21 Μαΐ 2013

Εκδηλώσεις του ΚΚΕ προς τιμήν του Γρ. Λαμπράκη

Την Παρασκευή 24 και τη Δευτέρα 27 Μάη από τις Τομεακές Επιτροπές του ΚΚΕ στην Πελοπόννησο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις - συζητήσεις με αφορμή τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του αγωνιστή της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη.

Στις εκδηλώσεις θα αναδειχτούν τα διδάγματα που βγαίνουν για εκείνη την εποχή μέσα από το Δοκίμιο Ιστορίας του Κόμματος.

Θα γίνει αναφορά στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την επαπειλούμενη νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση μέσα από το πρίσμα των αποφάσεων του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ και τις επεξεργασίες του για τον πόλεμο και τη στάση των Κομμουνιστών.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 24 Μάη:

- Πάτρα:
  • Από την Εργατική ΤΕ Αχαΐας και από την Εδαφική ΤΕ Αχαΐας στον Παμικρασιατικό Σύλλογο Πατρών, στις 8:00 μ.μ. με ομιλητή τον Αντρέα Αθανασόπουλο μέλος της Εδαφικής ΤΕ Αχαΐας.
  • Από την ΤΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ Αχαΐας, στα γραφεία του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος 34) στις 7:30 μ.μ. με ομιλητή τη Ζωή Χαχάμη μέλος της ΤΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ Αχαΐας.
- Πύργος: Στο Δημαρχείο, στις 8 μ.μ. με ομιλητή το Δημήτρη Κάγκουρα μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

- Καλαμάτα: Στο «Καφέ - Σινέ» (Δυτική Παραλία Καλαμάτας), στις 8 μ.μ. με ομιλητή το Δημήτρη Οικονομάκο μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Μετά το τέλος της συζήτησης θα προβληθεί η ταινία «Ζ» του Κώστα Γαβρά.

- Σπάρτη: Στο Ξενοδοχείο «Μανιάτης», στις 7:30 μ.μ. με ομιλητή τον Δημήτρη Μαστρογιαννόπουλο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΤΕ Λακωνίας.

- Τρίπολη: Στο Εργατικό Κέντρο, στις 7μ.μ. με ομιλητή τον Άκη Αναστασόπουλο, μέλος της ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ.

- Κόρινθος: Στα γραφεία του Κόμματος (Αποστόλου Παύλου 46) με ομιλητή το Μενέλαο Μενελάου, μέλος της ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ.

- Ναύπλιο: Στην Καφετέρια «Πόστο» στις 7μ.μ. με ομιλήτρια τη Ναυσικά Μπαβελή, μέλος της ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ.

- Ζάκυνθος: Στο Πνευματικό Κέντρο, στις 8:30 μ.μ. με ομιλητή το Γιώργο Κωνσταντίνου, μέλος της ΤΕ Ζακύνθου.

Τη Δευτέρα 27 Μάη
 
- Αργοστόλι: Στο Εργατικό Κέντρο, στις 8:00 μ.μ. εκδήλωση - συζήτηση με ομιλητή το Βαγγέλη Νικολάτο, μέλος της ΤΕ Κεφαλλονιάς. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια και ποιήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...