1 Σεπ 2011

Όχι σε ΟΛΑ τα ναρκωτικά (ιδιαίτερα σ' αυτά που διαφημίζουν τα αμερικάνικα σήριαλ!)

Το ΚΚΕ κατέθεσε επερώτηση για το πρόβλημα των ναρκωτικών σε μια πλήρως αναλυτική παρουσίαση του προβλήματος που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια να υποστηρίξει κανείς το αντίθετο (http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6413130) Παρακαλούμε, ιδιαίτερα όσοι φίλοι μας διαβάζουν και πιστεύουν ότι εδώ το ΚΚΕ κάνει λάθος, να διαβάσουν προσεχτικά αυτό το λινκ και να μας πουν αν η στάση αυτή του ΚΚΕ οφείλεται σε ξεροκεφαλιά ή σε ψύχραιμη, επιστημονική και πολιτική προσέγγιση στο θέμα.

Αυτό που μ' έκανε εμένα εντύπωση στην επερώτηση είναι το εξής απόσπασμα: 

"Η Διεθνής Επιτροπή του ΟΗΕ για τον έλεγχο των ναρκωτικών στην Εκθεσή της το 2009 αναφέρει:
Η Επιτροπή προειδοποιεί ότι η κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων θέτει σε ιδιαίτερο κίνδυνο τα παιδιά και τους νέους, και η Εκθεση εστιάζεται στην κατάχρηση οπιοειδών που πωλούνται με τις ετικέτες Oxycontin και Vicodin και έχουν προκαλέσει πολλούς θανάτους νέων ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες..."
Ως γνωστόν, το Vicodin είναι το περίφημο αναλγητικό χάπι που παίρνει με τα τσουβάλια ο περίφημος Dr House, ο είρων, μισάνθρωπος, αντικοινωνικός, πλην όμως "Μέγας Επιστήμων" γιατρός και διαγνώστης περίπλοκων ιατρικών καταστάσεων. 
Η σειρά αυτή, ανερυθρίαστα και με πολύ ύπουλο τρόπο διαφημίζει ένα φάρμακο το οποίο το παίρνει ο άλλος, ξεχνάει τον πόνο του επειδή έχει πρόβλημα στο πόδι, κι έτσι γίνεται μάγκας και πρώτος. 
Θα μου πεις, αν είναι ηλίθιο το μέσο αμερικανάκι κι αντιγράφει τον τηλεοπτικό ήρωα, ποιος φταίει; Κι εγώ θα σου πω, επειδή ξέρουν εκεί το μέσο επίπεδο του αμερικάνου (το έχουν διαμορφώσει έτσι) μια χαρά αυξάνει τις πωλήσεις της φαρμακοβιομηχανίας που το φτιάχνει, και μια χαρά δημιουργούν εξαρτημένο κι άρρωστο κόσμο.
Ε, και τι να κάνουμε θα μας πείτε; Να απαγορέψουμε και τις αμερικάνικες σειρές τώρα; Όχι βέβαια, είναι βλακώδες κάτι τέτοιο αφού υπάρχει το μTorrent. Το θέμα είναι εξ' αρχής να μη φτιάχνονταν τέτοιες σειρές, αλλά τώρα που τις φτιάξαν και μπήκαν και στο πάνθεον της 7ης τέχνης, άστα να παν στο διάλο. Kι ένα disclaimer να βάλεις δε σώνεται. Κι εμένα μ' άρεσε η σειρά, αλλά τουλάχιστον εγώ είχα το μυαλό να μην πάω ν' αγοράζω χάπια με τσουβάλια. 
Στα πιτσιρίκια που δεν βλέπουν μπροστά τους και είναι έρμαια της βλακείας τους, της απειρίας τους και της ακατάσχετης επιθυμίας τους να ταυτιστούν με κάποιον ήρωα, θα τους το απαγόρευα, ναι. 
Και θα προσπαθούσα να τους σπρώξω σε άλλα πρότυπα.



25 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (ο Manny πρέπει να είναι από τους λίγους που δεν έχει δει ποτέ dr house - αν και συμπαθεί παάρα πολύ τον Hugh λόγω black adder, η ιδέα μιας σειράς με γιατρούς μου προκαλεί ανατριχίλα)

    ""Τα υψηλότερα ποσοστά χρήσης καταγράφονται: ...yada yada yada yada..... στα άτομα με υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο (14,6% έναντι 10,2% και 5,4% για τα άτομα μέσου και χαμηλού εκπαιδευτικού επιπέδου, αντίστοιχα)..."

    χμμμμμμμμ....

    : ]]]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ιδιαίτερα στα αγόρια, το ποσοστό έχει διπλασιαστεί, ενώ το αντίστοιχο των κοριτσιών δεν καταγράφει αξιοσημείωτη μεταβολή.""

    αλλά και

    "Τα υψηλότερα ποσοστά χρήσης καταγράφονται: Στους άνδρες (13,3%, έναντι 3,9% των γυναικών)"

    πάντα έλεγα ότι οι γυναίκες είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πιο μπροστά στην εξέλιξη, έναν όροφο πιο πάνω στην πυραμίδα κτλ κτλ

    πέραν της πλάκας (λέμε τώρα) πως νομίζετε ότι ερμηνεύεται αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοιτάχτε, εφόσον τα ναρκωτικά είναι στη ζωή μας, είναι αδύνατον να μην δημιουργειται ναρκοκουλτούρα, δυστυχως.

    Σε μια αλλη σειρά που βλέπω εγω, το fringe, γίνεται της πουτανας με το LSD, το οποίο όποιος το παίρνει κατεβάζει τρελές ιδέες και κάνει απίστευτες ανακαλύψεις.

    Στο Χαους τουλάχιστον δείχνει και την αρνητική όψη των ναρκωτικών, στο fringe ολα ειναι όμορφα και χρωματιστα με το Lsd και μονο καλό κάνει, σαν υπερβιταμίνη ενα πραγμα.

    Πάντως το πρόνλημα των ναρκωτικών είναι μεγάλο και έτοιμες λύσεις δεν υπάρχουν, γιατι και οι "διαφημίσεις" να κοπούν, πάλι υπάρχουν οι αιτίες που οδηγούν τους ανθρωπους σε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μανυ, και στον αλκοολισμο και την καταναλωση αλκοολ θεωρώ ότι έχουμε πάλι τα πρωτεία.
    Δεν σε χάλασε;
    Ζήλεια!

    Κάτσετε εσεις στην κουζινα σας όσο εμείς απολαμβάνουμε όλα εκείνα που εχει να μας προσφέρει η πρόοδος:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και φυσικά όσον αφορά το χαρακτήρα του Χάους, η κάθε περίοδος, προβάλει/επιβάλει τους ανάλογους ήρωες. Σήμερα πλέον δεν κρατιώνται τα προσχήματα και η απανθρωπιά προβάλεται ως αρετή, ε οι απάνρθρωποι ειναι τα νεα πρότυπα του συστήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανεξάρτητα από τη θέση μου και τη θέση του ΚΚΕ για τα ναρκωτικά συγκεκριμένα για το vicodin ... τον πάω κι εγώ τον Dr.House - Hugh Laurie!

    Δυνατή "περσόνα" σαν Dr. House και καλός και πολυσύνθετος ο Hugh Laurie.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hugh_Laurie

    Εννοείται ότι δεν πρέπει να έχουμε τέτοιες συμπεριφορές like Dr. House ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρ'ολο που συμφωνω γενικα με το πνευμα του αρθρου δεν μπορω να μη σταθω στο παρακατω:


    "....Το θέμα είναι εξ' αρχής να μη φτιάχνονταν τέτοιες σειρές, αλλά τώρα που τις φτιάξαν και μπήκαν και στο πάνθεον της 7ης τέχνης,
    άστα να παν στο διάλο...."

    Νταξ και ειναι η απαγορευση κ η λογοκρισια τροπος; Ουτε μπορω να θεωρησω πως ο Χαους πραγματικα σπρωχνει τα αμερικανακια στα ναρκωτικα. Εχουν πολλους αλλους λογους για να το κανουν αυτο! Αληθεια ποιος δεν γουσταρει τη σειρα αυτη; Και ποιος ακομα δεν γουσταρει τον Χολμς; Γιατι ο Χαους ειναι η μεταφορα του Χολμς στη συγχρονη εποχη. Χαους-Χολμς, Γουωτσων-Γουιλσον και φυσικα ο ενας χαπακιας ο αλλος κοκαινομανης. Θα επρεπε να απαγορευθει και ο Χολμς;
    Κατακλυζομαστε απο προτυπα και συμπεριφορες που προωθουν την χρηση ουσιων. Απο τη μουσικη και τους στιχους και τα βιντεοκλιπ και τις ταινειες και τα περιοδικα, και δεν ειναι ολα αυτα μονο κατευθεινομενα αλλα πολλες φορες και αμεσα λαικα. Πχ το ρεμπετικο ειναι 99% χασισοτραγουδα ή μπεκροτραγουδα. Να τα απαγορευσουμε;

    Αυτα ειναι ανθρωπιστικα κ κοινωνικα θεματα. Δε νομιζω οτι ειναι δουλεια του οποιου κρατους να αναμειχθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ... Γιατι ο Χαους ειναι η μεταφορα του Χολμς στη συγχρονη εποχη. Χαους-Χολμς, Γουωτσων-Γουιλσον και φυσικα ο ενας χαπακιας ο αλλος κοκαινομανης. Θα επρεπε να απαγορευθει και ο Χολμς;

    Άλλες οι ιστορικές και κοινωνικές συνθήκες του Λονδίνου των αρχών του 20ου αιώνα και άλλες της Βοστώνης των αρχών του 21ου!
    Τότε υπήρχαν βιβλία, που τα αγόραζαν οι εύποροι, τώρα υπάρχουν media που μπαίνουν και στο πιο "φτωχό" σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γενικά θα πρότεινα στον αγαπητό AlexD να παρακολουθήσει πάνω απο ένα επεισόδιο της σειράς. Ο House δεν είναι ο τρέντι χαπάκιας που μας λές οτι παρουσιάζεται. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος υποφέρει απο μόνιμο πόνο στο πόδι και ο οποίος είναι εξαρτημένος απο τα vicodin, τα οποία γενικά του έχουν γαμήσει τη ζωή και στη συνέχεια τον στέλνουν στο τρελάδικο. Τα κόβει σε κάποια φάση και κάνει την επιλογή να αντιμετωπίζει τον πόνο μόνος του και τότε γενικά η ζωή του γίνεται καλύτερη. Μόνο διαφήμιση δεν το λες δηλαδή αυτό για τα vicodin.

    Και να πω επίσης οτι "καλύτερα θα ήταν να μην γυρίζονταν καν αυτές οι σειρές" με τρομάζει λίγο. Ειδικά αν δεν έχουμε κάνει τον κόπο να καταλάβουμε τι θέλει να μας πει αυτή η σειρά...

    Μ&Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα συμφωνησω, με τον φιλο spiral architect και πιστευω οτι το να απαγορευονται τηλ.σειρες επειδη προβαλλουν εμμεσα το Α, ή το Β προτυπο, δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα!
    Η σειρα Dr.House κατα τη γνωμη μου δεν ειναι και η χειροτερη του ειδους και ασχετα απο τους ..προσωπικους δαιμονες του ρολου του Hugh Laurie, η σειρα ασχολειται και με αλλα θεματα/ διλημματα και οχι μονο ιατρικα, οποτε το να μειωσει κανεις μια σειρα εξ αιτιας της πιθανης επιρροης της στους νεους, νομιζω οτι ειναι δειγμα αλλων εποχων.
    Οσοι επηρεαζονται απο το τι βλεπουν σε μια ταινια, ετσι κι αλλιως θα επηρεαστουν και απο ολα αυτα που δειχνει η Τιβη επειδη απλα δεν εχουν ...μυαλο! :)
    Λιγοι μηπως ειναι αυτοι που επηρεαζονται και ψηφιζουν μια τους μεν, μια τους δε, γι αυτο παμε ετσι που παμε, oποτε καποια πραγματα ειναι αναποφευκτα. Το θεμα ειναι κατα ποσο ο κοσμος ειναι ωριμος να καταλαβει τη διαφορα μεταξυ οθονης και πραγματικοτητος, αλλιως ολοι θα προσπαθουσαν να πεταξουν σαν τον..Superman και να παλευουν σαν τον..Matrix! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ""Θα μου πεις, αν είναι ηλίθιο το μέσο αμερικανάκι κι αντιγράφει τον τηλεοπτικό ήρωα, ποιος φταίει; Κι εγώ θα σου πω, επειδή ξέρουν εκεί το μέσο επίπεδο του αμερικάνου (το έχουν διαμορφώσει έτσι) μια χαρά αυξάνει τις πωλήσεις της φαρμακοβιομηχανίας που το φτιάχνει, και μια χαρά δημιουργούν εξαρτημένο κι άρρωστο κόσμο.
    Ε, και τι να κάνουμε θα μας πείτε; Να απαγορέψουμε και τις αμερικάνικες σειρές τώρα; Όχι βέβαια, είναι βλακώδες κάτι τέτοιο αφού υπάρχει το μTorrent. Το θέμα είναι εξ' αρχής να μη φτιάχνονταν τέτοιες σειρές, αλλά τώρα που τις φτιάξαν και μπήκαν και στο πάνθεον της 7ης τέχνης, άστα να παν στο διάλο. Kι ένα disclaimer να βάλεις δε σώνεται. Κι εμένα μ' άρεσε η σειρά, αλλά τουλάχιστον εγώ είχα το μυαλό να μην πάω ν' αγοράζω χάπια με τσουβάλια.""

    ^^Να απαγορέψουμε και τις αμερικάνικες σειρές τώρα; Όχι βέβαια, είναι βλακώδες κάτι τέτοιο

    ^^Κι εμένα μ' άρεσε η σειρά

    just saying...

    αλλιώς αντιλαμβάνομαι αυτά που λέει ο Axl

    ότι δλδ δεδομένου του επιπέδου του μέσου θεατή, κάποια πράγματα στην τιβι, μπορούν να χαρακτηριστούν έως και επικίνδυνα. Δεν μιλάμε για απαγόρευση..πιο πολύ σαν διαπίστωση μου κάνει εμένα. Το θέμα είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει μία μεγαλύτερη ευαισθησία όταν γυρίζεται κάτι ή τουλάχιστον στις ώρες που προβάλλεται κάτι στην τιβι ή έστω στο target group που απευθύνεται. (Μιλάω γενικά τώρα, δεν έχω άποψη για το dr house).

    Πχ 1: ένα splatter film δεν μπορεί να προβάλλεται στις 11 το πρωί του Σαββάτου μετά τον bob τον σφουγγαράκι.

    Πχ 2: Σκληρό πορνό με την Sasha gray δεν θα παίξει πριν το βραδινό δελτίο ειδήσεων (αν και θα έκανε καλό lead in για τον Πρετεντέρη και την Τρεμη, έχουν παρόμοια θεματολογία)

    Δεν μπορείς να απογορέψεις κάτι, αλλά μπορείς να το απευθύνεις σε κοινό αρκετά ώριμο για να το δεχτεί και να το κατανοήσει. Και φυσικά να λείπουν οι υστερίες και οι υπερβολές!

    (Πχ Αγχωμένες Αμερικάνες μαμάδες που ουρλιάζουν αν φανεί λίγο βυζί ή ξεμυτίσει κανας ποπος σε κανα βίντεο game και μολυνθεί το μαλακό μυαλουδάκι των τέκνων τους, αλλά δεν τους πειράζουν οι εικόνες με αποκεφαλισμένα πτώματα στις ειδήσεις)

    http://faeenamalaka.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχω τη γνώμη ότι ο αερκάνικος κινηματογραφος (επίσης κι οι τηλεοπτικές σειρές), δεν γίνονται στην ... τύχη !
    Μπορεί ο πρώτος στόχος να είναι ο χρήμα, αλλά έχουν και την εντολή να "περνούν" μηνύματα !
    Κι η ιστορία, έχει δείξει, ότι τα έχουν καταφέρει.
    Έτσι, συνεχίζουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. faro,συμφωνω με εσενα 100/100
    το ίδιο και τα video games(μιας και ασχολούμαι με τον χώρο αυτό)και τα κομικ.

    Και ολα αυτα ειναι το χειρότερο οτι απευθύνονται σε παιδια που δεν εχουν κριση. Εκει μπορεί να βοηθησει η οικογένεια, οταν ομως δεν έχει κρίση και αυτή, τότε τα παιδια είναι εκτεθειμένα σε ότι τους μάθουν".

    Δες και εδω

    http://poexania.wordpress.com/2011/03/29/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παντως και εγω δεν θεωρω ότι πρέπει να υπάρξουν απαγορεύσεις για πολλους και διαφορους λογους που βαριέμαι τώρα να αναλύσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @faro
    @poe

    Οταν ξεκινα κανεις να σκεφτεται για.. ''απαγορευσεις'' καλο ειναι να σκεφτεται ΠΟΙΟΙ θα τις κανουν και για λογαρισμο ΠΟΙΩΝ!

    Υπαρχει περιιπτωση να τις κανουν π.χ οι Αμερικανοι κ.α χωρες-παραγωγοι στις δικες τους σειρες; τους; Οχι βεβαια!
    Μετα και να γινοταν αυτο που λετε, (υποθετικα παντα), τοτε να περιμενετε και αλλες...
    απαγορευσεις σε θεματα ελευθεριων και δικαιωματων βλ. Αγγλια και δε συμμαζευεται...
    Δεν ειναι λοιπον ευκολο να λεει κανεις να απαγορευτει το ταδε και το δεινα πραγμα, παρολο που μερικες φορες θα ηταν οντως πολυ βολικο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακριβως αυτο συζητουσα πριν λιγο με την μανυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κοκκινοςδρόμοςΠέμ Σεπ 01, 05:34:00 μ.μ. EEST

    Γεια σας σύντροφοι
    Αν και ούτε εγώ δεν βλέπω το συγκεκριμένο σήριαλ νομίζω γενικά πως επηρεάζει αρκετά ένα ευρύ κοινο και δημιουργεί τα πρότυπα που δημιουργεί. Αν χρειάζεται να τα απαγορεύσεις; Δεν νομίζω να εννόησε αυτό ο αλεξ-δ.
    Τώρα, να το απαγορεύσει ένα αστικό κράτος για ποιο λόγο; Αφού όλος αυτός ο πολιτισμός της παρακμής είναι το ίδιο το καπιταλιστικό εποικοδόμημα. Θα απαγορεύσει δηλαδή ο καπιταλισμός μέρος του εποικοδομήματός του; Μπορεί, το κάνει καμιά φορά, αλλά σιγά την αλλαγή. Θα απαγορεύσει ο καπιταλισμός όλο του το εποικοδόμημα; Αδύνατον.
    Άρα μένει να καταργήθεί ο καπιταλισμός ο ίδιος. Αυτό μάλιστα, γίνεται.

    Στο σοσιαλισμό πάντως δεν χρειάζεται να απαγορεύσεις το δ.χάουζ γιατί απλούστατα δεν θα βρεθεί άνθρωπος ούτε να το φτιάξει ούτε να το δεί. Αν όλα πάνε καλά τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά, Elva, ούτε εγώ μίλησα για απαγορεύσεις ...

    Άλλωστε η "απαγόρευση" πολλές φορές λειτουργεί ... ανάποδα !
    Σμπρώχνει πιο πολύ κόσμο ...

    Εκείνο που χρειάζεται είναι το ξεμπρόστιασμα και νομίζω αυτό κάνει το ποστ !
    Και καλά κάνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. faro

    Ok,καταλαβα λαθος (και ζητω συγγνωμη)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατάλαβες τι σε περιμένει στη "λαϊκή εξουσία" που είναι σοσιαλισμός, αν είστε σεις υπεύθυνοι για την τηλεόραση, έτσι;
    Αν η Επιτροπή κρίνει ότι ο Δρ Χάουζ διαφημίζει ναρκωτικά, τον έκοψε απ' τη λαϊκη τιβι (η τιβι θα ειναι μόνο λαϊκή). Καλή αρχή. Μετά θα λογοκρινει τα χασικλιδικα ρεμπέτικα γιατί διαφημίζουν τα ναρκωτικά, ύστερα τις τσόντες της Τζούλιας διοτι προάγουν την πρόωρη εκσπερμάτωση, κατόπιν το two and a half men γιατί δηλητηριάζουν τις ψυχές των παιδιών με πανσεξουαλισμό, ύστερα τα φιλαράκια γιατί μονίμως δείχνει τους εργαζόμενους στο σπίτι να κάθονται και να κάνουν πλάκες και σπανίως τους δείχνει στη δουλειά και δίνει κακό παράδειγμα και τέλος θα λογοκρίνει και το ίντερνετ γιατί όλα αυτά μπορείς να βρεις κι από κει.
    Για να μη μιλήσουμε για τις εκπομπές που θα αντιπολιτεύονται άμεσα τη "λαϊκή εξουσία", που σίγουρα θα είναι πράκτορες της αστικής τάξης.
    Άιντε ομπρός, σοσιαλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωραία τα είπες ανώνυμε, αμε τώρα να παίξεις με τις πλαστελίνες σου.

    Γιατι αφού εισαι κατά της λογοκρισίας όμως, δεν απαιτείς απο το CNN και απο τα ελληνικά αστικά κανάλια να δείχνουν τις σφαγες που κανει το νάτο στις διάφορες χώρες που απελευθερώνει; Να δείχνουν τους άστεγους και να τους αφήνουν να μιλήσουν; Να δείχνουν τα εργοστάσια που ανήλικοι δουλεύοντας 12-14 ώρες κάνουν τις χειρότερες δουλειές για πενταροδεκάρες; Να δείχνουν τους εργάτες που παθαίνουν εργατικά ατυχήματα(έστω τα λίγα που δηλλώνονται), να δείχνουν τους νεκρούς στα πεζοδρόμια απο τα ναρκωτικά;

    Όταν λοιπόν τα δείξουν όλα αυτά και πουν και ποιος ευθύνεται, τότε ελα να μας το παίξεις εξυπνάκιας σε αυτά που πιστεύεις ότι θα κάνουμε, ως τότε, ρίχνε τα βέλη σου σε αυτούς που κάνουν πραγματική λογοκρισία και καλύπτουν τα εγκλήματα τους πάνω απο χιλιάδες τηλεορασωρες πολύχρωμης βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα ναρκωτικά που το πα.σοκ ψήφισε σήμερα για την νομιμοποιήση πότε θα ασχοληθείτε Σύντοφοι?
    http://www.inews.gr/178/nomoschedio-gia-ta-narkotika-apopoinikopoiisi-tis-chrisis-kabanes-stous-eborous.htm
    Διότι εντάξει καλές οι αντιδράσεις για τα χαζο αμερικάνικα σήριαλ αλλά έλεος υπάρχει και η πραγματικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η σειρα αυτη ασχολείται με ηθικά διλλήματα και σε βαζει στη διαδικασια να κρινεις και να παρεις θεση. Δεν τα παρουσιαζει ολα ασπρο μαυρο. Αυτο που δε θιγει ειναι το ανυπορκτο ασφαλιστικο συστημα των ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...