3 Μαΐ 2013

Καλό Πάσχα (με ..αποβλάκωση) και πάλι!



Η..''πετυχημενη'' Πασχαλινη αφισσα του ΣΥΡΙΖΑ!

Ειναι γνωστο οτι οι γιορτες και ειδικα οι θρησκευτικες προκαλουν σε πολλους απο εμας..καταθλιψη, αμηχανια και γενικα ενα κλιμα χαρμολυπης (το Αγγλικο mixed emotions) που δεν ξερεις πως να το αντιμετωπισεις, εφ οσον δεν εχεις βεβαια σκοπο ουτε να ...νηστεψεις (!!) αλλα ουτε να πατησεις στον ..Επιταφιο, με μαυρο γυαλι παρακαλω και υφος καλου χριστιανου, οπως κανουν οι ξεδιαντροποι αστοι πολιτικοι, εδω και χρονια.

Και αυτοι ετσι εμαθαν να κανουν καθε χρονο, επειδη ετσι λενε οι ...''παραδοσεις'' μας, αυτο ακουμε συχνα ως «δικαιολογια»...Απο ποτε εγινε, ομως, ...παραδοση να μας δουλευουν και μεσω της δηθεν...ευλαβειας και θρησκευτικοτητος τους, θα σας γελασω, αλλα κατι μου λεει οτι παει τοσο μακρια αυτη η...''παραδοση'' της εξαπατησης που χανεται στις...καλενδες!

Εκτος ομως απο το ...πλουσιο φωτογραφικο υλικο για την «θρησκευτικη ευλαβεια» των πολιτικων, οι..φυλλαδες φροντιζουν επισης να μας ενημερωνουν και για το που θα..περασουν τις γιορτες οι πολιτικοι αρχηγοι, επειδη φαινεται οι ...ρεπορτερς πιστευουν οτι δεν θα....κλεισουμε ματι, αν δεν μαθουμε που θα παει το ταδε και το δεινα λαμογιο, για παραδειγμα τωρα το Πασχα!

Και επειδη ζεις στην Ελλαδα, θα στο σερβιρουν θελεις δεν θελεις, ειτε μεσα απ τις φυλλαδες, ειτε στα καναλια του αισχους που εχει δημιουργησει το συστημα τους.

Ομως αυτοι, αναρρωτιεται κανεις, αν θελουν επισης να μαθαινουν για τα προβληματα του λαου που κυβερνουν;

Οχι φυσικα, ετσι εξηγειται η ...''σιγη των αμνων'' οταν ειναι να αναφερθουν οι φυλλαδες αυτες σε κατι το ουσιαστικο, που...ομως αναγεται απο τα στοματα των εκπροσωπων της ταξης τους σε κατι το...«ξεπερασμένο» και «αναχρονιστικό».

Πως τα φερνουν πως τα λενε, ο μονος «εκσυγχρονισμος» που ενδιαφερει το κεφαλαιο ειναι αυτος της ...τσεπης τους και μονο, αδιαφορωντας για το κοστος σε ανθρωπινες ζωες, μεσω της καταργησης των συλλογικων συμβασεων εργασιας, με ανασφαλιστους εργατες, χωρις συνδικαλιστική εκπροσώπηση. Ολα για τα κέρδη του κεφαλαιου, με λιγα λογια.

Λιγο νοιαζονται οι φυλλαδες για την αληθεια και τα ουσιαστικα προβληματα του λαου!...Εχουν αλλο σκοπο, τον αποπροσανατολισμο, γι αυτο αλλωστε οπως βλεπουμε ασχολουνται με γελοια θεματα που λογικα δεν θα επρεπε να απασχολουν κανενα! 

Ας μη περιμενουμε να νοιαστουν για υποθεσεις που απασχολουν εργαζομενους σε αλλες χωρες..Οχι, αλλωστε τετοια θεματα δεν ''πουλουν'' καλα..Ποιος θελει να διαβασει για αλλες Μανωλαδες π.χ στις ΗΠΑ και για την αστικη ταξη που στελνει σε... ψυχοθεραπευτες τους Δανους απεργους δασκαλους; 

Οχι ...ευχαριστουμε! 

Εμεις εχουμε τωρα...Πασχα στην Ελλαδα και ετσι θα υποστουμε αλλη μια χρονια ολες τις ''παραδοσιακες'' βλακειες των ΜΜΕ!


5 σχόλια:

  1. Εύχομαι
    Καμία Ανάσταση στους εκμεταλευτές και Καλή Αντίσταση στους εκμεταλευόμενους...αυτά για όλες τις μέρες και όχι μόνο των γιορτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη Αντισταση,Νtina, απ οσους εχουν ακομα το κουραγιο να λενε οτι αντεχουν να αγωνιζονται κατα της αδικιας, ολο το χρονο!

      Διαγραφή
  2. Καλή Ανάσταση!
    Επειδή:
    - δεν νιώθω εαυτόν αποβλακωμένο,
    - μετά την προχθεσινή Εργατική Πρωτομαγιά και γενικά
    - βλέποντας γύρω μου
    φρονώ ότι, η επανάσταση δεν θα γίνει απ' τη γενιά μου.
    Δυστυχώς το μεταπολεμικό δημιούργημα που ονομάζεται μικροαστισμός δεν πείθεται. Πλέον προτιμά να κάτσει στην (οποιαδήποτε χρώματος) ουρά για συσσίτιο, ή στην καλύτερη περίπτωση στον καναπέ μπροστά απ το χαζοκούτι (που τελευταία έγινε led tv) και after για ψυχοθεραπεία, παρά να στυλώσει ποδάρια και να υψώσει φωνή.
    Καλό μας κουράγιο λοιπόν.
    Δεν παρατάμε τον αγώνα, γιατί τουλάχιστον πρέπει να μείνουν κάποιοι πίσω, για να κάνουν επιτέλους τη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Spiral architect!

      Kαλη Ανασταση στο Νοτο! Εμεις καναμε Πασχα εδω κι ενα μηνα! Συμφωνω με οσα λες ας ελπισουμε μονο να κανουμε λαθος και να μην ειναι τοσο...προβλεψιμα τα πραγματα! :)

      Καλη δυναμη!

      Διαγραφή
  3. Επειδή κάθε χρόνο πολλά άρθρα και σχόλια διαβάζω γιά άλλο περιεχόμενο του Πάσχα ή καλή Ανάσταση=Επανάσταση κ.τ.λ. κ.τ.λ.
    αλλά πουθενά μα πουθενά ουδεμία κατάδειξη του εγκληματικού διδάγματος της συγκεκριμένης εορτής,
    λαμβάνω το θάρρος να γράψω τα κάτωθι συνοπτικά, πλην όμως σαφέστατα.

    ΠΑΣΧΑ είναι η παραφθορά της εβραικής λέξης ΠΕΣΑΧ που σημαίνει ΦΥΓΗ.
    Τι γιορτάζουν λοιπόν οι βδελυροί Εβραιο-Χριστιανοί την ημέρα αυτή ?
    Την φυγή από την Αίγυπτο μετά την αποδοχή της απελευθέρωσης των Εβραίων από τον Φαραώ.
    Πως έγινε αυτό ?
    Ο Θεός ΙΑΧΒΕ έστειλε τον αρχάγγελο Γαβριήλ που διέταξε τους πιστούς να σφάξουν σε κάθε σπίτι ένα αρνί,
    (για να έχουν να τρώνε τις πρώτες μέρες της φυγής) και με το αίμα του να βάλουν σημάδι στις πόρτες των σπιτιών τους.
    Σε δεύτερη φάση δολοφόνησε ΟΛΑ τα πρωτότοκα παιδιά των Αιγυπτίων σε όσα σπίτια δεν είχαν στην πόρτα το κόκκινο σημάδι της σφαγής.
    Αυτή ήταν η 10η Πληγή του Φαραώ και ύστερα από την εξολόθρευση των παιδιών των Αιγυπτίων ο Φαραώ υπέκυψε και άφησε τον λαό του ΙΑΧΒΕ να φύγει.
    Για να μήν πει κανείς τίποτε, υπενθυμίζω πως ο Θεός της ΑΓΑΠΗΣ Ιησούς, γιός του ΙΑΧΒΕ, αυτήν την σφαγή των νηπίων γιόρτασε με τους μαθητές του στην Ιερουσαλήμ.

    Τώρα λοιπόν οι βδελυροί Χριστιανοί σε ανάμνηση αυτής της δολοφονίας, δολοφονούν μαζικά τα αθώα και ανυπεράσπιστα πρόβατα και καταβροχθίζουν τα πτώματα τους.
    Καλή καταβρόχθιση λοπόν !

    TALIBAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...