9 Ιαν 2013

Παφίλης για «λίστα Λαγκάρντ»: Το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι μπορεί! (VIDEO)





Το ΚΚΕ έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, με τις δυνάμεις που έχει, για να ριχθεί φως στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, στην εκπομπή της ΝΕΤ «ΖΟΟΜ», το βράδυ της Τρίτης.

Σημείωσε ότι το ΚΚΕ θα στηρίξει τις δύο προτάσεις για προανακριτική που θα διερευνήσει την ύπαρξη ποινικών ευθυνών για τον Γ. Παπακωνσταντίνου και τον Ε. Βενιζέλο: «είναι παράλογο να λέει κανείς ότι δεν έχει ευθύνες ο ένας ή ο άλλος», επισήμανε. 

Σε ό,τι αφορά τους Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμο, υπογράμμισε ότι έχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες και αν προκύψουν στην πορεία της έρευνας και ποινικές, πρόσθεσε, εμείς λέμε ότι κανένας δεν εξαιρείται. 

Ο Θ. Παφίλης σημείωσε ακόμα ότι το ΚΚΕ έχει ζητήσει να δοθούν όλα τα ονόματα της «λίστας Λαγκάρντ» στη δημοσιότητα.


 
Η διαφθορά, τόνισε, είναι συνυφασμένη με το άδικο σύστημα, το εκμεταλλευτικό σύστημα, δεν γίνεται δίκαιο, ή θα ανατραπεί ή όχι.

Ο λαός, καλείται να ζήσει με 200-300 ευρώ ή και με τίποτα, ενώ οι κεφαλαιοκράτες που του κλέβουν τον ιδρώτα, έχουν αμύθητα πλούτη δισεκατομμυρίων ευρώ, υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα, για την ανάγκη να ανατραπεί αυτή η εξουσία, αυτοί που παράγουν τον πλούτο να τον πάρουν στα χέρια τους.

Την ώρα που γίνεται η συζήτηση περί κάθαρσης και αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής, σημείωσε το στέλεχος του ΚΚΕ, έρχεται η νέα ανελέητη επιδρομή απέναντι στα λαϊκά στρώματα, για να πάρουν το χρήμα αυτοί που είναι στις «λίστες Λαγκάρντ», οι καπιταλιστές, το μεγάλο κεφάλαιο.




2 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η μόνη σωστή τοποθέτηση, του Παφίλη. Πολλά ελέχθησαν, πολλές φιοριτούρες, διάφορα ονόματα, διάφορες προσπάθειες στοχοποίησης προσώπων για να ξεχαστούν ευθύνες...
    Όλα στο φως! Φταίει το σύστημα, αλλά και αυτοί που συλλαμβάνονται "διαφθορούντες", να τιμωρούνται...
    Γιώργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργο,

      Μια χαρα τα λεει και ο Παφιλης, οπως πολλα αλλα ικανα στελεχη του κομματος και για τη λιστα Λαγκαρντ και για αλλα ζητηματα. Ολα θα επρεπε να βγουν στο φως, αλλα ολοι καταλαβαινουμε ποιοι ωφελουνται οταν τα παντα αποκρυπτονται! Αργει η μερα που θα δουμε στην Ελλαδα τους ενοχους πολιτικους να τιμωρουνται...

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...