11 Μαΐ 2012

Βγάλαμε τον Ανατολάκη και βάλαμε τον καιάδα



να τον δω να κατεβάσει πρόταση νόμου
και τι καλό στον κόσμο!
από τον Alexdelarge

Εφιάλτη ζω μη με ξυπνάτε. Εκεί που είχα Καρατζαφέρηδες να βρίζω για αντικομμουνισμό, γυρίσαν τα πάνω κάτω, βγήκε ο Ανατολάκης από βουλευτής και μπήκε ο καιάδας! Κοίτα να δεις δηλαδή που έφτασα σήμερα να λέω, τι καλά που περνούσαμε με τους καρατζαφέρηδες, τώρα έχουμε μαχαιροβγάλτες και μπράβους.

Όταν πρωτομπήκε ο Καρατζαφέρης στη βουλή, είπα μέσα μου, πάει, ήρθαν οι ταγματασφαλίτες τα φασισταριά στην πολυαγαπημένη και πολυμίσητη συνάμα, αστική “δημοκρατία”. Σε καναδυοτρία χρόνια θα γίνει χούντα, θα μας κυνηγάν οι Μανιαδάκηδες του εικοστού πρώτου αιώνος κι έτσι άλλο δρόμο δεν θα χουμε απ την προλεταριακή επανάσταση (χωρίς αποστάτη Κάουτσκι, μας τέλειωσε αυτός). Αλλά επειδή πέφτω σχεδόν πάντα έξω στις πολιτικές μου εκτιμήσεις δεν γίναν έτσι τα πράματα. Βεβαίως και οι διάφοροι τότε εθνικισταράδες και συνωμοσιολόγοι, όλοι ανεξαιρέτως πελάτες του εξαίρετου συγγραφέως Λιακόπουλου και της Λίτσας Πατέρα λέγαν εν πλήρη γνώσει ότι “οι αλβανοί θα μας κατακτήσουν μια μέρα, θα γίνουν περισσότεροι απο μας, αυτοί κάνουν παιδιά εμείς δεν κάνουμε, νια, νια, νια”, όλες οι “προβλέψεις” τους κονιορτοποιήθηκαν απ' τις της κρίσεως επιπτώσεις και δεν ευοδώθη ο ουτσεκάδικος εφιάλτης τους.


Κύλησε νερό στ' αυλάκι, φτάκαμε στο 2012 και μπήκαν οι νεοναζί και οι καιάδες στη βουλή κι έμεινε απόξω ο Καρατζαφέρης που όλοι οι κομμουνισταί είχαμε αγαπήσει. Κι όχι μόνο αυτό, ο Βορίδης από ακροδεξιός τραμπούκος γίνηκε υπουργός με μεστό και συγκροτημένο λόγο, με χαμόγελο, με αστική αβρότητα και πολιτικό πολιτισμό. Ο Άδωνις, η τηλεπωλήτρια με το αγγελικό πρόσωπο, υπουργοποιήθηκε κι αυτός, λούστηκε την κυβερνητική πείρα κι έγινε γλύκας, στα πάνελ δεν τσιρίζει σαν λουλού, έγινε πολιτισμένος κι αυτός, μέχρι κι ο Καλαμούκης τον φώναξε στην εκπομπή, μέχρι και βιβλίο του Μπογιόπουλου τον βάλαν να πουλήσει! Και οι δυο παραπάνω γίναν αριστεροί οπορτουνιστές (όπως κοιτάς απ' το κέντρο, σ' εμάς όσοι φύγαν και πήγαν δεξιότερα, τους λέμε δεξιούς οπορτουνιστές), πήγαν στη Νέα Δημοκρατία. Ο Καρατζαφέρης, που τον λέγαμε Καρατζαφύρερ και τώρα δεν μας κάθεται καλά, που τον βάζαμε σε φωτογραφίες με στολή των ss, μια χαρά χιούμορ έχει ο άνθρωπος, κάνει πλακίτσα, είναι και πιστός χριστιανός, ανάβει το κεράκι του στον Άι Γιώργη τον Λουμπαρδιάρη, κι εσύ μου λες τώρα ότι στα νομοσχέδια ο καιάδας θα λέει "κύριε πρόεδρε, μια λέξη επι προσωπικού, αφήστε με να κοπανήσω την flying V μου στην κεφάλα του Σκουρλέτη". Τηρουμένων των αναλογιών, μεγάλο μπλακ μέταλ συγκρότημα έβγαλε η πατρίς, το περήφανο έθνος μας, τους ρότινγκ κράιστ, δικαιούται κι ένα βουλευτή το εν λόγω genre.

Το παρακάτω συγκινητικότατο βίντεο, που πρέπει όπωσδήποτε να το δείτε όλο, αποτελεί το κύκνειον άσμα της ακροδεξιάς που όλοι λατρέψαμε και είχαμε κάτι να βγάζουμε τα λυσσακά μας, ένας Καρατζαφέρης όπως δεν τον έχετε δει ποτέ, ένας Καρατζαφέρης που ξερνάει πιγκουίνους και λέει “σας τα λεγα εγώ, που μου βάλατε τον καιάδα στη βουλή, φάτε τους τώρα”, ένα βίντεο που θα μείνει στην ιστορία ως η θλιβερή χρεωκοπία της ακροδεξιάς.


Απ' την άλλη ο Τσίπρας το παίζει πρωθυπουργάρα, ο κόσμος χάφτει το παραμύθι της αριστερής κυβερνήσεως κι όχι μόνο αυτό, αλλά με τις νέες δημοσκοπήσεις λέει ο Τσίπρας θα πάρει εικοσιεφτά τα εκατό κι εμείς θα πάρουμε τον μπούλο! Εφιάλτη ζω μη με ξυπνάτε. Κοίτα να δεις που θα παν να μας τυλίξουν με αντιφασιστικά μέτωπα και τέτοια “ω, κύριοι κομμουνισταί, διατί δεν συμμετέχετε είς έναν κοινόν μέτωπο κατά των ναζιστών, ούτως ώστε να σωθεί η (αστική φυσικά) δημοκρατία;” “Τσου!”. “Μα γιατί;”. “Ε, πάλι θα σας σώσουμε τον καπιταλισμό γαμώτο φελέκι μου; εμείς γουσταίρνουμε λαϊκή εξουσία! Όλο πλαγίως μα τη φέρνετε ρε κερατάδες”.

Να μου το θυμηθείς: θα πουν να κάνουμε ένα μέτωπο κατά του φασισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Θα πούμε εμείς, δεν μπαίνουμε γιατί πάλι πάτε να μας τυλίξετε με κοινούς στόχους για να σώσετε τον βρωμοκαπιταλισμό σας. Θα μας πουν ε, είστε ίδιοι σαν και δαύτους, είστε σταλινικοί (που μας την είπε μέχρι κι ο Κασιδιάρης!), εσείς εκτρέφετε τον ναζισμό, αλλά μήπως δεν κάνατε και το σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ... (&*8760(^%6754%^$^%#67...

Να μου το θυμηθείς κάποιοι θα εισακούσουν τον αρχιβλάκα τον Μπουτάρη και θα προσπαθήσουν να θέσουν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή και μετά τα κομμουνιστικά σύμβολα, θα βάλουν Στάλιν, Χιτλερ, μητέρα Τερέζα στο ίδιο τσουβάλι, θα προσπαθήσουν να βάλουν χέρι στο καταστατικό μας, μη τα συζητάς. Ε, άμα δω να γινόμαστε ξερωγω "κόμμα της προόδου και του μέλλοντος" με σήμα τα κερασάκια, θα τσιρίξω.

Αμα μπούμε στο μέτωπο θα μας λεν, μπράβο, ωραίοι κομμουνιστές είστε, μαζί με πασόκ και νουδού, πάλι ξανά βρώμικο 89, βρώμικο δυοχιλιάδες δώδεκα θα λεν τώρα, ξεπουλήσατε την ιστορία σας, τα ιδανικά σας, είστε μέρος του συστήματος, δεν θέλετε να γίνει επανάσταση... Ό,τι και να κάνεις δηλαδή θα πέσουν σαν τα όρνια να σε φάνε, μπείς δεν μπείς.

Ώρες ώρες είναι να τραβάς τα βυζιά σου απ' αυτά που βλέπεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι το κουκουέ είναι ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΟΦΟ.

Κοντεύει εκατό χρόνια, με χίλιες δυο μαλακίες και διασπάσεις, κι έφτασε μέχρι το σήμερα όχι για κανένα άλλον λόγο αλλά γιατί δεν έχουν αρθεί οι αιτίες ύπαρξής του, η φτώχια, η αδικία κι ο πόλεμος. Αλλά και γιατί έχει πολύ βαριά φανέλα, έχει παιχτάκια που δεν θα τα παρατήσουν επειδή δεν βγήκαμε ουέφα.
Άστους να παν να ψηφίσουν Τσίπρα. Μια ώρα αρχύτερα θα φθαρεί. Ας τους να δουν τους καιάδες να το παίζουν τραμπούκοι, να δίνουν παραγγέλματα σε άθλια ελληνικά και να γινόμαστε ξεφτίλα παγκοσμίως. Και νέους χίτες να φτιάξουν εμείς θα απαντήσουμε, άσε που τα τσουτσέκια που τους ψηφίσαν, μόλις καταλάβουν ότι οι μαχαιροβγάλτες και οι καιάδες δεν είναι “καλοί χριστιανοί” αλλά παγανιστές και ξύσ' τα τέτοια σου, θα παν για εξομολόγηση.

Εγώ μέχρι τότε θα κάτσω να βλέπω τον κακομοίρη τον Καρατζαφέρη να χτυπιέται.

Πάμε ως τη βουλή μωρό μου, σήμερα που χει και λιακάδα
να δεις αγάπη μου πως κατεβαίνει πρόταση νόμου απ' τον καιάδα



το βλέμμα που θα ισοπεδώσει τη Μέρκελ

9 σχόλια:

  1. Κρυο αστείο:
    Η βάση απαιτεί, Gene Simmons μεταγραφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και για να σοβαρευτούμε, δεν συζητάμε συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους.
    Λάθος του ΚΚΕ, λάθος του Μαΐλη να βγει στο τηλέφωνο (και σε περιβάλλον Εισαγγελάτου!) να αντικρούσει τον χρυσαυγίτη, λάθος θα ήταν ακόμα και να έβγαινε ο Μπογιό! Είναι νωρίς ακόμα και δεν έχει κατακάτσει ο κουρνιαχτός.

    Δεν ξέρω αν το είδατε, δεν έψαξα στο συσιφόνι αν ανέβηκε το απόσπασμα της χθεσινής εκπομπής για να το λινκάρω, το είδα και μου γύρισαν τ' άντερα.

    Σε λίγο θα γίνει πιο κατανοητό στον κόσμο ότι, ο αντίπαλός τους είναι ο κομμουνιστής και ότι αυτός πρεσβεύει.

    Πάψτε λοιπόν τις ιντερνετικές διαμάχες (αναφέρομαι στην προηγούμενη ανάρτηση του βραχόκηπου) βρείτε τα μέσα στα όργανα, όχι άλλη άμυνα (πήξαμε στην άμυνα από το '90-91 πλέον) επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Κοίτα να δεις δηλαδή που έφτασα σήμερα να λέω, τι καλά που περνούσαμε με τους καρατζαφέρηδες ..."

    Ακριβώς αυτή είναι και η επιδίωξη της αστικής τάξης. !
    Γι αυτό και προώθησε και προωθεί την άνοδο της χ.α. !

    spiral architect: Αν δεν έβγαινε, εσύ ή άλλος, θα λέγατε γιατί δεν βγήκε κάποιος !
    Εύκολη η κριτική, η λαθολογία κλπ. !

    Γενικά:
    Μερικές φορές σκέφτομαι, ότι πολλοί άνθρωποι ψάχνουν να βρουν ευκαιρία να τα βάλουν με το ΚΚΕ ό,τι κι αν κάνει !

    Αλήθεια δεν βλέπει ο κόσμος σχεδόν τον πλήρη αποκλεισμό του ΚΚΕ από τα κανάλια ;
    Με το ζόρι σε μία από δεκάδες να δεις εκπρόσωπο του Κόμματος !

    Αυτός ο συνεχής βομβαρδισμός του κόσμου ότι αν δεν παίρνουμε τα δάνεια δεν θα πληρώσουν μισθούς και συντάξεις κλπ., φαίνεται ότι έχει περάσει στον κόσμο !
    Τι να κάνουμε εμείς ;
    Αφού ο κόσμος θέλει να ακούει ψέματα που τα πιστεύει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Αlex με τα ωραια σου αρθρα! :-)

    Ξερεις το ..χιουμορ μας λειπει λιγο και αφ οτου ελειψες κι εσυ, που γραφεις μ ενα ιδιαιτερο στυλ, συνδυαζοντας αποψη και χιουμορ, (που προσωπικα πιστευω οτι εχουμε αναγκη, γιατι ο αυτοσαρκασμος και το χιουμορ δεν ειναι παντα κατι το ..αρνητικο, κατα τη γνωμη μου!

    Mαλιστα τα αρθρα σου εχουν το προσον οτι ..αφουγκραζονται τη κοινη γνωμη, (χωρις να την ασπαζονται!), κατι που αποδεικνυεται μαλλον δυσκολο να δεχτουμε και ενω οι καταστασεις απαιτουν και λιγη διπλωματια, εμεις αντιθετα ειμαστε με το ...δακτυλο στη σκανδαλη! Ποσο θα κερδιζαμε αν ειμασταν λιγο πιο...cool αλλα επικεντρωμενοι στους στοχους μας! Δε βοηθα και το..μεσογειακο μας ταμπεραμεντο, θα μου πεις! :) Τσπ

    Το σιγουρο ειναι οτι αυτη τη στιγμη τα πραγματα δεν ειναι καθολου ευκολα και η κατασταση απαιτει συν τα αλλα και ''ελιγμους'' και για να μη ..παρεξηγηθω, δεν εννοω αλλαγη πορειας σε καμμια περιπτωση!
    Θεωρω οτι ειμαστε 100% σωστοι σ αυτα που επιμενουμε, ωστε να μη καταφερουν να μας βαλουν στη γωνια. Απλα ισως οι χειρισμοι να χρειαζονται λιγο..ρυθμιση ωστε να μη μπορουν να μας προσαψουν κατι, οταν προσπαθουν να μας απομονωσουν και δυστυχως ειναι πολυ ευκολο γι αυτους οταν εχουν ολα τα ΜΜΕ με το μερος τους!
    Εγω θα ηθελα να δω οπως λεει και ο φιλος spiral archtitect επιθεση απο μερους μας, οχι αλλη αμυνα! Ισως γι αυτο το λογο να γραφτηκαν καποια πραγματα ετσι οπως γραφτηκαν, γιατι κουραστηκε πολυς δικος μας κοσμος μονο με την αμυνα, βρε παιδια!
    Ειναι καιρος να δειξουμε τα δικα μας γερά...'δοντια'', γιατι η αληθεια ειναι οτι βαρεθηκαμε να βλεπουμε τις...μασελες των αλλων! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι κανει η βιασυνη! Σου σκοτωσα το..nick, φιλε ''spiral architect''! :)

      Διαγραφή
  5. Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε. Είμαι ένας απλός ψηφοφόρος του ΚΚΕ.
    Μ' ενόχλησε το ποσοστό που πήρε το κόμμα. Βέβαια, σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα από το 7,5% το κόμμα να χτυπήσει ας πούμε 20%, με δεδομένες τις συνθήκες που επικρατούν στην χώρα. Κάπου διάβασα πως το ποσοστό αυτό, αντικατοπτρίζει το επίπεδο ανάπτυξης της ταξικής πάλης. Ας το δεχτώ.

    Αυτό όμως που δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα, είναι το ξεπέταγμα της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός αυτό, είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ σχεδόν αποκλειστικά του ΚΚΕ. Δικαιολογίες μπορούν να βρεθούν πολλές. ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΙ.

    Κοιτάξτε να διορθώσετε την γραμμή του κόμματος, καταλάβετε πως τα καθάρματα αυτά πατάνε σε πραγματικά προβλήματα του λαού, προσπαθήστε να δώσετε πρακτικές λύσεις στα προβλήματα αυτά, διαφορετικά δεν το βλέπω καθόλου καλά το κόμμα.

    Σκεφτείτε μόνο πως από δω και μπρος, θα έχετε να κάνετε μ' έναν μπελά ακόμη στο κεφάλι σας.


    ioannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ioanni, εισαι σιγουρος οτι θα ειναι μονο το ΚΚΕ που θα εχει να κανει μ'ενα μπελα ακομα στο κεφαλι του? Εισαι πεπεισμενος οτι το δικο σου κεφαλι στεκεται γερα στη θεση του απεναντι στους νεοναζιστες?
    Οσον αφορα στο κομματι οτι ειναι αποκλειστικα αποτυχια του ΚΚΕ η ανοδος της ΧΑ, και εφοσον δεχεσαι οτι το ποσοστο του κομματος αντικατοπτριζει το επιπεδο αναπτυξης της ταξικης παλης, δεν αντιφασκεις?
    Διοτι ακριβως αυτη η σχετικα χαμηλη αναπτυξη (αυξημενη ομως τα τελευταια χρονια) της ταξικης παλης ειναι που ανεβασε τα ποσοστα της ΧΑ, η ανοχη στον καθε Καρατζαφερη νομιμοποιησε στη σκεψη πολλων την ΧΑ, η απουσια του κρατους ειναι αυτη που της επετρεψε να βρει θεση στην κοινωνια, τα αστικα ΜΜΕ ειναι που την βαλανε στην ατζεντα.
    Και σε τελικη αναλυση, αφου δεν δεχεσαι τις δικαιολογιες, κανε μας τη χαρη να αποδειξεις γιατι ειναι αποτυχια "σχεδον αποκλειστικα" (να υποθεσω το σχεδον μπαινει για λογους προληπτικους) του ΚΚΕ η ανοδος της ΧΑ.
    Επισης, 15 Μαη θα εισαι στην απεργια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Δεν θ' απεργήσω, γιατί εδώ κι ένα χρόνο το είμαι άνεργος.

      2. Είναι αποτυχία του κόμματος, επιμένω σχεδόν αποκλειστικά, γιατί απευθύνονται και οι δύο στον ίδιο κόσμο. Οι χρυσαυγίτες πατάνε πάνω στην απελπισία και τον τρόμο του κόσμου. Το ΚΚΕ οφείλει να μετατρέψει αυτό τον τρόμο σε δύναμη. Οι άλλοι απλώς τον εκμεταλεύονται. Το πρόβλημα είναι πως αυτοί κερδίζουν, το ΚΚΕ χάνει. Και κερδίζουν για τρεις λόγους. Πρώτον γιατί έχουν μια πρακτική, από το ότι συνοδεύουν συνταξιούχους για να πάρουν την σύνταξη από την τράπεζα έως το ότι "καθαρίζουν" σπίτια από διάφορους, δεύτερον γιατί η θέση του ΚΚΕ για τους λαθρομετανάστες μπάζει, αλλά αυτό είναι από μόνο του θέμα όχι ενός thread, αλλά ενός ολόκληρου ιστολογίου και τρίτον γιατί ο φόβος δεν γίνεται εύκολα δύναμη.

      3. Τέλος, κατανοώ το ελαφρά επιθετικό ύφος της απάντησής σου. Στο διαδίκτυο είμαστε, δεν ξέρεις ποιός κερατάς γράφει και τι ρόλο παίζει.

      ioannis

      Διαγραφή
    2. 1) Δεν ρωτησα αν θα απεργησεις αλλα αν θα εισαι στην απεργια, εστω αλληλεγγυα. Εκτος αν η ταξικη παλη ειναι μονο θεμα των εργαζομενων.
      2) Το ΚΚΕ απευθυνεται στον ιδιο κοσμο που απευθυνεται καθε πολιτικη δυναμη. Περα απο το οτι "το ΚΚΕ οφειλει να μετατρεψει αυτο τον τρομο σε δυναμη", ακομα αδυνατω να εντοπισω την ευθυνη συγκεκριμενα στο κομμα και οχι καπου αλλου. Αν τωρα θες να παω να συνοδευω γριες απο το ΑΤΜ, μαλλον εχεις μπερδεψει το τι ειναι ταξικη παλη. Αν θες να σου αναπτυξω θεση για το μεταναστευτικο, μονος σου ειπες οτι ειναι θεμα ενος ιστολογιου, οποτε τι να συζηταμε? Το οτι ο φοβος δυσκολα γινεται δυναμη, ειναι επιχειρημα που στρεφεται εναντια στην αρχικη σου θεση, δεν νομιζεις?
      3) Δεν ειναι αυτο το επιθετικο μου υφος, και κανεναν δεν θεωρω κερατα, αλλα αφου εδω ειναι ευθυνη του ΚΚΕ οπως λες, η ανοδος της ακροδεξιας, στην Γαλλια που δεν υπαρχει ΚΚΕ, ποιανου ευθυνη ειναι? Η στην Ιταλια?

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...