14 Ιουν 2011

Έκκληση για εθνική ομοψυχία, όλοι οι έλληνες μαζί μπορούμε!




Στις δύσκολες εποχές που ζούμε δεν μας παίρνει να είμαστε διασπασμένοι, οι έλληνες σε ολόκληρη την ιστορία μας έχουμε δείξει ότι στις δύσκολες στιγμές αντιδρούμε όλοι μαζί ενωμένοι για να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα της χώρας.
Ας πιαστούμε χέρι χέρι όλοι και ας ξεχάσουμε τα παλιά μας μίση, οι άνεργοι, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι(αν έχει μείνει κανένας), οι βιομήχανοι, η πολιτική ηγεσία όλων των κομμάτων, γιατί αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι να σώσουμε την πατρίδα.
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί, έως της τελευταίας ρανίδος του αίματος σας, για να διαφυλάξουμε όλα αυτά που με κόπο μέχρι σήμερα οικοδομήσαμε. Να δώσουμε συνέχεια στο κράτος του εργολάβου, του μεγαλοεργοδότη, των πελατειακών σχέσεων, της εξάρτησης, της διαφθοράς, της υποτέλειας, των πολυεθνικών.
Να δουλέψουμε σκληρά για να ξεπληρώσουμε το χρέος όπως κάναμε μέχρι σήμερα και ακόμα περισσότερο, μην πουν οι εταίροι μας ότι δεν είμαστε κύριοι στις υποχρεώσεις μας. Να δείξουμε ξανά ότι οι αγορές μπορούν να μας εμπιστευθούν, οι τράπεζες μπορούν να μας μοιράζουν χωρίς φόβο 10 πιστωτικές την μέρα και να μας διαφημίζουν δανειακά πακέτα δίχως την ανησυχία αφερεγγυότητας.
Αν πιαστούμε όλοι οι έλληνες χέρι χέρι, να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε με το μέρος μας την ντόπια και την ξένη οικονομική ηγεσία, τους εφοπλιστές, τους εργολάβους, τους CEO, την Moodys, την Goldman Sachs, όλοι θα είναι στο πλευρό μας, αρκεί να τους δείξουμε πως ξέρουμε να συνεργαζόμαστε και να ακολουθούμε εντολές.
Όλοι μαζί για να δομήσουμε μια χώρα που δεν θα έχει θέση για αρρώστους και ηλικιωμένους, μια Ελλάδα των νέων, των ικανών για εργασία και των δυνατών. Όλοι μαζί για να δομήσουμε μια χώρα που τα παιδιά μας δεν θα χρειάζεται να αποκτήσουν απαξιωμένα πτυχία αλλά που θα εντάσσονται στην αγορά εργασίας(ή ανεργίας) από νωρίς, να γλιτώνουν και οι οικογένειες τους τα αβάσταχτα έξοδα των φροντιστηρίων και των σπουδών.
Να φτιάξουμε μια χώρα που κανένας σας δεν θα εργάζεται για το ιδιωτικό του συμφέρον αλλά για το καλό της χώρας η οποία θα εκπροσωπείται άξια από μια ελίτ «γνωστικών» που θα γνωρίζει καλύτερα από εμάς πιο είναι το καλό μας. Πρέπει επιτέλους να το πάρουμε απόφαση και να αναφωνήσουμε όλοι μαζί.

Νόμος είναι το δίκιο του πλουτοκράτη!

Εργάτη δεν μπορείς χωρίς αφεντικά!

Χωρίς τον εργοδότη γρανάζι δεν γυρνά!

Εμπρός λαε σκύψε το κεφάλι με την άρχουσα τάξη υποταγή και πάλι!
~~~

Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

7 σχόλια:

  1. Ναι, όλοι οι Έλληνες, μαζί, ... μπορείτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το στείλουμε για υπογραφές παιδια, αντε επιτελους να κάνουμε κάτι και εμεις για την έρμη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς η "ομοψυχια" δεν τους βγαίνει ούτε στο πασοκ, λακίζουν ενας ενας

    http://faros.wordpress.com/2011/06/14/arhisan-ta-organa/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθνική ομοψυχία να σώσουμε την πατρίδα,εθνικιστικός παροξυσμός,μια δήθεν απολίτικη μάζα,πολλές προβοκάτσιες(την μεγαλύτερη προσωπικά την περιμένω αύριο...),κατάργηση των κομμάτων(βλέπε "αγανακτισμένους",ρε μήπως να τους πούμε κουρδισμένους;; ),μπόλικος λαϊκισμός πολύ μηδενισμό και το κερασάκι στην τούρτα!
    Πλησιάζει Ιούλιος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το σκιτσάκι τα λέει όλα. από εδώ και μπρος σαν πάντα: 1. εργάτης φτηνός 2. ξεπούλημα του εθνικού πλούτου στους ισχυρούς αφέντες του χρήματος από τους κλητήρες των συμφερόντων τους κυβερνήσεις και 3. χρεωμένα κράτη για πάντα, με ότι αυτό συνεπάγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ζητησουμε την καταργηση της εργατικης ταξης!
    ΥΠΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως να ζητήσουμε την κατάργηση της "πάλης των τάξεων" καλύτερα; Πολλά χρόνια μπροστά από την εποχή του ο Λάσκαρης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...