27 Ιαν 2013

Που πάει το πράγμα ;

Το Ιράν προχωρά επίσημα σε απαγόρευση εξαγωγών αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε σήμερα ο Αλί Ρεζά Νικζάντ Ράχμπαρ, εκπρόσωπος του ιρανικού Υπουργείου Πετρελαίου. 

Η κίνηση θεωρείται συμβολική από τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αυτή που έχει ήδη επιβάλει εμπάργκο στις εισαγωγές πετρελαίου από το Ιράν, στα πλαίσια των ιμπεριαλιστικών κυρώσεων σε βάρος της χώρας, με πρόσχημα το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο «Mehr» η απόφαση απαγόρευσης εξαγωγών θα παραμείνει σε ισχύ για όσο διάστημα λαμβάνονται εχθρικές αποφάσεις από την ΕΕ.

Να σημειωθεί ότι πριν την επιβολή του εμπάργκο, στην ΕΕ κατευθυνόταν το 18% των εξαγωγών του ιρανικού πετρελαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...