5 Μαΐ 2012

Αλέκα Παπαρήγα, απάντηση σε όλους αυτούς που λένε οτι τάχα το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει(αν γίνεται διαδώστε το για να πάει οσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στην κάλπη χωρίς δικαιολογία ότι δεν γνώριζε)


6 σχόλια:

  1. Πολυ καλο και κατατοπιστικο video. Θα το ανεβασω κι εγω στο δικο μου blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντροφε ήμουν και εγώ στο κοινό σε εκείνη την εκπομπή, αν και δεν μου έδωσαν το λόγο δυστυχώς ενώ κάποιοι μίλησαν 2 φορές.
    Η Αλέκα ήταν πολύ ανεκτική και ευγενική με τους προβοκάτορες κεντροαριστερούς και δεξιούς από το κοινό, αλλά παράλληλα δεν άφησε να πέσει ερώτηση χωρίς να απαντήσει πειστικά.Παρά τις αποδοκιμασίες και ύβρεις αρκετών (ευτυχώς όχι όλων)όσο μιλούσε η Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε αποδεικνυόταν η ορθότητα των λόγων της.
    Πολύ καλό το βίντεο θα το ανεβάσω και εγώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην εκπομπή του ενικού.gr αναφερόμουν και όχι στο στούντιο του ALPHA :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καταλαβα φιλε ρεντ σταρ:)
      Εκεινη η εκπομπη ηταν ολα τα λεφτα, τρελη επιθεση με ολα τα τρελα και τα παραλογα επιχειρηματα του συστηματος πυο αναπαραγονταν απο τους, δεν θελω να βαλω το μυαλο μου να δουλεψει, συμπολιτες μας.

      Διαγραφή
  4. Και καλα κανεις, πρεπει να πολεμησουμε οσο μπορουμε την παραπληροφορηση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θέλετε και έχετε χρόνο, διαβάστε το και πείτε μου την άποψή σας...

    http://e-dealistes.blogspot.com/2012/05/blog-post_06.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...