28 Μαΐ 2012

Στις 17 και 18 του Ιούνη

Πλέον, στις 17 Ιούνη δεν κρίνεται ποια κυβέρνηση θα έχουμε, όπως συνέβαινε στι 5/5. Σε αυτές τις εκλογές, οι ηγεσίες των αστικών και οπορτουνιστικών κομμάτων έχουν ΗΔΗ συμφωνήσει και με την ντόπια πλουτοκρατία (σε αστικές εφημερίδες διαβάζει κανείς για μοικτές δημόσιες συναντήσεις αυτών των ηγεσιών με φυσικά πρόσωπα της ντόπιας ολιγαρχίας του πλούτου), αλλά και με διεθνείς μηχανισμούς (οι περιοδείες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, αυτόν τον σκοπό είχαν και όχι αυτά που λένε στους … ιθαγενείς), ανάλογα με την σειρά που θα εκλεγούν τα κόμματα από την ψήφο του ελληνικού λαού, να έχουμε και την … ανάλογη κυβέρνηση.

Με πιο απλά λόγια, ανάλογα με το ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος (ΝΔ ή ΣΕΚΜ), καθώς και την δύναμη που θα έχουν Βενιζέλος, Καμμένος, Κουβέλης, θα έχουμε κυβέρνηση “κεντροδεξιά” ή “κεντροαριστερή”.

Το πιο πιθανό είναι ακόμα και να έχει επιλεγεί κι ο … πρωθυπουργός !
 Άρα, τα ερωτήματα για τις 18 του Ιούνη, είναι:

- Τι να περιμένει ο κόσμος που έχει δει τα τελευταία 2 και πάνω χρόνια τους μισθούς και τις συντάξεις του να μειώνονται δραματικά ;

- Τι θα γίνει με την τεράστια ανεργία που μαστίζει κυρίως τους νέους ;

- Τι θα γίνει με την εγκληματικότητα που παίρνει πλέον εκρηκτικές διαστάσεις και που την κρύβουν επιμελώς, κυρίως τα ΜΜΕ (τέλος πάντων), αναφερόμενοι μόνο στις κλοπές και ληστείες, που κάνουν δικοί μας και ξένοι. Εγώ, μιλάω για την μάστιγα των ναρκωτικών, την πορνεία, την εκμετάλλευση αδύναμων ανθρώπων (ακόμα και μικρών παιδιών) !

Και, η αλήθεια είναι, ότι πολλοί συμπατριώτες μας, έχουν παρασυρθεί από τα παραμύθια και τις αυταπάτες που μας σερβίρουν οι ηγεσίες των αστικών και οπορτουνιστικών κομμάτων και νομίζουν ότι με τον έναν ή τον άλλον, θα καλυτερεύσει η ζωή του !

Θέλω από δω, να εκφράσω μια εντελώς προσωπική άποψη:

Ειλικρινά, με αφήνει ως ένα σημείο εντελώς αδιάφορο το εκλογικό αποτέλεσμα της 17 Ιούνη !

Εκείνο που με τρομάζει στην κυριολεξία είναι η σκέψη μήπως η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ που θα πάρουν τα λαϊκά στρώματα (κυρίως εκείνα που θα στηρίξουν με την ψήφος τους το ΠΑΣΟΚ, την ΔΗΜΑΡ, το ΣΕΚΜ και άλλους παρόμοιους “αριστερούς” σχηματισμούς) από την ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια ή και ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πολιτική που θα εφραμοστεί ας πούμε από μια “κεντροαριστερή” κυβέρνηση τα οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση !

Ήδη κάποιοι ή μάλον ΟΛΟΙ πλέον, μιλάνε για κατάργηση (ΠΡΟΣΟΧΗ) άρθρων του 2ου Μνημόνιου !
Ξέρετε γιατί ;
Μα γιατί, το 1ο Μνημόνιο ΔΕΝ έληξε ακόμα !
Ορισμένα μέτρα του Πρώτου Μνημονίου θα παρθούν ακόμα και το 2014 !
Ίσως και το 2015 !
Έτσι, ακόμα και ΟΛΟ το 2ο Μνημόνιο να καταργηθεί, ο λαός να μην περιμένει να αλλάξει η ζωή του ούτε κατά κεραία !

Μόνο με την ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ των Μνημονίων και των Εφαρμοστικών Νόμων, του Μεσοπρόθεσμου και των Δανειακών Συμβάσεων – όπως μιλάει το ΚΚΕ ότι θα καταθέσει σχετικό Νόμο μόλις ανοίξει η νέα Βουλή – θα δει άσπρη μέρα ο λαός μας.

Μόνο με τον καθημερινό Αγώνα του λαού μας, θα ανοίξουν δρόμοι για τη ζωή μας.
Μόνο έτσι θα δούμε καλύτερες μέρες.

Κι αυτό, εγγύηση για να το δούμε, θα είναι να αναδείξουν οι κάλπες ένα ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ !

2 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DuDPrcrJUug

    ωραιο βίντεο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι το πιο καλό διαφημιστικό που έχω δει μέχρι τώρα !

      Γιατί λέει την απλή ΑΛΗΘΕΙΑ !

      υ.γ. βάζε ένα ονοματάκι να μπορούμε να σου απευθύνουμε τον λόγο.

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...