29 Ιαν 2013

Απελευθερώθηκε το επάγγελμα των ... μεσιτών !

Ξεκίνησε την ... μεσιτική περιοδεία του στο Κατάρ, ο - και αποκαλούμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας - κ. Α. Σαμαράς !

Πήρε μαζί του τους συνεργάτες του, μια ντουζίνα μεγαλοεπιχειρηματίες του ΣΕΒ, και πήγε να κλείσει συμφωνίες, να φέρει στη χώρα επενδύσεις.

Έχει στις ... αποσκευές του ένα σωρό εργασιακά ... δώρα,  δώρα προς τους εμίρηδες του Κατάρ, δώρα όπως φτηνούς εργάτες, μισθούς στα τάρταρα και εργασιακά δικαιώματα ανύπαρκτα, παροχές για ασφάλιση, υγεία κ.λπ. μόνο συμβολικές. Και ας μην αναφερθούμε σε προνόμια φορολογικά και άλλα πρόμοια που θα τους εξασφαλίσει.

Σίγουρα δε, παρουσιάζοντας όλα αυτά, θα είναι ευγενικός, χαμογελαστός, με καλή διάθεση και όσο να ΄ναι και κάπως παρακλητικός !

Δεν θα φερθεί όπως στην πατρίδα του, που χρησιμοποιεί άλλα ... μέσα πειθούς, όπως π.χ. επιτάξεις ή στέλνοντας στον κάμπο της Θεσσαλίας τα ΜΑΤ για να «πατάξουν την ανομία» δηλαδή τους αγρότες που διαμαρτύρονται. 

Στο Κατάρ, συζητώντας με τους εμίρηδες, θα είναι διαλλακτικός, έτοιμος για κάθε υποχώρηση, θα προσέχει την κάθε του φράση.
Θα μιλήσει για "σταθερή χώρα", δηλαδή ότι η βαρβαρότητα ενάντια στον λαό θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, οι εργάτες δεν θα μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, γιατί αλλιώς θα βρίσκει απέναντί του τα ΜΑΤ, τα δικαστήρια κλπ..
Θα βεβαιώσει ότι έστω και δια πυρός και σιδήρου, είναι εξασφαλισμένα και για τους εμίρηδες, αλλά και τους ντόπιους συνεργάτες τους, κέρδη, κέρδη, κέρδη ...
Χέρι, χέρι θα πηγαίνουν οι «επενδύσεις» με το τσάκισμα των δικαιωμάτων και με την καταστολή.

Όλα για τους ξένους και τους ντόπιους επιχειρηματίες !
Για χάρη τους θυσιάζονται όλα τα δικαιώματα των Ελλήνων εργαζομένων !

Για χάρη τους η επίθεση εναντίον μας θα ενταθεί ακόμα πιο πολύ !

Ας το καταλάβουμε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...