15 Μαΐ 2013

Το άθλιο φασιστικό ''ιδεολογικό'' κατασκεύασμα της ΧΑ!

Ένα ιδεολογικό κατασκεύασμα σε πρόσφατο φύλλο της εφημερίδας της «Χρυσής Αυγής» με τίτλο «Ανθρωπιστές και ρατσιστές» επιχειρεί να ντύσει με ένα δήθεν επιστημονικό περιτύλιγμα τον ρατσισμό της ναζιστικής οργάνωσης. 902gr  


Θαυμαστε ..κειμενο που μυριζει ..ναφθαλινη και βρωμαει ναζισμο!

 

Οι «ανθρωπιστές» και οι «ρατσιστές».

Ως μια εκ των καλύτερα μεθοδευμένων, εισαγόμενων, πολεμικών του εχθρού των λαών, η προπαγάνδα περί ρατσισμού, υιοθετήθηκε από πλήθος «δημοκρατών», που καλύπτει όλο το φάσμα από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά. Αξιοθαύμαστο φαινόμενο, θα λέγαμε, αφού παρά τις αμέτρητες αντιθέσεις τους, κατάφεραν επιτέλους να βρουν ένα κοινό σημείο κοινωνικής και πολιτικής ιδεολογίας, ώστε να συνταχθούν μαζί στον αγώνα κατά των «κακών ρατσιστών», με μοναδικό σκοπό την ελευθερία του ατόμου!

Ας δούμε, όμως, πόσο ανθρωπιστές τελικά είναι, εξετάζοντας με συντομία τους όρους «ρατσισμός» και «φυλετισμός». Απαντάμε, λοιπόν, όλοι εμείς οι «κακοί φασίστες», όπως μας αποκαλούν στα διεφθαρμένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, όλα τα πειθήνια όργανα τους, πως: «Ρατσισμός είναι η ξενόγλωσση απόδοση του όρου «φυλετισμός», στα ελληνικά, έννοια προερχόμενη από τη λέξη «ράτσα» που σημαίνει φυλή (φύω, γεννώ). Με τον όρο «φυλή», εννοείται το σύνολο των ανθρώπων που συνδέονται μεταξύ τους δια συγγένειας (όμαιμον), δηλαδή έχουν κοινή καταγωγή. Τα άτομα της ίδιας φυλής διαθέτουν όμοια σωματικά και ψυχικά χαρακτηριστικά, τα οποία κληρονομούνται στους απογόνους τους.

Επομένως, φυλετισμός είναι η θεωρία που αποδέχεται την ύπαρξη διαφορετικών φυλών μεταξύ των ανθρώπων -και γενικότερα όλων των ζώντων οργανισμών- και υποστηρίζει ότι οι φυλές υπόκεινται στον «νόμο της ανισότητας» και στον «νόμο της ποικιλίας των ειδών». Υπόθεση η οποία είναι αποδεδειγμένη επιστημονικά, με απολύτως μετρήσιμα και εξαγώγιμα αποτελέσματα και επιχειρήματα, γεγονός που πολύ απλά επιβεβαιώνεται με την ύπαρξη ολόκληρου επιστημονικού κλάδου, αυτού της Βιολογίας. Άλλωστε, στην πραγματικότητα της ύπαρξης και της διαφορετικότητας των φυλών πίστευαν ήδη από αρχαιοτάτων χρόνων οι Αρχαίοι μας Πρόγονοι, οι οποίοι γνώριζαν, υπερασπίζονταν και τάσσονταν απόλυτα υπέρ του Φυσικού Νόμου.

Μπορεί κατά κύριο λόγο η διάκριση των φυλών να γίνεται βάσει του χρώματος της επιδερμίδας (Λευκή, Κίτρινη, Κόκκινη, Μαύρη) προκύπτοντας έτσι οι τέσσερις μεγάλες ομάδες φυλών, όμως κάθε φυλή διαθέτει τα δικά της ιδιαίτερα και ξεχωριστά χαρακτηριστικά, τα οποία εντοπίζονται τόσο σε εξωτερικές (σωματικές), όσο και σε εσωτερικές (πνευματικές) διαφορές. Αν και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι έκδηλα και ποικίλα, είναι ωστόσο ανόητο να «ευαγγελίζονται» κάποιοι ότι δεν υφίστανται διαφορές εσωτερικού τύπου, καθώς ακόμη και οι στοιχειώδεις γνώστες της Βιολογίας γνωρίζουν ότι το DNA, τα γονίδια και τα χρωμοσώματα επηρεάζουν τόσο την εξωτερική εμφάνιση, όσο και την εσωτερική ανθρώπινη φύση.

Αυτά τα πνευματικά χαρακτηριστικά αποτελούν την ουσία της ανισότητας μεταξύ των φυλών, καθώς η κάθε φυλή αξιολογείται βάσει της ικανότητας της να αφομοιώνει ή να δημιουργεί πολιτισμό. Για τους όλους τους μορφωμένους αναρχοαριστερούς διεθνιστές, ξεκαθαρίζουμε ότι η ανισότητα των πολιτισμών έγκειται αποκλειστικά και μόνο στο γεγονός αυτό, και σε κανέναν υποβιβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και υπόστασης, από όπου και αν προέρχεται το άτομο. Επομένως, η Φυλετική Θεωρία δεν υποστηρίζει ότι κάποια φυλή είναι ανώτερη έναντι κάποιας άλλης, δέχεται όμως την ύπαρξη ανώτερων και κατώτερων πολιτισμικά φυλών.

Η φυλετική ιστορική μελέτη και σύγκριση έχει αποδείξει πολιτισμικά ανώτερη όλων την Λευκή Φυλή, και ιδιαίτερα την Ελληνική Φυλή με τη δημιουργία του Ελληνικού Πολιτισμού, ο οποίος  αναμφισβήτητα έχει αποτελέσει μέγα εμπνευστή και οδηγό, όλων των υπολοίπων πολιτισμών ανά τον κόσμο. Επομένως, παρότι δικαίως τασσόμαστε υπέρ της καθαρότητας του Αίματος και του Πολιτισμού μας, δεν θεωρούμε ότι είναι αποδεκτή η καταπίεση των υπολοίπων φυλών, και για να είμαστε ακριβείς ακόμη και η εκμετάλλευση της Μαύρης φυλής στην Αφρική, μόνο για φυλετικούς σκοπούς δεν έγινε. Μάλλον όλοι οι δήθεν ανθρωπιστές θα πρέπει να αναζητήσουν τα αίτια σε καπιταλιστικούς και αποικιοκρατικούς λόγους, των οποίων είναι πιστοί ταγοί, αντί να προσπαθούν να μας καταστήσουν ένοχους για την καταγωγή μας.
Ο Φυλετισμός ουδεμία σχέση έχει με την εξαφάνιση των κατώτερων πολιτισμικά φυλών, αντιθέτως πρεσβεύει ότι όλες οι φυλές πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς όρισε και μερίμνησε ο Δημιουργός και η ίδια η Μητέρα Φύση για αυτό. Για αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχουν και οι φυλετικές διακρίσεις, όχι ως μέθοδοι καταπίεσης όπως διατυμπανίζουν όλοι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές, αλλά ως μέτρα προστασίας των φυλών.

Έτσι και εμείς, στον δικό μας Εθνικισμό, όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές θα αγωνιζόμαστε πάντοτε έναντι της αρρωστημένης πολυπολιτισμικής κοινωνίας που οι διεθνείς σιωνιστές προσπαθούν να μας επιβάλλουν, αρνούμενοι την μετατροπή της ελληνικής κοινωνίας σε ένα σύγχρονο «Πύργο της Βαβέλ».

Ο Φυλετισμός αποτελεί μέρος του γνήσιου ανθρωπισμού και όχι απλό θεωρητικό επινόημα, καθώς αποτελεί την ίδια την ουσία του Φυσικού Νόμου, ο οποίος είναι έμφυτος και αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης, όσο και αν προσπαθεί κάθε διεφθαρμένο μυαλό να μας πείσει για το αντίθετο. Όπως κάθε άνθρωπος είναι μια ύπαρξη διαφορετική και ξεχωριστή, έτσι και κάθε φυλή είναι διαφορετική και μοναδική. Η ίδια η Φύση που φρόντισε τα πάντα γύρω μας να βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία ώστε να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται, μερίμνησε ταυτόχρονα και για την ύπαρξη μιας πληθώρας φυλών και υποφυλών.

Συντασσόμενη η Ιδεολογία μας με το Φυσικό Νόμο, την μόνη αληθινή και εφικτή πραγματικότητα, μακριά από τις δήθεν αντιρατσιστικές τους ουτοπίες, αρνούμαστε να αλλοτριωθούμε και να αφομοιωθούμε στην αντιφυσική πολυπολιτισμικότητα που μεθοδεύεται γύρω μας σε όλους της πτυχές της ζωής μας. Η ύπαρξη βιολογικά καθαρών φυλών επιβάλλεται για την διατήρηση των ιδιαίτερων μορφολογικών και πνευματικών ανθρωπίνων χαρακτηριστικών, και εν συνεχεία για την ανάπτυξη κάθε ανθρώπινης δυνατότητας και πολιτισμού.


Πηγη 

2 σχόλια:

  1. Γεια σου Elva

    Αυτές τις απόψεις δυστηχώς δεν τις έχουν μόνο οι Χαυγήτες. Εχω ακούσει παρόμοια και απο άνθρωπο τις "αριστεράς". Σου σηκώνεται η τρίχα. Τους κάνει να νιώθουν σπουδαίοι μέσα στον μίζερο μικροαστισμό τους. Ελληνική φυλή(mish-mash) ελληνική κουλτούρα(υπο) ελληνική δημοκρατία(αρχαία ξυνά σταφύλια).
    Κατα τ'άλλα η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και ζωντανή προς τον πάτο τραβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπερα φιλη Ntina,

      Εχεις δικιο, ολοι εχουμε ακουσει, συχνα μαλιστα ακομη και απο ατομα που πλασαρονται στο περιγυρο τους ως (δηθεν)προοδευτικοι, την φραση ''εγω δεν ειμαι ρατσιστης, αλλα..'' ενω δεν πιστευει κανεις στ αυτια του ακουγοντας το ρατσιστικο μενος τους! Εκει ειναι η διαφορα μας απο τους αριστερουληδες και τους δηθεν. Τετοια ατομα πρεπει να ''μπαινουν'' στη θεση τους, πριν κανουν περισσοτερο κακο με οσα λενε.

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...