31 Ιαν 2013

ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Φτηνός ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ο Βρούτσης(VIDEO)

4 σχόλια:

  1. Όπως είπε και ο Παφίλης χθες στη Σία (αχ Σία!) "το ξύλο έχει δυό άκρες".
    (και λίγα τους είπε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ραδιόφωνο του (βρωμο)Σκάι σήμερα το πρωί:
    Ο Πορδοσάλτε με το καλημέρα παριστάνει τον ανήξερο για την προβοκάτσια που έστησε το Υπουργείο Εργασίας και ζητάει να δείξει σοβαρότητα το ΚΚΕ. Αλλά κάνει γαργάρα τόσο τις κατηγορηματικές δηλώσεις των στελεχών του ΠΑΜΕ, όσο και την σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.
    (έλα ρε μαλάκα παπ-Αρη, απομεινάρι της "Γραμμής" του Κοσκωτά)!)

    Σήμερα επίσης μαθαίνω ότι από κοντά με τον Πορδοσάλτε, ο Οικονόμου στην τηλεόραση του (βρωμο)Σκάι ισχυρίζεται ότι το ΚΚΕ "τα σπάει", ενώ ήδη έχει αποδειχτεί απο το 902.gr ότι οι φωτογραφίες που παρουσίασε χτες το κανάλι του Αλαφούζου είναι στημένες από το Υπουργείο Εργασίας.
    (ίσα ρε πουλημένε, πρώην τσιράκι του Κόκκαλη και τώρα του αρχιαπατεώνα μονοπύθμενου!)

    Το ξύλο έρχεται.
    Μπορούν να κυκλοφορήσουν έξω;
    Για ρωτήστε τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. spiral architect

      Ας τολμησουν, με αυτα που λενε, να κυκλοφορησουν εξω! Ο λαος δεν ξεχνα τι λενε και ποσο χαμηλα εχουν πεσει για να σωσουν τη θεσουλα του, ο καθενας! Ελεεινοι και τρισαθλιοι οπως οι ..παρατηρησεις που εκαναν, στο πιο πανω βιντεο, στον Πρωτουλη! ;((

      Διαγραφή
  3. Η διαφθορά πάει με το ψέμα, την προβοκάτσια, το έγκλημα.... Δεν ξεχωρίζουν ούτε η κολακεία, το γλύψιμο, η αλητεία... Όλα αυτά μας κυβερνούν κι άλλα τόσα περιμένουν να έρθει η σειρά τους.
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...