24 Μαΐ 2012

Ψέματα με ... ουρά !

Ο νέος Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ (να με συγχωράτε για την ... προφορά, αλλά δεν ξέρω γαλλικά κι ούτε θέλω και να μάθω), με τις τελευταίες δηλώσεις του, ήταν απόλυτα ξεκάθαρος και δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση για τις προθέσεις του.
- Θα κάνω ό,τι μπορώ (σ.σ.: είμαστε σίγουροι γι αυτό) για να πείσω τους Έλληνες να επιλέξουν (σ.σ.: τι γαλλικό ... τάκτ, ω μον ντιε) να μείνουν στην Ευρωζώνη (σ.σ.: τώρα, εμένα αυτή γιατί μου θυμίζει την Ζώνη του ... Λυκόφωτος, είναι ένα άλλο θέμα), σεβόμενοι τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει.
"Σεβόμενοι τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει" !
Δεν μπορείς να πεις !
Άλλο πράγμα η ... αγαρμποσύνη της Μέρκελ, άλλο πράγμα να σε σφάζουν με ... γαλλικό βαμβάκι !

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολάντ (σταματείστε να κοροϊδεύετε την προφορά μου) ξεκαθαρίζει ότι θα βάλει κι αυτός το ... γαλλικό χεράκι του, για να εξαθλιωθεί ο λαός μας μια ώρα αρχύτερα !
Πως λένε: "μάθανε ότι ... μπιμπ μπιμπ μπιμπ, πλακώσανε κι οι ... Γάλλοι" !!!

Άραγε μετά από αυτή την ... περισπούδαστη γαλλική δήλωση, νιώθουν οι κάθε λογείς εντόπιοι ... γαλλόφιλοι καμιά ανάγκη να απολογηθούν ;
Όλοι αυτοί οι ευρωλιγούριδες, οι θιασώτες του "ευρωμονόδρομου", που μέχρι πρότινος μας παρουσίαζαν τον ... Φρανσουά (έ ; εδώ την πέτυχα την ... προφορά, έ;) ως ... αριστερό, ως παράγοντα αμφισβητησης των μνημονίων, ως τον παράγοντα που θα φέρει έναν νέο αέρα στην ΕΕ (και που αποδείχθηκε, αέρας ... κοπανιστός), νιώθουν ότι πρέπει να ζητήσουν έστω ένα συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό που τον παραμυθιάζουν τόσο καιρό ;

Και, εδώ που τα λέμε, τα ... παραδοσιακό αστικά κόμματα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αυτήν την πολιτική υπερασπίζονται 37 χρόνια τώρα, τα ίδια κάναν και στο παρελθόν με άλλους ηγέτες είτε αυτοί ήταν ... καραμπινάτοι δεξιοί, είτε σοσιαλδημοκράτες, είτε ... αριστεροί !

Εκείνος όμως ο ... ρημάδης ο ΣΥΡΙΖΑ (παλιός, σήμερα ΣΕΚΜ), που εμφανιζόταν μέχρι σήμερα ως αντίθετος με την ουσία της πολιτικής που εφαρμόζεται, που ήταν και ο πρώτος που μας εμφάνιζε τον Γάλλο Πρόεδρο περίπου ως ... σωτήρα, που είχε πάρει σβάρνα τα κανάλια να μας διαλαλεί ότι, να κι ο Μελανσόν και το Γαλλικό ΚΚ υποστηρίζουν τον Ολάντ, άρα κάτι καλό θα γίνει ;

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ (ΣΕΚΜ) για τις παραπάνω δηλώσεις του δικού "τους" Προέδρου ;

Τι λέει για την επιλογή του Μελανσόν να τον στηρίξει στον δεύτερο γύρο ;

Τι λέει για την στάση του ΚΚ Γαλλίας ;

Εξακολουθούν να χειροκροτούν και τον Μελανσόν και το ΚΚ Γαλλίας και τον ... Ολαντρέου ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...