15 Ιαν 2013

Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο ...



Τα παρακάτω, αν και αποτελούν αυτονόητες διαπιστώσεις για τον πολύ κόσμο, φαίνεται ότι για τους συριζαίους είναι … γαλλικά !

- Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται σαν … αναβάθμιση μια συνάντηση με τον γερμανό Σόϊμπλε. Προφανώς και δεν περιποιεί τιμή αυτή η αντίληψη, όμως τι να κάνουμε έτσι σκέφτονται εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ !

- Αν (τονισμένο το «αν») η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να … αναβαθμίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του κ. Τσίπρα, αυτό ΔΕΝ είναι τεκμήριο ότι αποδέχεται την όποια αντιμνημονιακή πολιτική, αλλά απεναντίας ΕΙΝΑΙ τεκμήριο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε όχι μόνο την αντιμνημονιακή πολιτική αλλά και την όποια αντιμνημονιακή ρητορική !

- Ο κ. Τσίπρας, «πέρασε» την πόρτα του Σόϊμπλε, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή πολύ πριν, εδώ και ΠΟΛΥ καιρό, έχει εγκαταλείψει κάθε αντιμνημονιακή ρητορεία και έχει προχωρήσει σε μπαράζ δηλώσεων αποκήρυξης των μονομερών ενεργειών, προς τέρψη και ικανοποίηση του «ξένου παράγοντα» !

- Κακά τα ψέματα κ. Τσίπρα μας και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, η γερμανική κυβέρνηση (και όσα αυτή εκπροσωπεί και εκφράζει, ας μην το αναλύσουμε αυτό τώρα), έχει προ πολλού καταλάβει, έχει μεταφράσει με απόλυτη ακρίβεια, την πραγματικότητα των θέσεων και των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, αυτήν που επιμελώς κρύβουν από τον ελληνικό λαό οι διάφοροι παρατρεχάμενοι !

- Έχουν απόλυτα καταλάβει, ότι ως πολιτική δύναμη που της έχει … ανοίξει η όρεξη για την κυβερνητική αστική διαχείριση, έ, μπορεί που και που να κάνει  και καμιά «τσιριμόνια» στο εσωτερικό της χώρας, ώστε να καθησυχάζονται οι έλληνες … ιθαγενείς. Γνωρίζουν πολύ καλά, όταν χρειαστεί, ο κ. Τσίπρας κι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμορφωθούν πλήρως «προς τας υποδείξεις», με όσα όλα η αστική διαχείριση ταυτίζεται !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...