5 Ιαν 2013

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο !

Την ίδια ώρα που οι εταίροι της συγκυβέρνησης με αφορμή την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» υπόσχονται διαφάνεια και δηλώνουν πρόθυμοι να αξιοποιήσουν τα στοιχεία της λίστας για να καταπολεμήσουν τη φοροδιαφυγή, με την πολιτική τους:
  • Προσφέρουν νέες επιδοτήσεις και ενισχύσεις δισ. ευρώ σε τραπεζίτες και κεφαλαιοκράτες, στο όνομα της ανάπτυξης.

  • Καταργούν το αφορολόγητο για εκατομμύρια εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους και την ίδια ώρα διευρύνουν τις φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές, τις Ανώνυμες Εταιρείες και τους επιχειρηματικούς ομίλους.

  • Διατηρούν το φορολογικό, τραπεζικό, εμπορικό και επιχειρηματικό απόρρητο, ώστε να μην μπορεί να γίνεται έστω και στοιχειώδης έλεγχος των επιχειρήσεων, αφήνοντας ορθάνοιχτο το πεδίο για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

  • Προσθέτουν νέους άμεσους και έμμεσους φόρους στις πλάτες των μισθωτών και των συνταξιούχων, όταν επιτρέπουν με τους νόμους τους να λειτουργούν στην Ελλάδα νόμιμα 16.580 «off shore» εταιρείες και να φορολογούνται μόλις οι 965 !


    Πηγή: 902.gr
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...