27 Ιουν 2011

Οδηγίες του ΣΚΑΪ και του Πορτοσάλτε για τους απεργούς.

Χαίρομαι ιδιατέρως όταν αφρίζουν οι δημοσιοκάφροι του ΣΚΑΙ απέναντι σε κάποια οργανωμένη κινητοποίηση. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την σημερινή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ και τα πανό στην Ακρόπολη. Είναι δεδομένο ότι το ΣΚΑΙ αναφέρεται στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, μόνο όταν πρόκειται να το εντάξει στο αστικό προπαγανδιστικό του οπλοστάσιο και όταν το χρησιμοποιεί στην αναζωπύρωση των συντηρητικών αντανακλαστικών της κοινωνίας.

Στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, οι υπάλληλοι του Αλαφούζου, αφού περιέλουσαν με διάφορους χαρακτηρισμούς τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, μας έδειξαν 3 ολόκληρους τουρίστες, που δυσαρεστήθηκαν απο την θέα 150 κομμουνιστών που διαμαρτύρονται για την κλεμμένη μας ζωή (χουντόμουτρα και μικροαστοί υπάρχουν εξάλλου παντού) και μας υπενθύμισαν όλα τα δεινά της χώρας που προκύπτουν απο τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ (τουρισμός, μετακινηση, βεβήλωση μνημείων, φλύκταινες, νόσος των πουλερικών κλπ), μας αποκάλυψαν μέσω του γνωστού και μη εξαιρετέου Άρη Πορδοσάλτε, ποιά είναι η επιθυμία τους για τις αυριανές κινητοποιήσεις !!! Να πάει ο κόσμος στην πλατεία Συντάγματος να αγανακτίσει, και να παραμείνει εκεί μέχρι να ξεσκάσει ! Το επανέλαβε εξάλλου τρεις φορές ... ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, έτσι ? Μην ξεφύγετε δηλαδή και πάτε στην Ομόνοια !

Το επίμαχο απόσπασμα για το ΠΑΜΕ στο σημείο 37:00
Η επίκληση του Άρη για τους αγανακτισμένους στο σημείο 39:33

Ένα ακόμα ενδιαφέρον απόσπασμα βρίσκεται στο 26:56, με τις δημοκρατικές ανησυχίες της Ακριβοπούλου για τον εκτροχιασμό του Θ. Παγκάλου περι των τανκς στην περίπτωση που καταψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο ! Εκεί στον ΣΚΑΙ ταράζονται όταν ακουνε για εκτροχιασμό, όχι φυσικά τον εκτροχιασμό των τανκς όπως μας λέει υποκριτικά η Ακριβοπούλου, αλλά τον σοσιαλιστικό εκτροχιασμό ... ;-)

Ακολουθεί το βίντεο

                                      null    

20 σχόλια:

  1. Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον.
    Δεν θα πεθάνει μόνος.
    Τσάκισέ τον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://tasosnastos.blogspot.com/2010/11/blog-post_7458.html
    Φοιτητές της Πίζας αναρτούν πανό στον γνωστό κεκλιμένο
    πύργο, ενάντια στο νομοσχέδιο Gelmini.
    Σύμφωνα με τη μεταρρύθμιση επιχειρείται να μειωθούν οι δαπάνες για την Παιδεία κατά 9 δισεκατομμύρια ευρώ, να περιοριστεί το προσωπικό των πανεπιστημίων - κυρίως σε ό,τι αφορά τους ερευνητές - αφού από το 2009 έως το 2011 θα προσλαμβάνεται μόλις το 20% των συνταξιοδοτημένων, δηλαδή θα υπάρξει μείωση κατά 130.000 θέσεις εργασίας στους εκπαιδευτικούς, θα υπάρξει συγχώνευση μικρότερων ιδρυμάτων και θα συνδεθούν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με επιχειρηματικούς κύκλους.
    Σε ανάλογες αναρτήσεις πανό στα ελληνικά μνημεία , οι έλληνες δημοσιοκάφροι προπαγάνδιζαν την προσβολή των μνημείων, την δυσφήμηση της χώρας στο εξωτερικό, το πλήγμα στον τουρισμό, και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ένα αρωστημένο και κατευθυνόμενο μυαλό, σε αντίθεση, οι Ιταλοί συνάδελφοι τους δεν έχουν τέτοια πρόβληματα, τουναντίον προβάλλουν αυτές τις εικόνες και αισθάνονται περήφανοι για την αγωνιστικότητα των φοιτητών.
    Λέτε οι Ιταλοί να μην σέβονται τα μνημεία τους, ή να μην έχουν τουρισμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πορτοσαλτισμός το ανώτατο στάδιο της πράσινης οικονομίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κόκκινοςδρόμοςΤρί Ιουν 28, 01:26:00 π.μ. EEST

    Και αν το παρατηρήσετε στο βίντεο οι τουρίστες λέγαν τα δικά τους καμιά σχέση με τις μλκιες του ΣΚΑΙ. Ενώ για τα διεθνή πρακτορεία που έδειξε κανένα δεν αναφέρθηκε ούτε στον τουρισμό, ούτε στην "προσβολή των μνημείων", ούτε τίποτα. Απλά ανέφεραν το γεγονός, στην πρώτη περίπτωση μάλιστα έδειξαν μόνο πλάνα χωρίς καν σχολιασμό!!!!!!!

    Σε αυτόν το ευνούχο του αλαφούζου μόνο ο άγριος βιασμός του αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και όμως, πρόκειται για ένα και το αυτό πρόσωπο:
    Μάκης-Λάκης Πορδοσάλτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι άλλα παπαγαλάκια!
    (καλύτερα να ακούω διαλόγους του Μπέου με τις λοιπές αγαπούλες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ασχετο;οσοι διαδηλωνουν αλλου προβαλλονται απο το ριζοσπαστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oι διάφοροι (παπ)Αρηδες, Κατίνες και λοιποί Μπαμπουίνοι να κοιτάξουν να ξεστραβωθούν με στοιχεία που τους δίνει το ίδιο το σύστημα που υπηρετούν:

    http://tinyurl.com/63mo9lc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κόκκινοςδρόμοςΤρί Ιουν 28, 11:51:00 π.μ. EEST

    ανώνυμε το σχόλιο σου να φανταστώ είναι ερώτηση. Αν κάνεις τον κόπο να το διευκρινήσεις θα πάρεις και την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε ο Ριζοσπάστης είναι κομματική εφημερίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οχι απλα ειναι κομματικη εφημεριδα, αλλα εδω μιλαμε για συγκεντρωσεις του 3ου κομματος στη Βουλη και του μεγαλυτερου συνδικαλιστικου σχηματισμου συσπειρωσης απο αποψη ουσιαστικης συμμετοχης, οχι για τιποτα τυχαρπαστα γκρουμπουσκουλα. Μην συγκρινουμε ασχετα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ""Radio Collectiva (1988-2008) είπε...
    Πορτοσαλτισμός το ανώτατο στάδιο της πράσινης οικονομίας...""

    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa καλο!!!
    ενας ειναι ο εχθρος..

    ""κόκκινοςδρόμος είπε...
    Σε αυτόν το ευνούχο του αλαφούζου μόνο ο άγριος βιασμός του αξίζει""

    ΜΗ! ΟΧΙ! καταρχας ποιος θα χρεωθει ενα τοσο βαρβαρο ποστο?!?! Θα πρεπει να θυσιαστει καποιος! Και δεν μας περισευουν
    και δευτερον, εχεις σκεφτει οτι μπορει και ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και σορυ για το διπλο ποσταρισμα αλλα να ενημερωσω οτι τελικα το ΠΑΜΕ στις 10 ηταν Συνταγμα. Τζαμπα διαφημιση μας εκανε ο "φτου κακα". Και μην ξεχναμε, στις 7 ξανα κεντρο, στους στυλους Διος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κόκκινοςδρόμοςΤρί Ιουν 28, 02:05:00 μ.μ. EEST

    manny με τον τρόπο που το σκέφτομαι δεν θα του αρέσει καθόλου. Μη με κάνεις όμως να αποκαλύψω τους μύχιους πόθους μου εδώ και εκτεθώ. :Ρ

    απλά σκέψου πως αν τον βασανίσεις θα είναι απάνθρωπο, αν τον σκοτώσεις θα τον ηρωωποιήσεις. Κάπως πρέπει να τιμωρηθεί και αυτός και πολλοί άλλοι. Προτείνω λοιπόν άγριο βιασμό και πείτε ότι θέλετε δεν με νοιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά, για όλους αυτούς, πρέπει να φτιάξουμε ενα μικρό χωριουδάκι, ξέρω γω για 2-3 χιλιάδες άτομα, και να τους βάλουμε απλά να δουλεύουν και να ζουν κάτω απο τις συνθήκες που ζει ο λαος σήμερα, ή ακόμα καλύτερα, αύριο.

    Απλά πραγματάκια
    και δεν μπορεί να θεωρηθεί και τιμωρία, μιας και αυτοί το ονόμαζαν πολιτική επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ας μας λένε μετά για γκούλαγκ και παπαριές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mπορείς όμως να τους κάνεις ... ρόμπα:

    Η φωνή της Τρούμπας Φαλήρου
    http://youtu.be/TijA4ZQrx_c
    (δείτε το όλο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κόκκινοςδρόμοςΤρί Ιουν 28, 02:15:00 μ.μ. EEST

    εγώ θέλω να τον βιάσουν. Τέρμα και τελείωσε, δεν ακούω τίποτα. (τρολ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτο να το κοιτάξεις κόκκινε δρόμε...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΑΚΙΑ..., ΚΑΙ ΟΣΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

    Σας βολεύει να αναγορεύσετε το"ανεξάρτητ﨨μη ποδηγετούεμενο κίνημα" σε επικίδυνο. Σας βολεύει γιατί ξέρετε οτι είναι ενα ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΑΙΤΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ, ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ, ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ, ΚΑΙ ...ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ ΜΕΤΑ.

    ΦΟΒΑΣΤΕ, ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ...ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.....ΤΑ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗ (γιατί απορείτε; στο ΕΚΚΕ δεν ήταν;)

    ΑΛΑΦΟΥΖΑΚΙΑ ΚΛΠ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ , ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΦΗΜΩΝ..., Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟΜΑΝΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...