16 Σεπ 2011

Μάθε τον οχτρό σου (αναδημοσίευση)

Λέμε αποδέσμευση απ' την Ευρωπαϊκή Ένωση με λαϊκή εξουσία. Τι είναι η ΕΕ όμως; Πώς είναι δομημένη; Τι σημαίνει "κομισιόν"; Τι σημαίνει "eurogroup"? Ποιος είναι ο Ρομπάι ή ο Γιούνκερ;
Πώς παίρνονται οι αποφάσεις εκεί που μας αλλάζουν τον αδόξαστο; Πώς οι πολυεθνικές επηρεάζουν και ελέγχουν τις αποφάσεις; Πώς θα εξελιχτεί το πράμα; 
Αν δούμε τι ακριβώς είναι και πώς λειτουργεί αυτός ο οργανισμός που είναι το πανευρωπαϊκό όργανο κυριαρχίας του κεφαλαίου θα καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε και γιατί πρέπει ν' απαλλαγούμε απ' αυτό. 
Δείτε την εξαιρετική ανάρτηση στο Γκράνμα, που με απλό τρόπο, με συνέντευξη και διαφάνειες θα καταλάβετε πώς λειτουργεί, πώς εξελίσσεται, πως μας βλέπουν τους Έλληνες στην Ευρώπη.
(με την πρωτοβουλία του A8liou και του Μπρεζνιεφικού Απολιθώματος, συνέντευξη με τον Υ και δυο εργαζόμενες στην ΕΕ)

1 σχόλιο:

  1. Εχει δέκα μέρες που δημοσιεύτηκε, η αλήθεια είναι ότι το σνομπάραμε, δεν τράβηξε την προσοχή. Το ξαναφέρνουμε στην επιφάνεια λοιπόν, έχει πολύ ενδιαφέρον και θα λυθούν πολλά στο μυαλό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...