν τεράστιες πολιτικές, αλλά και ποινικές ευθύνες και θα προσπαθήσουμε συμμετέχοντας στην προανακριτική επιτροπή, συμβάλλοντας, στο βαθμό που μπορούμε και όσο μπορούμε, να αποκαλυφθούν»Στις καταθέσεις της «λίστας Λαγκάρντ», σε άλλες τράπεζες και στους φορολογικούς παραδείσους, επισήμανε, «υπάρχουν απίστευτα ποσά, με ένα μέρος από τον κλεμμένο ιδρώτα, από την εκμετάλλευση των εργαζομένων, του ελληνικού λαού». Η «λίστα Λαγκάρντ», σημείωσε, είναι η κορυφή του παγόβουνου, όλο το παγόβουνο είναι «ο αμύθητος πλούτος που υπάρχει στη χώρα, που παράγεται από τους εργαζόμενους, που καταληστεύεται από τους κεφαλαιοκράτες και κατατίθεται στο εξωτερικό, νόμιμα εντός ή εκτός εισαγωγικών».

Αναφερόμενος στο φορολογικό, δήλωσε ότι «δεν υπάρχει δίκαιο φορολογικό σύστημα στον καπιταλισμό, ούτε μπορεί να υπάρξει». Ο ελληνικός λαός, πρόσθεσε, «πρέπει κυριολεκτικά να απειθαρχήσει, να μην πληρώσει -δεν έχει πρώτα απ' όλα- αυτή την φορομπηχτική, απάνθρωπη πολιτική, που εφαρμόζεται και θα έρθει πιο γρήγορα».

Ο Θ. Παφίλης, τόνισε ακόμα ότι «λύσεις φιλολαϊκές με μία καλύτερη διαχείριση δεν μπορεί να υπάρξουν, ούτε μπορεί να υπάρξουν μέσα στα πλαίσια της ΕΕ».

Το ζητούμενο, επισήμανε, είναι «να συγκροτηθεί γρήγορα η λαϊκή συμμαχία, από την εργατική τάξη, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, να συγκροτηθεί ένα μεγάλο κίνημα, να περάσει στην αντεπίθεση, απειθαρχώντας και διεκδικώντας, και κυρίως να βάλει στόχο τη συνολική ανατροπή του συστήματος και την εξουσία».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...