17 Ιουν 2011

Ανασχηματισμοι, e-coli, κλπ..."ασθενειες"!

Προχθες, διαβασα, ενα ανεκδοτο και το μεταφερω, επειδη πιστευω οτι αποδιδει καλυτερα, το ...πνευμα των ημερων!
Κάποιο σίχαμα διευθυντής φυλακής, καλει τους κρατούμενους και τους ανακοινωνει ότι εκείνη την ημέρα είχε κέφια και γι’ αυτό θα τους επέτρεπε να αλλάξουν εσώρουχα. Κι αμέσως, άρχισε να δείχνει έναν – έναν τους κρατούμενους και να λέει: "Εσύ αλλάζεις μ’ εκείνον, εσύ με εκείνον, εσύ με εκείνον…".

Οπως καταλαβαινετε, το παραπανω ανεκδοτο ειναι ενας απο τους πολλους λογους που δε δινω ...δεκαρα να μαθω τις λεπτομερειες για το "νεο σχημα" του...ανα-σχηματισμου! Πρωτη φορα ειναι αλλωστε; Αφηστε που η ετυμολογια της λεξης και μονο, παραπεμπει σε... "ξαναζεσταμενο φαγητο" και μαλιστα τοσες πολλες φορες, που τελικα ειναι για τα ...σκουπιδια! 

Καπου διαβαζα οτι στα ...ξαναζεσταμενα φαγητα ειναι κυριως που εδρευουν τα σιχαμερα βακτηρια...e-coli, αυτα που που ειναι εγκατεστημενα στον ...οργανισμο μας, μας ταλαιπωρουν και δεν λενε να φυγουν, (τι θυμιζει;) παρα τις ...φιλοτιμες θεραπειες που κανουμε ως ....ασθενεις, προκειμενου να τα ...ξεφορτωθουμε!
 
Βεβαια, υπαρχουν και αλλοι σε  Ευρωπη και Αμερικη που εχουν ...συμφερον να ειμαστε ..."ασθενεις", για να πουλανε τα ... "φαρμακα" τους, τα οποια ομως δεν εχουν δοκιμασθει σε αλλα.....στομαχια και εχουν, οπως καταλαβαινετε, μεγαλες πιθανοτητες για σοβαρες....παρενεργειες, αλλα οπως ολοι γνωριζουμε, μπρος στα ...  κερδη (τους) τι ειναι ο.. ..πονος (μας);

Θυμαστε, φανταζομαι, τι ειχε πει περισυ και ο περιφημος ιατρος...Ντομινικ, που αν και τα ηξερε ολα βρεθηκε στα ...σιδερα της φυλακης, (που ναι για τους....λεβεντες); 

Καπου ακουσα μαλιστα οτι τα Ελληνικα στομαχια ειναι .... ''ανθεκτικα'', λεει, σε τετοιου ειδους ..''βακτηρια'' και απορησα! Eγω παντως ηξερα απ το σχολειο, το κλασσικο....πατριωτικο ρητο "του Ελληνα ο τραχηλος ζυγο δεν υποφερει", αλλα οπως φαινεται πανε να μας τη φερουν απο αλλου!

Και αναρρωτιομουν τοσο καιρο, τι μου καθεται στο στομαχι!

11 σχόλια:

  1. η ζωή(?) συνεχίζεται....

    Συμφωνία Μερκελ-Σαρκοζυ.

    http://www.capital.gr/News.asp?id=1220193

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aνωνυμε

    Και τα..βακτηρια (?) καλα κρατουν απ ο τι βλεπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Παπαρήγα στην τελευταία συνέντευξη τύπου χαρακτήρισε τα προχθεσινά περί κυβέρνησης συνεργασίας, όπως και τον ανασχηματισμό, "οπερέτα".
    Όχι επειδή το είπε η ΓΓ, αλλά έτσι απλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

    Α.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eγω, (μεσα σε λυγμους και κλαμματα!)..παει ο
    Δρούτσας, η Μπιρμπίλη, η Λ. Κατσέλη,η Τζάκρη, αλλα πιο πολυ..λυπηθηκα για τη Άννα Νταλάρα,αντε και για το..Χυτήρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aνωνυμε Α.Δ

    Δικιο ειχε, αυτο ακριβως ειναι, μια οπερέτα του χειριστου ειδους. Το θεμα ειναι ποτε ο λαος θα δειξει οτι εχει βαρεθει να βλεπει τετοιες οπερέτες, χρονια τωρα, ερημην του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nik

    Φτανουν τα ....κλαμματα (μη παθεις και τιποτα!) :) Σε πιστεψαμε!

    Πες μας ομως και αν εισαι....ευχαριστημενος
    απο τη νεα ..συνθεση της..ομαδας!
    (''Φρεσκα ονοματα'', απο δω και περα, που κανεις δεν τα εχει ...ματακουσει, σωστα;) :PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς πάντως, περιμέναμε να πάρει πόδι ο δικός "μας" χε χε !

    Πάντως, αν "κόψεις" φάτσες ... τότε σιγουρεύεσαι για το γεγονός ότι έχουν στο DNA τους το ... βατκήριο ε-κολί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. faro

    Kαλομελετα και...φευγει! Με τη συνεχιση της ιδιας πολιτικης, δε το βλεπω να μενει για πολυ! Το θεμα ειναι το ''μετα''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ;ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ;ΦΙΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ BLOG ΜΗ ΕΞΟΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα ενημερώνεσε απο τις σελίδες του Ριζοσπάστη www.rizospastis.gr

    του πάμε

    http://www.pamehellas.gr/

    Και του ΚΚΕ

    http://www.kke.gr/

    Γιατι εμεις αν και καμια φορά κάνουμε σχετική αναρτηση, δεν ειναι αυτος ο ρολος μας. Δηλαδη μην στηριζεσαι σε εμας για τετοιου είδους ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς ανώνυμο 10:49
    Μακάρι φίλε μου να μπορούσαμε και να προλαβαίναμε να γράφουμε για τα πάντα, αλλά ό,τι κάνουμε το κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας, δεν πληρωνόμαστε γι' αυτό κι επιπλέον δεν είμαστε δημοσιογράφοι να κάνουμε ρεπορτάζ.
    Δυστυχώς τυχαίνει να έχουμε διάφορες υποχρεώσεις και δουλειές και δεν μπορούμε συνέχεια να ενημερώνουμε το blog. Ίσα ίσα μάλιστα μας "μάλωσαν" κάποιοι αναγνώστες ότι ο ρυθμός που αναρτούμε είναι πολύ γρήγορος!
    Επιπλέον, δεν είμαστε η επίσημη φωνή του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, εμείς απλά τα υποστηρίζουμε και προσπαθούμε να διαδώσουμε τις ιδέες και την πολιτική τους, όπως διευκρινίζουμε κάτω-κάτω στην αρχική σελίδα.
    Επομένως για καλύτερη ενημέρωση, στα sites που παρέθεσε πριν ο συν-γλόμπερ poe :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...