18 Ιουν 2011

Δημοσιοποιούμε Το Έγκλημα

Στο χθεσινό φύλο του Ριζοσπάστη ο Νίκος Μπογιόπουλος έγραφε:
«Υπάρχει, όμως, μια αλάνθαστη και απλή μέθοδος για να διαπιστώσει και ο τελευταίος εργαζόμενος τι του ετοιμάζουν: Είναι η ανάγνωση του «μεσοπρόθεσμου προγράμματος»!
Αν μη τι άλλο αυτό το έκτρωμα αξίζει να διαβαστεί.
Και όχι μόνο να διαβαστεί, αλλά και να διαδοθεί. Πλατιά! Να μη μείνει Έλληνας της δουλειάς και του μόχθου που να μη γνωρίζει σε τι καρμανιόλα τον σέρνουν. Αξίζει να μάθουν οι πάντες τι είδους «σωτήρες» είναι αυτοί που ενώ τον πεθαίνουν, ενώ τον εξοντώνουν (και είναι τα ίδια τους τα κιτάπια που επιβεβαιώνουν την εξόντωση), συνεχίζουν παράλληλα να το παίζουν «σωτήρες»!
*
Ας διαβαστεί, λοιπόν, το «μεσοπρόθεσμό τους». Και ας ακολουθηθεί η συμβουλή του Μαρξ:
«Να κάνουμε το έγκλημα πιο ατιμωτικό δημοσιοποιώντας το»!
Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε, έτσι και εμείς δίνουμε στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος εδώ. Νομίζουμε ότι δεν χρειάζονται περιττά σχόλια, το ίδιο το περιεχόμενο του είναι κατάπτυστο και προκλητικό για κάθε εργαζόμενο. Μια απάντηση υπάρχει άμεσα, συμμετέχουμε στην πανελλαδική 48ωρη απεργία που κηρύσσεται με την συζήτηση του στη βουλή. Επίσης εκλογές τώρα ώστε να στριμωχθεί περισσότερο το αστικό πολιτικό προσωπικό, να γίνει αλλαγή του συσχετισμού. Φαίνεται ότι αυτή τη βδομάδα σέρβιραν το ενδεχόμενο συνεργασίας, να ετοιμάσουν για αυτό το λαό. Οι μάσκες θα πέσουν, αξιοποιώντας κάθε μορφή πάλης, ώστε να ξυπνήσει κάθε εργαζόμενος.

5 σχόλια:

  1. Το κατέβασα και με μια πρώτη ματιά μοιάζει με κατάλογο βασανιστήριων γραμμένο σε london school of economics γλώσσα.
    Ασφαλώς και θέλει μελέτη, μόνο έτσι φαίνεται ο άγρια αντεργατικός-αντιλαϊκός χαρακτήρας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανέβηκε στο domain μου, για να μην υπάρχει η καθυστέρηση του megaupload:
    http://macgiorgosgr.com/mesprothesmo.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά έκανες! Ρε συ το λινκ δεν μου ανοίγει όμως...πρεπιπτόντως ωραία η λελέτζα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστούμε πολύ!!!! Ε, και αν θες τίποτε πληροφορίες για το πως είναι με το 9μηνο ο στρατός, για τη λελέτζα, στείλε email.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...