31 Μαΐ 2012

Η βρώμικη συκοφαντία και διαστρέβλωση, ο αέρας τους

Σε μια εφημερίδα με την επωνυμία «Επικαιρότητα», εμφανίστηκε χτες πρωτοσέλιδα ένα ανεκδιήγητο «ρεπορτάζ», με τον τίτλο:

«Υπό παραίτηση η Αλέκα Παπαρήγα». (σ.σ.: !!!!!!!!!!!!)

Στον πυρήνα του το άρθρο αναπαράγει όλες τις βρωμιές που διοχετεύουν προεκλογικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (για όποιον αμφιβάλλει, ας πάει στο παρακάτω λινκ http://astyanaktas-astyanaktas.blogspot.com/) για να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ.

Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ επικαλείται «πληροφορίες» (η άτιμη δημοσιογραφία της φήμης που σπέρνεται γκαιμπελίστικα και που “πατάει” στην κατά τα άλλα σωστή θέση ότι δεν αποκαλύπτονται οι πηγής), σύμφωνα με τις οποίες:

«την παραίτησή της από τη θέση της ΓΓ του ΚΚΕ θα υποβάλει η Αλέκα Παπαρήγα εάν η κάλπη της 17ης Ιουνίου επιβεβαιώσει την “κατρακύλα” του Κόμματος, όπως αυτή κατεγράφη τόσο στην κάλπη της 6ης Μαΐου, όσο και σε όλες τις ως τώρα μετρήσεις (…)


Η κυριαρχία του Αλέξη Τσίπρα στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό (…) Το μήνυμα αυτής της πολιτικής νίκης πέρασε, πρώτα, από την πλήρη επικράτησή του στη μάχη της Αριστερής όχθης του πολιτικού χάρτη, αποκαλύπτοντας τον κατ’ ουσία φιλο-συστημικό ρόλο του ΚΚΕ (…)

Το ΚΚΕ πρόκειται να αποσυντεθεί ως “μπαγιάτικο” προϊόν, αν δεν δείξει αντανακλαστικά τόσο πολιτικής όσο και ηλικιακής ανανέωσης – ή μάλλον “αυτοσυντήρησης”».

Εμφανέστατος ο ευσεβής πόθος του συντάκτη να «ανανεωθεί» το ΚΚΕ, να εγκαταλείψει δηλαδή τη στρατηγική του και να γίνει σαν τα μούτρα των αστικών κομμάτων και του ΣΥΡΙΖΑ, να μετατραπεί σε μια ακόμα δύναμη διαχείρισης του συστήματος.
Αλλά επειδή δεν τολμούν να πουν ευθέως ότι θέλουν το ΚΚΕ να είναι του χεριού τους, το προσπαθούν με αθλιότητες και ψέματα για τα στελέχη του, το πρόγραμμά του, την ΓΓ της ΚΕ.
Αλλωστε, η επίθεση των αστών και η επιδίωξη χτυπήματος του ΚΚΕ είναι ενιαία, στη στρατηγική του, στην ΚΕ και το ΠΓ, στην ΓΓ της ΚΕ. Δεν πέρασαν άλλωστε πολλές μέρες από όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – γνωστά στην εφημερίδα μας – διέδιδαν σε εκδότες και δημοσιογράφους ότι το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είναι δήθεν διαιρεμένο στα δύο για το ζήτημα της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι αδίστακτοι όταν πρόκειται να βάλουν στο παιχνίδι της συκοφάντησης του ΚΚΕ ακόμα και την τελευταία φυλλάδα στα πλαίσια του σχεδίου των αστών για χτύπημά του για να ‘χουν τα χέρια τους λυμένα στην αντιλαϊκή λαίλαπα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενταγμένος σ’ αυτό τον πόλεμο. Και μια λεπτομέρεια:

Ο συντάκτης του κατάπτυστου ρεπορτάζ (Γιάννης Βασιλακόπουλος) εμφανίζεται να αρθρογραφεί στο διαδίκτυο ένθερμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλ. Τσίπρα. Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το σύστημα γενικότερα έχουν μεγάλη δεξαμενή από συκοφάντες «δημοσιογράφους», που αναλαμβάνουν να βγάλουν τη βρώμικη δουλειά ενάντια στο ΚΚΕ.

υ.γ.: η φωτό έχει να κάνει, με συγκεκριμένη χρήση του εικονιζόμενου, από μερίδα του κόσμο κι ο νοών νοείτω !

33 σχόλια:

  1. ο σκουρλέτης το έγραψε το "αρθρο"???πέρα από τα χαζά πάντως δεν κάνουν κάτι διαφορετικό από τότε που οι πολιτικοί τους πρόγονοι (βλέπε παΣΟΚ) κυκλοφορούσαν στα χωρια της βορείου ελλάδος με ριζοσπάστη στο χέρι (πριν το 90) και έλεγαν ότι υπάρχει μυστική προεκλογική συμφωνία στήριξης του παΣΟΚ από το ΚΚΕ...έτσι λοιπόν και οι νεοπαΣΟΚοι ,άξιοι μαθητές του θαθαθαθα κάνουν τα ίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. blogsevikos: Παλιές ... "καλές" συνταγές, που νομίζουν ότι είναι ... διαχρονικές !

      Κούνια που τους κούναγε ... κι ήταν και σπασμένη !

      Δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι το ΚΚΕ έχει βαθειές ρίζες στο λαό.
      Πολύ βαθειές ρίζες ...

      Διαγραφή
  2. ο """δημοσιογραφος""" εχει και blog
    http://www.pressyou.blogspot.com/2012/05/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Manny Calavera: Φυσικά και έχει ...

      Και ... "αξιος ο μισθός τους" !

      Σε λίγες μέρες όμως, θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Poe: Να ήταν μόνο αυριανισμός ...

      Δυστυχώς (για δαύτους) είναι κάτι πολύ χειρότερο.

      Είναι αυτό που λέμε: His master voice !

      Διαγραφή
  4. ''Παλια τους τεχνη κοσκινο''! Πρωτη φορα θα ειναι;

    Το θεμα ειναι το κομμα να καταγγελει, με οποιο τροπο μπορει, τετοιες προκλητικες ενεργειες, γιατι αν δεν γινει, αυτοι θα συνεχισουν θρασυτεροι την αισχρη προπαγανδα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Elva: Γίνονται συχνά πυκνά παρόμοιες καταγγελίες.

      Το ζήτημα είναι ότι όσο κάποιοι "πληρώνονται", αυτό το ... τροπάρι θα το συνεχίσουν.

      Μόνο ο κόσμος θα μπορέσει να τους σταματήσει.

      Με την ενότητά του (την ταξική), την οργάνωσή του, τους κοινούς καθημερινούς αγώνες.

      Ο λαός (όλοι μας) πρέπει να βάλει στην άκρη τις όποιες μικροδιαφορές του και να απαντήσει ενωμένος και στις προβοκάτσιες ενάντια στο Κόμμα, αλλά και να ετοιμάσει την παρέμβασή του και στο επίπεδο της εξουσίας.

      Δεν περισσεύει χρόνος ...

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ
    ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ?
    Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΕΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι δηλαδη, τα στελεχη μας πρωτης γραμμης δεν ειναι νεοι;

      Για δες για παραδειγμα εκει
      http://redflyplanet.blogspot.com/2012/05/30052012.html

      Αν και δεν εχει να κανει με νεος λιγοτερο νεος
      το Γιωργακι, που το ζητωκραυγαζαν και μετα το εκραζαν νεος ηταν
      το ιδιο και ο καραμανλης
      το ιδιο τωρα και ο τσιπρας

      τι σημαινει νεος δηλαδη;
      Το τι ιδεολογια φερει μετραει και ποιους σκοπους εξυπηρετει, οχι η ηλικια του

      Διαγραφή
    2. Εσυ προβληματιζεσαι καθολου εκει που σε εχουν φτασει η θα ψηφισεις το νεο πασοκ;νεο ειναι και αυτο.

      Διαγραφή
    3. Δες και αυτο

      http://poexania.wordpress.com/2012/05/31/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%8C%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B3/

      Διαγραφή
    4. Δεν κατάλαβα τι εννοείς ...

      Μπορείς να γίνεις πιο σαφής ;

      (αφού βέβαια βάλεις ένα ονοματάκι να μιλάμε)

      Διαγραφή
  6. Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΟΝ REAL FM
    http://www.enikos.gr/ekloges-2012/48839,H_Al_Paparhga_ston_Real_fm.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακυρώνεται ο ρόλος του ΚΚΕ (που είναι να βάλει φρένο στην υπάρχουσα πολιτική) με την συμμετοχή του σε μια κυβέρνηση είτε κεντροδεξιά είτε κεντροαριστερή !

      Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ !

      Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, ας το ψάξει καλύτερα.
      Άλλωστε, κοντός ψαλμός αλληλούϊα !
      Θα φανεί αυτό από τις 18 του Ιούνη.

      Ότι όποιος κι αν βγει, αν η χώρα είναι μέσα στην ΕΕ, ο λαός τα ίδια προβλήματα θα αντιμετωπίσει.

      Τίποτα απολύτως δεν θα αλλάξει.

      Με ένα ισχυρό ΚΚΕ, ο λαός θα μπορέσει να διεκδικήσει, θα μπορέσει να αντιδράσει.

      Διαγραφή
    2. Το βασικό πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι ο λαός δε θέλει να αντιδράσει, θέλει το κάποιος άλλος να αντιδράσει για αυτόν.
      Το “πρόβλημα” με το ΚΚΕ είναι ακριβώς αυτό, ότι ζητάει να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του ο λαός, ενώ αυτός (ο λαός) έχει μάθει να μεταθέτει τις ελπίδες του για τη σωτήρια λύση σε μεσσίες. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αντίθεση σε σχέση με το πρόγραμμα ή τις διεκδικήσεις του ΚΚΕ, το θέμα είναι ότι τους ζητάμε το αδύνατο, δλδ να παλέψουν, δλδ να ξεβολευτούν, ΔΕΝ θα το κάνουν ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει. Αυτό που μας μένει είναι να το πάρουμε απόφαση εμείς, ότι εμείς οφείλουμε (αν θέλετε) να βάλουμε μπροστά ένα σωτήρα και εμείς να κάνουμε όχι απλά την αρχή – που την έχουμε κάνει- αλλά με ακριβώς αυτό που ο λαός ζητάει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Τι θέλει ο λαός; Μεσσία; Μεσσία θα του δώσουμε χωρίς εκπτώσεις
      Το ερώτημα που γεννάται είναι αν αυτός ο λαός τελικά μαθαίνει ή όχι από την ιστορία του, η απάντηση έρχεται από τον Friedrich Hegel (1770-1831), Γερμανός φιλόσοφος που είπε ότι: “Το μόνο πράγμα που μας διδάσκει η ιστορία, είναι ότι τίποτε δεν μας διδάσκει η ιστορία”.

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω αν είπε κάτι τέτοιο ο Χέγκελ, αλλά εγώ έχω την άποψη ότι η Ιστορία διδάσκει.
      Διδάσκει ότι αυτό που έγινε στα 1917, μπορεί να ξαναγίνει και μάλιστα έχοντας πλέον τις εμπειριές, να γίνει ακόμα καλύτερα και οριστικά αυτή τη φορά.

      Τώρα, εγώ πιστεύω, ότι πολύς κόσμος βολεμένος όπως το περιγράφεις, μετά τις εκλογές, θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ πλέον να ξεβολευτεί..

      Το θέμα είναι αν αυτό το ξεβόλεμα θα μπορέσει να γίνει οργανωμένος ταξικός αγώνας !

      Διαγραφή
  7. Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 4 χρόνια από το 2007 κι όλας βρίσκεται στις αγγαλιές του πιο διεφθαρμένου, πιο γραφειοκρατικού και χυδαίου πολιτικού και παραπολιτικού προσωπικού του ΠΑΣΟΚκικού εργατοπατερισμού.
    Δεν είναι μόνο οι Κοτσακάδες, Χωραφάδες, Ραφτόπουλοι και Φωτοπουλοι κάθε λογής φαιοπράσινης απόχρωσης, αλλά και ο Γκαιμπελισμός που υιοθετήθηκε ως μάνα εξ' ουρανού για να ξεπλύνει την Ευρωενωσιακή του στρατηγική.
    Ο σημερινός φασισμός είναι εξ ολοκλήρου Ευρωενωσιακός, σχεδιάζεται στους πιο σκοτεινούς διαδρόμους του πολιτικού προσωπικού του ΚΜΚ(le Monde) KAI ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το πιο αντικομμουνιστικό μόρφωμα αυτή την στιγμή στη χώρα εκφράζοντας στον ανώτατο βαθμό την σαπίλα ενος συστήματος που ήδη κατακερματίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δούμε την τεράστια προβολή που έχει από τα μέσα της ελληνικής πλουτοκρατίας, θα καταλάβει (αν δεν το έχει ήδη καταλάβει) το μέγεθος της διαπλοκής !

      Το ΣΕΚΜ (ΣΥΡΙΖΑ), έχει αναλάβει εργολαβικά τον βρώμικο ρόλο που δεν κατάφερε να φέρει σε πέρα ο Αντρέας - να διαλύσει το ΚΚΕ !

      Κούνια που τους κούναγε κι ήταν και σπασμένη !

      Διαγραφή
  8. Τέρμα τα ψέματα. Να γιατί ο Μπαλάφας δεν μίλαγε για τις αμερικάνικες εταιρείες όπλων, να γιατί ο Λαφαζάνης έκανε γαργάρα το ζήτημα του ΝΑΤΟ, να γιατί καλεί την διεθνή κοινότητα να παρέμβει στη Συρία όπως έκανε στη Λιβύη, να γιατί ο Δραγασάκης μιλάει για αξιοποίηση «ενδοκαπιταλιστικών αντιθέσεων»: «Οι ΗΠΑ από την άλλη όσο κι αν μοιάζει παράδοξο, φαίνεται ότι ευνοούν μια μεταβολή στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό προς την κατεύθυνση ενίσχυσης του κόμματος που έχει επιλέξει την ανοιχτή σύγκρουση με τους Γερμανούς. Δηλαδή το ΣΥΡΙΖΑ.
    Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι από αμερικάνικα think tanks και κέντρα αποφάσεων ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται «εξελίσιμος» πολιτικός σχηματισμός, ο οποίος έχοντας ενωπιόν του την προοπτική ανάληψης της εξουσίας θα λειτουργήσει σε πιο ρελαιστική βάση και θα διατηρήσει μεν την αριστερή φυσιογνωμία - περισσότερο απ' ότι το ΠΑΣΟΚ- δεν θα παραμείνει ωστόσο σε «αριστερίστικες» λογικές. Ούτε πιστεύει κανείς στην Ουάσινγκτον ότι ο Αλέξης θα βγάλει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ. Οι ίδiες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει εκτενείς συζητήσεις και επι ελληνικού εδάφους, σχετικά με την σκοπιμότητα αμερικάνικης προτίμησης και στήριξης σε μια ανασύνθεση του πολιτικού τοπίου με μοχλό το ΣΥΡΙΖΑ»
    Περιοδικό «Επίκαιρα» (31/05/2012)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καιρός να μάθει ο λαός τις παραπάνω αλήθειες ...

      Διαγραφή
    2. Πληροφορίες από το ΠΓ του ΚΚΣΕ αναφέρουν ότι συναντήθηκε η Αλέκα με τον Μπρέζνιεφ για ν΄αναλάβει Γραμματέας του ΚΚΣΕ για να μη βγει ο Γκρομπατσώφ. Για να σωθεί η ΕΣΣΔ και το ΚΚΣΕ. Άλλες πληροφορίες πάλι λένε ότι θα αναλάβει ο Μαίλης.

      Διαγραφή
  9. Ευχαριστώ τη τιμή που μου κάνετε ν' αναφερθείτε στη σελίδα μου...Αλλά πρέπει να σας πω κατι όσον αφορά εμένα. Το μπλογκ αστυάνακτας, είναιδικό μου και εκφράζειμόνο τις απόψεις μου. δεν εκφραζει τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ποιες είναι οι βρωμιές στην ανάρτησή μου; Προσπάθησα ν΄απαντησω σάυτά που λεει ο κ. Μαϊλης. Τωρα αν τα κατάφερα, δικό μου ζήτημα και αυτών που με διαβάζουν,όπως το ίδιο συμβαίνει καιμε σας. Αν κάποιοι σας μιλάνε ευγενικάκαι σας κάνουν ιδεολογική αντιπαράθεση,εσείς το λέτε αθλιότητες...δικαίωμα σας... Το ότι σας απαντω συγκεκριμένα, (βεβαιοα ποτέ δεν τοπαραδέχεστε, αλλά δε σημαίνει ότι τηρώ σιγή ιδεολογικής ιχθύος...Ευτυχώς δεν είμαι στο ΚΚΕ να δεσμεύομαι με το δημοκρατικό συγκεντρωτισμό. Ευχαριστώ!

    αστυάνακτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που την είδες την ... τιμή, ρε παλιόφιλε ;;;
      (δυστυχώς η μπλογκσποτ, δεν έχει εικονίδια με ... γελάκια)

      Ο αναγνώστης καταλαβαίνει φίλε μου, να είσαι σίγουρος γι αυτό.

      Και μην ξεχνάς: Ξέρουμε περισσότερα κι από αυτά που φαντάζεσαι και από αυτά που θέλουμε να γράφουμε στα μπλογκς !

      Διαγραφή
  10. Χεστήκαμε!
    (με το συμπάθειο κιόλας)
    Ποιος διαβάζει την "Επικαιρότητα";
    Να το έγραφαν τα ΝΕΑ, ο ΕΤ, το ΕΘΝΟΣ κλπ, να το έλεγε ο Πρετεντέρης, ο Τσιμας, Ο Μπάμπης, να τόλεγε το protagon και το skai.gr ... άιντε να το συζητήσουμε.

    Μα να το έει η εφιμερίδα Επικαιρότητα;
    Την ξέρει η μάνα της;
    Τουλάχιστον το χαρτί της είναι μαλακό;

    Ουστ, από δω, wannbe παπαγαλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. spiral architect: Άντε και καλό ... ξαλάφρωμα !!!
      (πολλά πολλά γελάκια)

      Α, μην τους βάζεις ... ιδέες !!!
      Αν και πιστεύω ότι σύντομα θα δούμε να αναπαράγεται αυτή ή παρόμοια βρωμιά.

      Τι θα πει το wannbe ;

      Τα παπαγαλάκια, το ... κατάλαβα χε χε !

      Διαγραφή
    2. Παει να πει επιδοξα παπαγαλακια
      αυτος δηλαδη που θελει να κανει καριερα ως παπαγαλακι και δινει τον καλυτερο του εαυτο για να αποδειξει ποσο χρησιμος ειναι:)

      Διαγραφή
    3. Τούτη δω είναι;
      Σόρι, αλλά επειδή κυκλοφορώ κέντρο-καρακέντρο και βλέπω καθημερινά περίπτερα που κρεμούν ακόμα και της παναγίας τα μάτια από κάθε λογής έντυπα, την Επικαιρότητα δεν την έχω δει.
      Οσο για το (χε, χε) μαλακό χαρτί, δεν απαξιώνω τίποτα, απλά μπορώ και φιλτράρω και ξέρω ότι έχει σημασία ποιος λέει (και γράφει) κάτι.

      Διαγραφή
    4. Poe: Μάλιστα. Και, αρκετοί, το ... καταφέρνουν ...

      spiral architect: Εδώ, χε χε, δεν μπορώ να βοηθήσω ...

      Εγώ ζω όχι απόμερα, αλλά και πολύ ... καρααπόμερα !!!

      Διαγραφή
  11. Μια απάντηση στους γνωστούς - αγνώστους που λυσσάνε σε εφημερίδες, κανάλια, πληκτρολόγια ενάντια στο ΚΚΕ...

    http://followtheredriver.blogspot.com/2012/05/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Δηλαδή, αν αυτό που δείχνεις, το καταπιείς ... μασημένο, καλά θα είναι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Άσε, που εμείς, αυτά που δίνει γενικά η αστική τάξη, μας αφήνει τουλάχιστον παγερά αδιάφορους ...

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...