11 Μαΐ 2012

Άγρια κόντρα ΚΚΕ - Χρυσής Αυγής!

Κόμμα εγκληματιών, ναζιστών βιαστών, κοστουμαρισμένοι όμως(και οι ίδιοι και τα καθωσπρέπει καθίκια που τους υποστηρίζουν και τους καλύπτουν)
http://visinokipos.blogspot.com/2012/05/blog-post_11.html

37 σχόλια:

  1. Σορυ που σας αναγκαζω να βλεπετε τα μουτρα τους αλλα πρεπει να προετοιμαζομαστε για αυτα ερχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος μιλάει; ο Κασιδιάρης. Είναι πειραιώτης από ότι διαβάζω. Κάτι μου λέει οτι πρόκειται για απόγονο των πασίγνωστων χιταράδων που έδρασαν στα μανιάτικα κατά την περίοδο της κατοχής και κατόπιν. Συμμορία οπλισμένων θρασύδειλων που δεν τολμούσαν να κατέβουν στη Κοκκινιά όσο ο λαός της ήταν οπλισμένος αλλά μετά τη Βάρκιζα θέριζαν με τις πλάτες των άγγλων και λοιπών προστατών τους. Έλεος. όσο κυλιόνταν στο βούρκο τους την έβγαζαν καθαρή (οξύμωρο,ε; )με τα ψέματά τους , τώρα θα έχουν να αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο το ΚΚΕ και θα δούν πόσα απίδια βάνει ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρυσα αυγα...να ξεβρωμισουμε τα κοτετσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eλεεινοι και τρισαθλιοι! Τι περιμενει κανεις, ομως, απο ναζιστες; Tα καναλια του αισχους βεβαια δεν εχουν προβλημα με την ..εμφανιση τους, γιατι τι αλλο περιμενει κανεις να πουν,τετοιοι ανθρωποι, εκτος απο τις βρωμιες που συνηθως λενε;

    Ουτε να τους βλεπω ουτε να τους ακουω δεν αντεχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμορια ναζιστων βιαστων και εγκληματιων

    http://visinokipos.blogspot.com/2012/05/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χ.α., όπως πολύ σωστά τόνισε ο Μάκης Μαίλης, είναι σάρκα από την σάρκα της αστικής τάξης, χρησιμεύει τώρα εκεί που απέτυχε ο Καρατζαφέρης, η προβολή της από τον ΑΛΦΑ και το ΣΚΑΙ, δείχνει ποιοι κρύβονται πίσω της ...

    Η ... εργολαβία του Σρόϊτερ και του Ευαγγελάτου, που με κάθε τρόπο χρόνια τώρα πασχίζουν για το καπιταλιστικό σύστημα, είναι κι αυτή ενδεικτική !
    Τα στημμένα γκάλοπ είναι μια άλλη μορφή που όπως είδαμε και προχθές προσπαθούν να διαμορφώσουν το νέο σκηνικό.

    Η απάντηση του ΚΚΕ θα δοθεί πρώτα και κύρια στους δρόμους του Αγώνα.
    Την Δευτέρα που μας έρχεται θα δείξει ο λαός μας ότι μπορεί και πρέπει να διορθώσει την προχθεσινή του ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α και να λάβουμε υπόψη και το εξής:

    - Φυσικά και έχουν πρόβλημα με τον Ιωσήφ Στάλιν που κατατρόπωσε τον ναζισμό, που κατανίκησε τον Χίτλερ και ανέβασε στο Ράιχσταγκ την Τιμημένη Κόκκινη Σημαία με το Σφυροδρέπανο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρυσή αυγή ....συνεχιστές αυτών πού έλεγαν στη κατοχή ....εκ των ημετέρων απώλεια είς γερμανός !!! Οι γερμανοτσολιάδες. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά θα μας τρελάνει το κόμμα; Βγαίνει να απαντήσει και κάνει σοβαρό διάλογο με τα φασισταριά λες και πρέπει να απολογηθούμε στους μαυροκουκουλάκηδες; Χιούμορ εκεί στον Περισσό δεν υπάρχει; Πες τους ένα ανέκδοτο σχετικά με το θέμα και χαιρετίσματα. Α ρε ΧΑΡΙΛΑΕ πόσο μας λείπεις!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εάν δεν κάνω λάθος, ένα κομμάτι του λαου αρχίζει και ξεφεύγει, όταν γίνετε ένα τέτοιο κόμμα μεγάλο αρχίζει και σπέρνει ιδέες, πολύ πιστεύουν σήμερα σε αυτά που λέει η χα, και θα πρέπει να απαντηθούν, δεν γίνετε να απαντάς με χιούμορ όταν σε βγαίνουν και αγωνιστές εναντια στους νάζι, όταν μάλιστα ιδεολογικά είναι εθνικοσοσιαλιστές, αυτό πρέπει κάποιος να το πει στον λαό και αυτός ο κάποιος είναι η κομμουνιστές, δεν γίνετε να λένε ότι αυτή σκότωναν τους ναζί και η ελασίτες συνεργαζόταν, μάλιστα οποιος είναι κομμουνιστής και πιστεύει σε πρόσωπα, έχει πάρει λάθος δρόμο για εμενα
      ΚΚΕ
      -κάποιος από μακριά-

      Διαγραφή
  10. Στο διά ταύτα του χτεσινοβραδινού αντικομμουνιστικού παραληρήματος των Χρυσαυγιτών στον «ΣΚΑΪ» αξίζει να σταθούμε σε δύο - τρία ζητήματα.

    Είχαν το θράσος να ισχυριστούν ότι οι κομμουνιστές μπήκαν στη μάχη της υπεράσπισης της Ελλάδας και του λαού της το 1941, όταν είχε προηγηθεί η επίθεση του Χίτλερ στην ΕΣΣΔ!!! Εχουν προφανώς κάθε λόγο να παραβλέπουν, όπως έκαναν μετεμφυλιακά και οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι, ότι πρώτο το ΚΚΕ σήκωσε τη σημαία της αντίστασης στο φασισμό, όταν ξέσπασε ο ελληνο-ιταλικός πόλεμος, με το ιστορικό γράμμα του ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Ν. Ζαχαριάδη από τα μπουντρούμια της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών.

    Θέλουν επίσης να ξεχνούν ότι σύσσωμοι οι κομμουνιστές από τις φυλακές και τις εξορίες ζήτησαν να πάνε στην πρώτη γραμμή του μετώπου, κάτι που τους το αρνήθηκε το δικτατορικό καθεστώς Μεταξά. Ξεχνούν ακόμη ότι αυτό το καθεστώς, το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, το οποίο υπερασπίζονται, είχε σε απηνή διωγμό το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταρχάς πολύ καλά έκανε ο σφος Μαϊλης και ζήτησε το λόγο, για ποιό λόγο ο παραπάνω σχολιαστής δεν ικανοποιήθηκε μήπως χαλάει την σούπα ορισμένων αριστερούληδων που το κόμμα παρά την τεράστια κατσυκοφάντηση από την Κουμουνδούρου τις τελευταίες μέρες κάνει το ένα ματ πίσω από το άλλο...
    Είτε το το θέλουν είτε όχι το ΚΚΕ είναι ο μόνος αντίπαλος του καπιταλισμού και τα ναζιστάκια το απέδειξσαν χτες...
    Α και κάτι άλλο όργια της ΧΑ "Ο ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολύ καλά του τα είπε ο σύντροφος,

    μάλιστα όταν μιλάς με χούλιγκαν, δύσκολα βγάζεις άκρη, και το πιο γνωστό κάτι τέιον ανθρώπων είναι το ένα λεπτό μίλαν για ένα συγκεκριμένο πράμα το άλλο για κάτι άλλο, πηδάνε από εδώ και από εκεί κλπ, ξεκίνησαν με την εισβολή τον ναζί στην ελλάδα, και το άλλο δευτερόλεπτο μίλαγαν για τον στάλιν, ένα πρέπει να κάνουμε , όταν μιλάμε για χίτλερ και τους φασίστες να παραμείνουμε εκεί, αλλιώς μπερδεύεται η κουβέντα, πάντως ο μαΐλης πολύ καλός,
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

    -κάποιος από μακριά-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. -κάποιος από μακριά-: Έτσι είναι. Δεν θα μπορούσε το Κόμμα να τους αφήσει στον γνωστό και μη εξαιρετέο Ευαγγελάτο να κάνουν παιγχνίδι μόνοι τους ...

      Όσο κι αν τους προβάλλουν τα κανάλια, ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τι πρεσβεύουν !

      Διαγραφή
  14. "Να κουβεντιάζεις με ανόητους είναι σαν ν’ ανάβεις δάδα για τους τυφλούς."

    Pierre Claude Boiste, 1765-1824, Γάλλος λεξικογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. spiral architect: Να μου επιτρέψεις.

      Δεν έγινε καμμία κουβέντα !

      Απάντηση και μάλιστα καταλυτική έδωσε ο Μαίλης !

      Τώρα για το απόφθεγμα του γάλλου: Μεταξύ μας εγώ το βρίσκω πολύ σωστό, με το σκεπτικό ότι πολλοί τυφλοί αισθάνονται το φως ...

      Διαγραφή
    2. Το θέμα είναι ποιοι και πόσοι τον κατάλαβαν!
      Θεωρώ ότι και ο Μπογιόπουλος (ή και ο ίδιος ο Μαρξ) να συνομιλούσε μαζί τους, άκρη δεν θα έβγαζε.
      Τεκμηριώνεις για τον Β'ΠΠ, σου πετάνε για τον Στάλιν, τεκμηριώνεις για τον Στάλιν σου πετάνε για την Ακροναυπλία, τεκμηριώνεις ... για τα μαρούλια, σου μιλούν για σώβρακα.
      Κατακριτέος ο Σταλιν, τον Χίτλερ θα τον δικαιώσει η ιστορία.
      (που παρεμπιπτόντως γράφεται από τους νικήτές)
      Βγάζεις λοιπόν άκρη με τον φασίστα; Οχι!

      Τον όφι τονε πνίγεις όσο είναι μικιός.
      (λέμε στην Κρήτη)

      Διαγραφή
    3. Εγώ θεωρώ ότι πήγε περίφημα ο Μαίλης !

      Τους τάπωσε !

      Τους έκανε ρετίκολο !

      Τώρα αν κάποιος δεν θέλει να δει αυτήν την αλήθεια, έ, ΔΕΝ θα την δει !
      Τι να κάνουμε !

      Μην ξεχνάς ποιος τους έκανε μεγάλους (δεν ξέρω πως αυτό το λέτε στην Κρήτη), από μικιούς !

      Διαγραφή
  15. xristos bellos: Ξέρεις, σίγουρα, αν δεν έβγαινε κανείς από το κόμμα (όχι να κάνει διάλογο όπως λες, αλλά να βάλει τα πράγματα στη θέση τους), ίσως κι εσύ να έλεγες ότι είναι ... επικοινωνιακό λάθος !

    Κι αν δεν το έλεγες εσύ, θα το έλεγε άλλος !

    Μερικές φορές, συμβαίνει ό,τι κι αν κάνει το Κόμμα, κάποιοι λες και του την έχουν στημένη να διαφωνήσουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μετά την απόφαση τη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, να διαγράψει από το Σύλλογο Γυμναστή της Δευτεροβάθμιας με την αιτιολογία ότι διέσπειρε ναζιστική προπαγάνδα και στρατολογούσε μαθητές μέσα στα Σχολεία και τα Γυμναστήρια της πόλης, το κουτί της Πανδώρας άνοιξε και το αυγό του φιδιού γέννησε το μόρφωμά του.

    Ο κ. Καλλιμάντζαλης Βασίλειος, πρόεδρος της ΕΛΜΕ,, κατήγγειλε από το βήμα του Ρ/Σ σταθμού του ΗΧΩ 99.8, τη δράση του συγκεκριμένου ατόμου και εξήγησε το πώς η ΕΛΜΕ προχώρησε στην απόφαση αυτή.



    Από νωρίς το πρωί, η "άλλη πλευρά" διεκδικούσε αντίλογο επικαλούμενη ότι ένας άνθρωπος λοιδορείται δημόσια κι έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν.

    Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Γυμναστή, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Λασιθίου με τη Χρυσή Αυγή, απαίτησε να βγει ο σύζυγός της στον αέρα για να διαψεύσει τις "ανήθικες" σε βάρος του κατηγορίες...

    Έτσι έγινε. Ο "καθηγητής" τηλεφώνησε, τοποθετήθηκε δημόσια διαψεύδοντας την ΕΛΜΕ ότι κάνει ναζιστική προπαγάνδα σε μαθητές, επέστρεψε τις κατηγορίες στους συνδικαλιστές, λέγοντας ότι εκείνοι είναι που αντίθετα προπαγανδίζουν τις αριστερές ιδέες τους μέσα στα Σχολεία και αναφέρθηκε εκτενώς στην κοινωνική του προσφορά, μέσα στο Σχολείο.

    Η συνέχεια είναι σοκαριστική:

    Μία γυναίκα, μητέρα πια δύο ανήλικων παιδιών, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ, οργισμένη που τον άκουγε να έχει και βήμα στο ραδιόφωνο, και να απευθύνει λόγο στην κοινωνία της πόλης, ζήτησε να βγει στον αέρα για να καταγγείλει τον κατα συρροή βιασμό σε βάρος της από το Χρυσαυγίτη Γυμναστή. Ήθελε να μιλήσει ανοιχτά σε όλους τους πολίτες της Ιεράπετρας και σπάζοντας τη σιωπή της δημόσια μάλιστα , να φωνάξει ότι η δράση του συγκεκριμένου ατόμου δεν ήταν επτασφράγιστο μυστικό αλλά κάτι που κρυφοψυθιριζόταν στη μικρή κοινωνία της Ιεράπετρας , κάτι που διάφοροι παράγοντες την πίεζαν να αποσιωπεί για χρόνια. Ήθελε να κραυγάσει τη δική της αλήθεια. Έλεγε και ξαναέλεγε: "Δε με ενδιαφέρει η Χρυσή Αυγή, με ενδιαφέρει που ένας καταστροφέας παιδικών ζωών και ψυχών, βάζει βιτρίνα την οικογένεια του, την πατρίδα, τη θρησκεία , και τα "χριστά ήθη" και περπατά με το κεφάλι ψηλά, ενώ εγώ κοιτάζω κάτω"



    Η μαρτυρία της, ένα ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ στα μούτρα μιας ολόκληρης κοινωνίας που αν δεν ενεργήσει άμεσα για να τσακίσει αυτά τα εγκλήματα και τις φωλιές που τα εκτρέφουν , θα είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ.
    http://www.hxonews.gr/index.php/topika/3808--qq

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Giatii milaei mazi tous???? Giati??? Lypamai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν μιλάει κανείς ...

    Πόθεν το συμπέρασμα ;

    Για την παρέμβαση για να μην μπορεί ο κάθε δημοσιογραφίσκος τύπου Ευαγγελάτου, να κάνει "παιγχνίδι" σε βάρος του ΚΚΕ ;

    Αν λυπάσαι γιατί ο Μαίλης τους ξεμπρόστιασε, κι αυτούς και τον Ευαγγελάτο, καλώς λυπάσαι !

    Γιατί, το ΚΚΕ, θα συνεχίσει να το κάνει αυτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω τωρα! Αυτο καταλαβες? Το βαρος και η ιστορια του συντροφου Μαιλη,η ιστορια του ΚΚΕ,η ιστορια της αντιστασης,του ΕΑΜ,του ΕΛΑΣ,του Δ.Σ.Ε.,της επαναστασης των μπολσεβικων ειναι καταξιωμενα στη συνειδηση του λαου,στη συνειδηση εχθρων και φιλων μας ,στη συνειδηση των ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ!Κανενας Ευαγγελατος και κανενας αλητης χρυσαυγιτης δεν μπορει να το ανατρεψει αυτο!Ρωτουσαν,επιτιθονταν, και απαντουσε,... αυτο ειναι μιλαει...Παρεμβαση ειναι λεω αυτο και κλεινω το τηλεφωνο!Και οσο για τον σαρκασμο σου και το εξυπνακιστικο σχολιο παλι ΛΥΠΑΜΑΙ συντροφε(αν εισαι).Τετοια επιθετικοτητα συντροφε επειδη δεν μου αρεσε η συγκεγκριμενη ενεργεια του συντροφου Μαιλη? ΟΚ λαθος μου να το μοιραστω εδω,το κραταω για τον εαυτο μου. Καλη συνεχεια!

      Διαγραφή
    2. Που την είδες την επιθετικότητα ;

      Εννοείς εσένα προφανώς ...
      Γιατί το τι είμαι δεν θα το κρίνεις εσύ !

      Φυσικά και μπορείς να διαφωνείς με την παρέμβαση του Μαίλη, όμως για ξαναδές το σχόλιό σου με τα ... γκρίκλις !

      Εγώ αυτό κατάλαβα ... Για εξηγήσου εσύ τι εννοείς.
      Εγώ ούτε σαρκάστηκα ούτε τίποτα ...
      Αυτά από το μυαλό σου τα βγάζεις απλά και μόνο για να μου επιτεθείς επειδή υπερασπίζομαι (και θα το κάνω για πάντα αυτό) την πραχτική του Κόμματος.

      Καθόλου δεν το μοιράστηκες ... έγραψες ένα ... γκρίκλις λυπάμαι, χωρίς να το στηρίζεις ΠΟΥΘΕΝΑ !
      Και περίμενες να μην πάρεις απάντηση ...
      Τι να πω, καλή ιδέα έχεις για τον διάλογο !

      Διαγραφή
  19. Ο μάκης μαίλης έδωσε ρέστα...ο άλλος λέει για την Σιβηρία
    Μιλάμε για τρέλα!!!
    Πάντως έχει πλάκα να βλέπω τέτοιες κόντρες έν έτη 2012 όταν ο απλός πολίτης δεν έχει να φάει να μιλάμε για Χίτλερ και για Στάλιν!!!
    Ειναι το λιγότερο τραγικό παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το παιδί της Πλατείας: Είναι τραγικό, όμως κάποια πράγματα έχουν πάρει και πανΕΕκική χροιά !

    20 χρόνια μετά τις ανατροπές στην πρώην ΕΣΣΔ, 60 χρόνια περίπου από τον θάνατό του και βλέπει κανείς ακόμα και μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο να γίνονται συζητήσεις για τον ... Στάλιν !

    Εγώ, έχω τη γνώμη, ότι γίνεται αυτό, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι ιδέες για μια άλλη κοινωνία, για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό, εκφραστής των οποίων ήταν κι ο Στάλιν, κάθε άλλο παρά ατόνησαν.
    Στο πρόσωπο του Στάλιν (ειδικά στην προσπάθειά τους να τον εξισώσουν με τον ... Χίτλερ), βλέπουν καθαρά ότι μπορούν να χτυπήσουν το πιο ριζοσπαστικοποιημένο τμήμα ενός λαού που είναι οι κομμουνιστές.
    (μιας και ΔΕΝ μπορούν να αντιπαρατεθούν σε επίπεδο Θέσεων, Ιδεών, Δράσης κλπ.)

    Επίσης ξέρουν πολύ καλά, ότι αν χτυπηθούν οι κομμουνιστές τότε ΟΛΟ το κίνημα θα "καθήσει"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σεχτάρ ο ΤρομερόςΚυρ Μαΐ 13, 11:31:00 π.μ. EEST

    Παιδί της πλατείας δες και εδώ:
    http://redflyplanet.blogspot.com/2012/05/blog-post_4946.html#comment-form
    έναν χαρακτηριστικό διάλογο ακριβώς πάνω στο θέμα.

    Τραγικό - ξετραγικό, για να πάμε μπροστά πρέπει να τελειώνουμε με αυτά τα φράγματα, που μας έχουν στήσει (αφού τους αφήσαμε κι εμείς ανενόχλητους για πολλά χρόνια).
    Οσο ο αντισοβιετισμός-αντισταλινισμός παραμένει το απόρθητο φρούριο της Αντίδρασης, το εργατικό κίνημα, οι λαοί, οι κομμουνιστές, ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ.
    Μπράβο σε ΚΚΕ/Μαίλη και από δώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ ως απλός θεατής πάντως αποκομίζω ότι στη συγκεκριμένη σκηνή το ΚΚΕ δεν έχει ισχυρή επιχειρηματολογία και καθαρά δημιουργείται η εντύπωση ότι υπεκφεύγει.
    Και αν αυτό το λαμβάνω εγώ που το ΙQ μου είναι τουλάχιστον στον μέσο όρο, είναι προφανές το τι εντύπωση θα αποκομίσουν άλλοι.
    Καλύτερα να μην επενέβαινε ο Μαϊλης - χειρότερα τα έκανε και όποιος δεν το παραδέχεται απλώς εθελοτυφλεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ πάλι, εκτιμώ ότι ο σύντροφος Μαίλης, ξεσκέπασε πλήρως τα ψέματα που έλεγαν οι καλεσμένοι του Ευαγγελάτου - που ας μην ξεχνάμε ότι με την κάλυψή του (που μην το ξεχνάμε είναι συνασπιμένος), έλεγαν αυτά που έλεγαν !

    Επίσης μην ξεχνάς την εσκεμμένη διακοπή που έκανε ο "δημοσιογράφος" !

    Τώρα, αν κάποιος δεν θέλει να δει την αλήθεια και απλά θέλει να "την πει" στο ΚΚΕ, έ, τι να κάνουμε, ο καθένας εφ ω ετάχθει !

    υ.γ. γράψε ένα παρατσούκλι για να συννενοούμαστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ευρύ κοινό δεν καταλαβαίνει ιστορικές ή/και ιδεολογικές αμπελοφιλοσοφίες.
    Εκείνο που αντιλαμβάνεται καλά είναι η αμεσότητα και απλότητα του λόγου.
    Ο Μάιλης εδώ εκτέθηκε με αυτά που είπε (ή δεν είπε).
    Φάνηκε λίγος και ανεπαρκής, τέρμα.
    Κι' αν ακόμα τα λεγόμενά του είναι σωστά (δεν κρίνω διότι δεν έχω μελετήσει αρκούντως το ζήτημα) αυτό ΔΕΝ πέρασε στο ευρύ κοινό.
    Εκείνο που πέρασε είναι ότι και το δικό του ιδεολογικό στρατόπεδο δεν είναι καθαρό, ότι υπέκφεύγει και ότι δεν αποποιείται τα στραβά της παράταξής του ενώ κατηγορεί υποκριτικά την άλλη. Αυτό έλαβε ό κόσμος.
    Προφανώς ο άνθρωπος δεν περίμενε ότι θα έχει ισχυρό αντίλογο και βρέθηκε απροετοίμαστος.

    Όποιος δεν τα βλέπει αυτά, εθελοτυφλεί όπως είπε και ο από πάνω.
    Η Χ.Α. έχει καλούς ομιλητές, δεν είναι όλοι αμόρφωτοι.
    Και κάνουν κι αυτοί την δουλειά τους με τρόπο που γίνεται αποδεκτή από τον κόσμο - στην πράξη και στον δρόμο.
    Η αντιπαράθεση του ΚΚΕ με την Χ.Α. δεν θα είναι εύκολη. Αν γίνουν κι άλλα περιστατικά σαν το παραπάνω, το ΚΚΕ θα αρχίσει να χάνει τις εντυπώσεις. Δεν έχει όλος ο κόσμος βαθιές ιδεολογικές ρίζες. Ο απλός και άμεσος λόγος είναι που πείθει, ακόμα κι αν είναι λάθος, όχι οι αμπελοφιλοσοφίες, και αυτό απ' ότι φάνηκε το κατέχουν καλά.

    Είναι επίσης αξιοπρόσεκτο ότι η τηλεοπτική τους εμπειρία είναι σχεδόν ανύπαρκτη και παραταύτα στέκονται πολύ καλά κερδίζουν τις εντυπώσεις. Αυτά πρέπει να τα λάβει υπόψη το ΚΚΕ. Αλλιώς θα βρεθεί να υπολείπεται της Χ.Α. (ήδη δεν απέχει πολύ) και θα τρίβει τα μάτια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. MK: Να μου επιτρέψεις να σου πω, ότι κανένας μας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι εκφραστής του ευρέως κοινού !
    Μόνο του δικού του στενού περιβάλλοντος ! Κι εγώ αυτό που λέω είναι ότι με όσους μίλησα είπαν ότι καλά έκανε ο Μαίλης και τους τη βγήκε !

    Ο κάθε αντιΚΚΕές τι λέει, λίγο μας νοιάζει !
    Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά και το ΚΚΕ και τους αγώνες του και την Σοβιετική Ένωση και τον Στάλιν.

    Μπορείς να έχεις τις απόψεις σου, αλλά μην περιμένεις κιόλας να τις αποδεχτούνε κι άλλοι !!!
    Τζάμπα κόπο κάνεις !

    Η χ.α. έχει ΕΝΤΕΛΩΣ αμόρφωτους ομιλητές. Με ψέματα και απειλές μόνο ξέρουν να μιλάνε.
    Φαίνεται ότι γρήγορα ξέχασες και το ... εγέρθητω και πως πήγαν ωσάν κοτούλες στο Προεδρικό με όλους τους δημοσιογράφους οκλαδόν, πως συμπεριφέρθηκαν στη Βουλή κλπ. κλπ.

    Τον νταή ξέρουν να τον κάνουν μόνο σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους όπως οι μετανάστες !

    Οι ανιστόρητες αναφορές τους, η ... προσήλωσή τους στους ναζί και τους χουντικούς, νομίζεις ότι αποτελεί ... πρόκριμα ;
    Ας ρωτήσουν τον κόσμο τι τράβηξε επί κατοχής των γερμανών ναζί, τι τράβηξε στα χρόνια της χούντας και τα ξαναλέμε !
    Τέλος, κάτσε να δούμε τι θα γίνει στις 17 Ιούνη, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

    Τώρα που αναγκάσθηκαν να βάλουν κουστουμάκια και γραβατούλες, είδε ο κόσμος ότι δεν βγήκαν για να παίζουν ξύλο στη Βουλή, αν δεν δεν πάρουν τις γνωστές πριμοδοτήσεις (σε ψήφους και ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω) θα δεις που θα βρεθούνε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά και το ΚΚΕ και τους αγώνες του και την Σοβιετική Ένωση και τον Στάλιν."
    Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε (μετά συγχωρήσεως και δίχως ίχνος ειρωνίας). Δυστυχώς ΔΕΝ το ξέρει. Όπως και εγώ δεν το ξέρω καλά.
    Πολλοί ψηφίζουν ΚΚΕ απλά επειδή έχουν την εντύπωση ότι είναι το μόνο κόμμα που πραγματικά φροντίζει για τον λαό. Αυτό είναι η ουσία βέβαια. Και εγώ σ' αυτή την κατηγορία ανήκω. Ψήφισα ΚΚΕ τις δυο προηγούμενες εκλογές (είμαι σχετικά νέος) χωρίς όμως να έχω εξειδικευμένες ιστορικές γνώσεις και δίχως ιδεολογικά κολλήματα.
    Δεν είμαι αγκιστρωμένος φανατικά στο ΚΚΕ και δεν θα διστάσω να ψηφίσω κάτι άλλο αν κρίνω ότι είναι πειστικό και ότι οι διακυρήξεις και η στάση του μέσο- ή βράχυ- πρόθέσμα συμβαδίζουν και ανταποκρίνονται με τις απόψεις μου για το πώς πρέπει να διευθετηθούν τα κοινωνικά προβλήματα.
    Σαν εμένα υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι, γι αυτό και θεωρώ εαυτόν αντιπροσωπευτικό δείγμα του μέσου όρου. Μίλησα νωρίτερα ακριβώς με τις παραπάνω ιδιότητες, δηλ. ενός ψηφοφόρου που είναι υπεύθυνος πολίτης, με φυσιολογικό προς αυξημένο IQ και δίχως ειδικές ιστορικές γνώσεις και δίχως ιδεολογική προκατάληψη.

    Αυτό που βλέπω είναι ότι οι ομιλητές της Χ.Α. είναι νέοι άνθρωποι, μιλούν άμεσα, απλά και πειστικά και δείχνουν να αγαπούν τον τόπο τους. Υποστηρίζουν θέσεις που πάντα ήθελα να εφαρμοστούν όπως υψηλή μείωση βουλευτικής αποζημίωσης, χορήγηση κομματικών επιδοτήσεων σε κοινωνικό έργο ή κατάργησή τους (που ήδη το ζήτησαν) κ.α. Κάποιος θα έλεγε ότι αυτά ειναι λαϊκισμός. Αλλά τότε θα του ανταπαντούσα ότι το λέει ως δικαιολογία για να κατηγορήσει αυτόν που το εισηγείται. Το "ξύλο στη βουλή" είναι και υποστήριξη προτάσεων όπως αυτές, δηλ. πράγματα που απαιτεί ο κόσμος αλλά οι πολιτικοί (και το ΚΚΕ) κωφεύουν.

    Τα περί Χίτλερ, φασισμού κλπ. ΔΕΝ είναι ισχυρά αντεπιχειρήματα διότι τελικώς ο κόσμος όπως εγώ νοιάζεται κυρίως για το άμεσο παρόν. Τις θέσεις και την συμπεριφορά που δείχνουν τώρα κι όχι για τις κατακριτέες ιδεολογικές καταβολές μιας κάστας ανεγκέφαλων. Η τηλεοπτική τους παρουσία μέχρι τώρα είναι γενικά θετική και επηρεάζει πολύ ισχυρότερα από τέτοιες κατηγορίες ενώ ο αποκλεισμός και οι αφορισμοί που δέχονται τους καθιστά συμπαθείς.
    Εν προκειμένω, η παρέμβαση του Μάιλη ήταν εντελώς αποτυχημένη και ενίσχυσε την εικόνα τους, δυστυχώς. Και προσωπικά, απάντηση αν καταδικάζει το ΚΚΕ τα όποια εγκλήματα του Στάλιν ΔΕΝ πήρα ακόμη όπως και πολλοί άλλοι εν δυνάμει ψηφοφόροι του.

    Κοντολογής, αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις σε μεγάλη μερίδα κόσμου και θα εξακολουθήσουν αν συνεχίσουν έτσι.
    Το ΚΚΕ αν δεν αλλάξει γραμμή αντιμετώπισης πιθανόν θα βρεθεί στην θέση να παρακαλάει να γίνουν πάλι εκλογές για "να διορθώσει ο λαός την ψήφο του".


    Ότι είχα να πω επί της ουσίας το είπα (για καλό πάντα) και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, δεν ξαναγράψω εδώ.
    Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν στα αυτιά των ιθυνόντων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν περιθώρια συγχωρήσεως ...

      Εγώ, δεν έχω μάθει να κάνω διάλογο με ανάγωγους και κακομαθημένους ...

      Μίλα μόνος σου !

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...