8 Ιαν 2013

Το έργο των προβοκατόρων συνεχίζεται

"Διαστρέβλωση της θέσης του ΚΚΕ, σε σχέση με τη στάση του Κόμματος στην υπόθεση «λίστα Λαγκάρντ», επιχειρεί να κάνει η εφημερίδα «6 μέρες» και ο δημοσιογράφος Δ. Χατζηνικόλας. 

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει σε δημοσίευμά της (08/01/2013) ότι το ΚΚΕ «δεν πρόκειται να στηρίξει καμία πρόταση που θα έρθει στη Βουλή για τη σύσταση Προκαταρκτικής όσον αφορά τη λίστα Λαγκάρντ...».

Παρακάτω αναφέρουμε τουλάχιστον τρεις (από τις πολλές ακόμη) επίσημες τοποθετήσεις του Κόμματος για την ανάγκη να προχωρήσει με όλα τα μέσα η διερεύνηση όλων των πολιτικών και ποινικών ευθυνών, όπως επίσης ότι η διερεύνηση αυτή δεν μπορεί να περιοριστεί στον πρώην υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου:

- «Το ΚΚΕ ζητά να δοθούν στη δημοσιότητα αμέσως τα ονόματα και τα στοιχεία που περιλαμβάνουν και οι δυο λίστες Λαγκάρντ ώστε να διαπιστώσει ο λαός περί τίνος πρόκειται, ενώ τάσσεται υπέρ όλων των μέσων ελέγχου και διερεύνησης της υπόθεσης για τον καταλογισμό πολιτικών και προσωπικών ευθυνών και της ανάλογης τιμωρίας εφόσον αποδειχθούν οι ενδείξεις», 28/12/2012.

- «Το ΚΚΕ επαναλαμβάνει ότι πρέπει να υπάρξει διερεύνηση για όλους όσοι είχαν ευθύνη ή εμπλοκή στο χειρισμό της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ», 2/1/2013.

- «Η διερεύνηση των ποινικών ευθυνών σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ δεν πρέπει να περιοριστεί στο πρόσωπο του πρώην υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου, όπως θέλει η συγκυβέρνηση...», 4/1/2013.

Η ίδια θέση έχει επανειλημμένα διατυπωθεί από εκπροσώπους του ΚΚΕ σε εμφανίσεις τους σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ως εκ τούτου το σχόλιο της εφημερίδας είναι προϊόν αυθαιρεσίας και άγνοιας για τη θέση του ΚΚΕ ή συνειδητής προσπάθειας διαστρέβλωσης της πραγματικής του θέσης ;"

Πηγή: 902.gr

Βέβαια, εδώ, να προσθέσουμε και τη δική μας άποψη.
Μήπως μπορεί να μας πει η καλή εφημερίδα κι ο καλός δημοσιογράφος, σε ποια περίπτωση η συζήτηση στο αστικό κοινοβούλιο σε παρόμοιες περιπτώσεις είχε έστω και το παραμικρό αποτέλεσμα ;
Πιστεύουν (η εφημερίδα κι ο δημοσιογράφος) ότι η όποια προανακριτική συμφωνηθεί ΚΑΙ σε αυτήν την περίπτωση θα έχουμε κάτι διαφορετικό ;
Πιστεύουν (οι ίδιοι) ότι η πλειοψηφία των τριών κομμάτων θα αφήσει να περάσει κάτι άλλο πέραν της παραπομπής του Παπακωνσταντίνου ; - που κι αυτός θα πάει για ... πλημμέλημα.

Δεν καταλαβαίνουν άραγε, αυτό που όλος ο κόσμος καταλαβαίνει, ότι δηλαδή τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΧΑ) παίζουν ένα κακοστημένο και κακής κοπής θέατρο ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...