29 Μαΐ 2013

Η συνέντευξη του Δημήτρη Κουτσούμπα στον ΑΝΤ1 (VIDEO) - 902.gr

3 σχόλια:

  1. Καλός ο ΓΓ του ΚΚΕ.Απάντησε όλα τα ερωτήματα, δεν απέφυγε κάτι, ήταν αιχμηρός στην κριτική του στον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή χωρίς να μασάει τα λόγια του.Το μόνο αρνητικό για να μην γράφω μόνο τα υπέρ ήταν ότι σε μερικά σημεία γινόταν μια ιδέα πιο αναλυτικός στις απαντήσεις από ότι αντέχει ο μέσος τηλεθεατής (όπως ήταν και η Αλέκα Παπαρήγα),αλλά πιστεύω έτσι και αλλιώς ήταν κατανοητός απόλυτα από όσους τουλάχιστον έχουν μερικά δράμια πολιτικής σκέψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. red star,μην ξεχνάς ότι απευθύνεται στον μέσο τηλεθεατή που αν δεν του το κάνεις λιανά θα σε κατηγορήσει για ξύλινο λόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κύριο (της συνέντευξης) είναι ότι ξεκαθάρισε με τον πιο απόλυτο τρόπο, ότι το ΚΚΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

    Ότι το ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !

    Κι αν ο λαός αποφασίσει να δώσει εκείνα τα ποσοστά στο ΚΚΕ που θα δείχνουν ότι είναι έτοιμος, το ΚΚΕ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ !

    ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΣΤΑΡΑΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...