27 Σεπ 2011

Ποιός εμπιστεύεται ενα..χρηματομεσίτη;



O Alessio Rastani είναι ένας χρηματομεσιτης, που σε αντίθεση με τους περισσότερους του ...κλαδου του, εχει φτιαξει δική του σελίδα στο Facebook, εχει λογαριασμό στο Twitter, πρόσφατα είχε μαλιστα προβλέψει τη πτώση του χρυσού στις αγορές και τώρα, χάρη σε μια "απίστευτα ειλικρινή συνέντευξη" που εδωσε σε απευθείας σύνδεση, χθες στο  BBC News, τραβηξε τη προσοχή πολλων με αυτα που ειπε:

«For most traders, its not aboutwe dont really care that much how theyre going to fix the economy, how theyre going to fix the whole situation,” he said. “Our job is to make money from it.” Rastani, who also claimed “Goldman Sachs rules the world,” said, “Personally, I’ve been dreaming of this moment for three years…I go to bed every night and I dream of another recession. When the market crashes… if you know what to do, if you have the right plan set up, you can make a lot of money from this »...




Στο μεταξυ, ολα αυτα ακουστηκαν ενω υπουργοι απο τις μεγαλυτερες χώρες του κόσμου ισως συμφωνησουν τελικα για το πολυποθητο «κουρεμα» του δημόσιου χρέους στην Ελλάδα με την έννοια οτι ιδρύματα που κατέχουν ελληνικά ομόλογα θα πρέπει να διαγράψουν το μισό από αυτό που τους οφειλόταν. 
Στα σχεδια τους, ομως, προβλέπεται και η αύξηση του μεγέθους του ευρωπαϊκού ταμείου διάσωσης σε 2 τρισεκατομμύρια ευρώ. Οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ελπίζουν οτι το πρόγραμμα θα μπει σε ισχυ σε 5-6 βδομάδες.

Ό Alessio Rastani ειναι, βεβαια, επαγγελματιας και αυτα που λεει ειναι λιγο-πολυ γνωστα, το ερωτημα, ομως, ειναι αν λεει την αληθεια, ή θελει να τραβηξει απλα τη προσοχή ολων και δεδομενου του οτι εχει σελιδα στο Facebook, λογαριασμο στο Twitter, ετσι πολλοι υποψιαζονται οτι έχει κάτι να "βγαλει", πισω απ ολα αυτα.
Καποια σεμινάρια "θα ανακοινωθούν", διαβαζει κανεις στην ιστοσελίδα του. Αυτό ειναι πολυ υποπτο. Ετσι πολλοι αναρρωτιουνται είναι ο ανθρωπος αυτος ένας μ@....και απλά λέει την αλήθεια, ή είναι και μ@....και υπερβαλλει για προσωπικό του όφελος, ή και τα δύο;

Δινει και καποιες συμβουλες- πέρα από το "Εάν ξέρετε πώς, μπορείτε να κάνετε τα χρήματα από μια χρεοκοπια!". Η συμβουλη του ειναι: "Θα πρέπει να προστατευσετε ό, τι έχετε πριν είναι πολύ αργά!"

Αγαπητε μας Alessio, ξέρετε πώς να μας κάνετε να χαμογελάσουμε, έτσι δεν είναι;

Πηγες: ΒΒC,


6 σχόλια:

  1. Kάντε κλικ στο προφίλ μου (απασχόληση) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. spiral architect

    E, τοτε θα ξερεις απο ...πρωτο χερι πως ειναι να μη σε..εμπιστευονται! :)

    Eκτος κι αν καποιoι...καλοι χρηματιστες εργαζονται για τη ...ψυχη των γονιων τους! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Elva μου, αυτό που ξέρω καλά και το τηρώ απαρέγκλιτα είναι ότι, αν (τύχει να) δώσω το χέρι μου σε ένα τέτοιο καθίκι, φροντίζω να μετρήσω τα δάκτυλά μου έπειτα.
    (και να τα απολυμάνω ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. spiral architect

    Kαι πολυ καλα κανεις, ελπιζω να ειδες και τι λεει στη συνεντευξη, αξιζει το κοπο να δει κανεις με τι ειδους ατομα εχουμε να κανουμε και πως μιλουν ετσι απροκαλυπτα!
    ''Ο θανατος μας, η ζωη τους''! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω παντως ευχομαι στο μαλακισμενο που περνεται για εξυπνος και μιλα για ευκαιρίες, μεσα απο ολο αυτό να μεινει άστεγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. poe

    Αν και δυστυχως δεν φαινεται τωρα ενα τετοιο ενδεχομενο, γι αυτον,...you never know!
    H αληθεια ειναι οτι συμβαινει σε πολλους, γιατι οχι, ομως, MONO, σ αυτους που πρεπει; :(

    Υ.Γ Εχω ηδη μια μεγαλη λιστα, αλλα ενας ακομα.. χωραει, φανταζομαι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...