4 Μαΐ 2012

Λάκης Χαλκιάς: Δυνάμωμα του ΚΚΕ με τη ψήφο μας

Σήμερα οι στιγμές που ζούμε όλοι μας είναι από τις πιο κρίσιμες και πιο σκληρές που έχει περάσει ο τόπος μας ποτέ άλλοτε.
Γι' αυτό θεωρώ επιτακτική την ανάγκη να πω γιατί πρέπει να ψηφίσουμε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Στην τραγική κατάσταση που μας έφεραν οι μέχρι τώρα κυβερνώντες αυτό τον έρημο τόπο, τι άλλο χειρότερο πρέπει να δούμε και να πάθουμε ;
Καταργήθηκαν οι Συλλογικές Συμβάσεις, το ωράριο, η ανεργία στα ύψη, το μεροκάματο, το μηνιάτικο, και οι συντάξεις στα τάρταρα, εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι μήνες, υποβαθμίζονται Νοσοκομεία και Σχολεία που δείχνει ότι θέλουν να μας πεθαίνουν γρήγορα και τα παιδιά μας να βγαίνουν όπως πηγαίναμε κάποτε στη Γερμανία μετανάστες ανειδίκευτοι εργάτες, με ελάχιστες γραμματικές γνώσεις, αφού κατ' αυτούς είναι περιττές, γιατί σε κάνουν να σκέφτεσαι και να γίνεσαι επικίνδυνος για την όποια άρχουσα τάξη.

Η μόνη ανάπτυξη που βλέπω και ανατριχιάζω είναι τα «ενεχυροδανειστήρια» που φυτρώνουν το ένα μετά το άλλο σαν μανιτάρια, αρπάζοντας τα χρυσαφικά και τα ασημικά, και ό,τι έχει απομείνει από τιμαλφή και ενθυμήματα για να μην κρατήσουμε ούτε κι αυτά που μας δένουν με τους οικογενειακούς μας θεσμούς.

Ο ελληνικός λαός έχει περάσει από διάφορα στάδια στη ζωή του, ο πολιτισμός του, η κουλτούρα του, η ιστορική του πορεία και η πολιτιστική του κληρονομιά, η παράδοσή του, δεν τον έχουν προδώσει, ούτε τον έχουν εγκαταλείψει ακόμα και σήμερα.
Αυτοί οι χαρτογιακάδες Ευρωπαίοι νομίζουν ότι μας έχουν μεταλλάξει σε ανθρωποειδή ή μας έχουν κάνει μαϊμούδες και γενικά λαό μη σκεπτόμενο.

Πόσο γελασμένοι είναι αλήθεια.
Επιβιώσαμε χιλιάδες χρόνια, τους δώσαμε πολιτισμό και φώτα και πιστεύουν οι μωροί, ότι αυτός ο λαός έμεινε τώρα από μπαταρίες;
Πόσο επιφανειακά μας έχουν ψυχολογήσει αλήθεια.
Πέρασε καιρός βέβαια από την Κατοχή και έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι τι ωραία πέρασαν στην Ελλάδα της Εθνικής Αντίστασης, λογαριάζοντας βέβαια χωρίς τον ξενοδόχο.

Τελευταία μας ευκαιρία και ψηλά το κεφάλι, για δυνάμωμα του ΚΚΕ με την ψήφο μας και με την παρουσία μας, στις τάξεις του εργατικού κινήματος, γιατί χωρίς διεκδικήσεις, θυσίες και αγώνες, ποτέ, τίποτε δε χαρίζεται.

H μεγαλοσύνη και η ευγένεια του λαού μας ας γίνουν θηλιά στο λαιμό τους και όχι θηλιά στο λαιμό μας.

3 σχόλια:

  1. faro

    ''Επιβιώσαμε χιλιάδες χρόνια, τους δώσαμε πολιτισμό και φώτα και πιστεύουν οι μωροί, ότι αυτός ο λαός έμεινε τώρα από μπαταρίες;
    Πόσο επιφανειακά μας έχουν ψυχολογήσει αλήθεια''.

    Eίναι τελικα πολυ γελασμένοι, αν νομιζουν οτι ξεμπερδεψαν με τον λαο! Μακαρι να το δουμε γρηγοροτερα απ ο τι ..αργοτερα!

    Tη καλημερα μου απο Βορρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Elva: Γεια από τον ... Νότο !

    Ένα μόνο σου λέω: Πάμε καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...