28 Μαΐ 2013

Χρ.Κατσώτης: Θόρυβος για να κρυφτεί η ενιαία αντιλαϊκή επίθεση της συγκυβέρνησης! (VIDEO)


Το γεγονός ότι ο κουρνιαχτός που σηκώνεται περί διαφωνιών στους κόλπους της τρικομματικής συγκυβέρνησης γίνεται για να κρυφτεί το ότι και τα τρία κόμματα που την αποτελούν συμφωνούν στην ένταση των αντιλαϊκών μέτρων ανέδειξε με την παρέμβασή του ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, στην εκπομπή «ΝΕΤ στα γεγονότα» το πρωί της Τρίτης. 

 Ο Χρ. Κατσώτης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αυτός ο θόρυβος που σηκώθηκε, ο κουρνιαχτός, γίνεται για να κρυφτεί η ενιαία αντίληψη για την επίθεση που δέχονται σήμερα οι εργαζόμενοι. Ήδη μπροστά μας έχουμε το νέο Ασφαλιστικό, έχουμε κίνδυνο να μη δίνονται οι συντάξεις από τα ασφαλιστικά ταμεία και εδώ οι αγώνες πρέπει να συνεχιστούν, με ένταση από τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, γιατί βρισκόμαστε μπροστά σε νέα μεγάλη επίθεση και νέα φοροληστεία από την πλευρά της κυβέρνησης». 

Σε σχέση με το λεγόμενο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» τόνισε ότι με αυτό μεταφέρεται στην Ελλάδα η απόφαση-πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εξισώνει τον κομμουνισμό με το φασισμό, που ουσιαστικά ποινικοποιεί την ταξική πάλη και τον ταξικό λόγο, επιβεβαιώνοντας και με αυτό τον τρόπο ότι «ο ναζισμός είναι μια έκφραση του κεφαλαίου, είναι μια έκφραση του καπιταλισμού που τον αξιοποιεί όταν τον έχει ανάγκη, για να μπορέσει να χτυπήσει το λαϊκό κίνημα, την ταξική πάλη». 

 Σε ερώτηση που τέθηκε για το κατά πόσο τα κόμματα που στηρίζουν το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ) είναι υπέρ της εξίσωσης του ναζισμού με τον κομμουνισμό, ο Χρ. Κατσώτης ξεκαθάρισε ότι τα κόμματα αυτά είναι δυνάμεις οι οποίες προσαρμόζονται στις αποφάσεις της ΕΕ. Σε ό,τι αφορά τη ΔΗΜΑΡ σημείωσε ότι είναι «ένα κόμμα που συμμετέχει σε μια κυβέρνηση η οποία έχει πάρει μέτρα-κόλαση για το λαό και δεν μπορεί να το παίζει “δημοκρατική παράταξη”. 

Είναι μια παράταξη που υπηρετεί το κεφάλαιο και τις ανάγκες του» και συμπλήρωσε: «Τόσο καιρό εδώ η κυβέρνηση είχε μια γραμμή ρατσιστική που έδιωχνε τους μετανάστες, αυτούς που πήγαιναν στη δουλειά τους και δε βγάλατε κιχ. Αυτό τι ήταν; Ήταν ρατσισμός; Ναι ή όχι;». Επίσης, σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρ. Κατσώτης υπογράμμισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ μέχρι πρότινος ήταν λάβρος ενάντια στην απόφαση-πλαίσιο της ΕΕ, σήμερα πρωτοστατεί να υλοποιηθεί! Πίσω από το "αντιρατσιστικό" κρύβεται η "θωράκιση της δημοκρατίας". Ποιας "δημοκρατίας"; Αυτής της "δημοκρατίας" στην οποία τα μονοπώλια θα κυριαρχούν;». 

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...