7 Μαΐ 2013

Γ. Γκιόκας: H πρόταση του ΚΚΕ αναγκαία, επίκαιρη και ρεαλιστική! (VIDEO)

Εξαιρετικά αναγκαία, επίκαιρη και ρεαλιστική είναι η πρόταση του ΚΚΕ για φιλολαϊκή διέξοδο από την καπιταλιστική οικονομική κρίση και η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις σημερινές ανάγκες του λαού, επισήμανε ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤΕΝΝΑ. 


Σήμερα, σημείωσε, απαιτείται ανατροπή όλων των παραγόντων που έφεραν στην κατάσταση αυτή το λαό. Ανατροπή των κατευθύνσεων και της στρατηγικής της ΕΕ, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, τον οποίο στηρίζουν, ακόμη και με παραλλαγές, όλα τα κόμματα εκτός από το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...