30 Ιαν 2013

Απρόκλητη επίθεση ΜΑΤ έξω από Yπ. Εργασίας! (VIDEO)

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ έξω από το υπ. Εργασίας σε συγκεντρωμένους - Επιχειρούν να προσαγάγουν δεκάδες συνδικαλιστές 

 «Δεν είμαστε πελάτες, είμαστε εργάτες και στα αφεντικά δεν κάνουμε τις πλάτες!


Απρόκλητη επίθεση με χημικά και γκλομπ δέχθηκαν οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι έξω από το υπ. Εργασίας, ενώ την ίδια ώρα επιχειρείται η προσαγωγή των συνδικαλιστών, μελών του ΠΑΜΕ, ταξικών Ομοσπονδιών και σωματείων, που κατέλαβαν συμβολικά γραφείο του 8ου ορόφου του υπουργείου, απαιτώντας συνάντηση με τον υπουργό. 



Το ΠΑΜΕ αντέδρασε δυναμικά στις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, ο οποίος ισχυρίστηκε με απύθμενο θράσος ότι το ασφαλιστικό σύστημα οικοδομήθηκε στη βάση των πελατειακών σχέσεων. Απαντούν με το σύνθημα «Δεν είμαστε πελάτες, είμαστε εργάτες και στα αφεντικά δεν κάνουμε τις πλάτες».

Τα μέλη του ΠΑΜΕ, ταξικών Ομοσπονδιών και Σωματείων, που είχαν «καταλάβει» τον 8ο όροφο του υπουργείου Εργασίας, κατέβηκαν συντεταγμένα με συνθήματα, από τον 8ο όροφο, όμως ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις τους έχουν «εγκλωβίσει» μέσα στη στοά του Υπουργείου.

Έξω από το υπουργείο Εργασίας βρίσκονται συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι καταγγέλλοντας την προσπάθεια τρομοκράτησης του εργατικού λαϊκού κινήματος και όλων των εργαζομένων.
Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, με παρέμβασή του, έθεσε το αίτημα στον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης να συναντηθεί μια αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων με τον υπουργό Εργασίας, αίτημα, το οποίο μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει δεκτό.

Παρά τους προπηλακισμούς που δέχθηκαν από την ασφάλεια του Γιάννη Βρούτση, οι συγκεντρωμένοι παρέμεναν στον 8ο όροφο, απαιτώντας συνάντηση με τον υπουργό, και βροντοφώναζαν συνθήματα όπως «Με αγώνες έχει γίνει η ασφάλιση, δεν είναι για παζάρια και για διάλυση», «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη».

Η απάντηση του υπουργείου είναι η έντονη αστυνομική παρουσία, για να αντιμετωπιστεί ο εχθρός-εργάτης...

Και βιντεο απο τη κινητοποιηση-καταληψη του ΠΑΜΕ μεσα στο Υπ Εργασιας

902

Δυο μέλη του ΠΑΜΕ έχουν τραυματιστεί στο κεφάλι - Ο ένας έχει χάσει τις αισθήσεις του
- Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και κρότου λάμψης


- Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και νωρίτερα
- Προσήχθησαν οι περίπου 40 που νωρίτερα κατέλαβαν στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση, στον 8ο όροφο του υπουργείου Εργασίας


- Κλειστή η Σταδίου από το ύψος της Ομόνοιας
- Αυξάνονται οι αστυνομικές δυνάμεις
 


Μετά από λίγη ώρα ηρεμίας, η ένταση επέστρεψε έξω από το υπουργείο Εργασίας, με νέες συμπλοκές ανάμεσα σε ΜΑΤ και μέλη του ΠΑΜΕ.

Συνεχής η χρήση χημικών από την Αστυνομία.


2 σχόλια:

  1. Φταρνίζεται η Αλέκα: "Διασπείρει μικρόβια" λένε,
    Δεν φταρνίζεται: "Μα που είναι επιτέλους το ΚΚΕ;" λένε.

    Μα τι θέλουν επιτέλους; Καναπέ, πίτσα και όλα θα παν καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. spiral architect

      Ειναι χαμενα κορμια αυτοι και ο τι κανουν τα κανουν επιτηδες για να προκαλουν, αυτο το εχουμε πια καταλαβει!

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...