15 Ιουν 2011

Μεταξύ των αυριανών συναντήσεων για τα ζητήματα διακυβέρνησης, χωράει και ένα συνέδριο των αστών για την "σωτηρία της χώρας"

Με χορηγούς την εθνική Τράπεζα, την Καθημερινή και το ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, την Ιντραλοτ του Σωκράτη Κόκκαλη, τα Χρυσωρυχεία Θράκης και την Herald Tribune, το διήμερο μεταξύ 16 και 17 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το 2nd International Herald Tribune Investment Summit, στο οποίο θα παρεβρεθούν και θα συζητήσουν για την σωτηρία της "χώρας", όλοι οι σημαντικοί υπουργοί της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, επιφανή στελέχη μονοπωλιακών επιχειρήσεων, τραπεζών και νομισματικών οργανισμών όπως το ΔΝΤ, και φυσικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Φυσικά στην σωτηρία της "χώρας", δεν λαμβάνεται υπόψιν, ο λαός, ούτε ως προς τις απόψεις του πάνω στο ζήτημα, ούτε στις επιπτώσεις που νιώθει στην ζωή του απο την χείρα σωτηρίας των αστών. Διότι για τους καπιταλιστές, η χώρα, ορίζεται ως ο ζωτικός χώρος στον οποίο εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους.

Το meeting θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, στην πλατεία Συντάγματος, δίπλα σε αγανακτισμένους και μη, πολίτες ...

Την πληροφορία την εντοπίσαμε στο Βαθύ Κόκκινο
Ακολουθεί το πρόγραμμα του event.





4 σχόλια:

  1. Nα περάσωμεν δι'ένα απεριτίφ!
    (κλωτσιές που θέλει ο κώλος τους)

    spiral architect

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που το παράξενο ;;;
    Το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό και τα αφεντικά του (η ολιγαρχία του πλούτου), ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν !
    Και το κάνουν !

    Καιρός να το μάθουμε κι εμείς !
    Οι απέναντι !
    Από αύριο (σήμερα) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -@spiral architect :
    prosypografw!-
    -geia sou fare! oloi sto dromo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να περασουμε για ενα καναπεδακι;κανενα σοφτ ντρινκ;θα ειμαστε καλα παιδια,το ορκιζομαστε.
    υ.γ.φαγητο δεν θελουμε.θα φερουμε απο το σπιτι να σας κερασουμε γιαουρτακι σακκουλας και ντοματουλες ωριμες.για επιδορπιο σερβιρουμε φασκελοπιττακια και μουτζοταρτακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...