16 Σεπ 2011

Χαράτσι και ... ΔΕΗ !

Πριν το χαράτσι: 1,16 εκατομμύρια (!) διαταγές διακοπής ρεύματος. Μετά το χαράτσι πόσες;
Τονίζει πολύ σωστά στον σημερινό "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" ο Νίκος Μπογιόπουλος.

"Σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της εταιρείας, μέσα στο 2010 η ΔΕΗ εξέδωσε 1.160.000 εντολές για διακοπή ρεύματος!
Δηλαδή, πέρσι, πριν ακόμα έρθουν τα μεσοπρόθεσμα και τα εφαρμοστικά, πριν ο ΦΠΑ πάει στο 23% και πριν την «εργασιακή εφεδρεία», πάνω από 1 εκατομμύριο λαϊκά νοικοκυριά και μικρομάγαζα είχαν φτάσει σε τέτοιο βαθμό εισοδηματικής καχεξίας που αδυνατούσαν να πληρώσουν εμπρόθεσμα το ρεύμα.
*
Από αυτές τις 1.160.000 διαταγές διακοπής εκτελέστηκαν οι 254.000!
Δηλαδή, μέσα στο 2010 ως συνέπεια των όσων - μόνο μέχρι εκείνη τη στιγμή - είχαν υποστεί οι λαϊκές οικογένειες και οι βιοπαλαιστές, οι 254.000 από αυτούς, μη έχοντας χρήματα να πληρώσουν, έμειναν για κάποιο διάστημα χωρίς ηλεκτρικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που φτάνουν μέχρι τον Ιούλιο του 2011, από εκείνες τις 254.000 περιπτώσεις διακοπής του ρεύματος, οι περίπου 100.000 παραμένουν εν ισχύι!
Δηλαδή, χωρίς να υπολογίζεται τι έχει συμβεί εντός του 2011, μόνο από το 2010 περίπου 100.000 οικογένειες, μαγαζιά κλπ. δεν έχουν ρεύμα γιατί δεν βρήκαν ποτέ τα χρήματα για την επανασύνδεσή του.
*
Και ενώ έτσι έχουν τα πράγματα.
Ενώ η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο λαός έχει ως συνέπεια πάνω από ένα εκατομμύριο οικογένειες (με δυο, τρία ή περισσότερα μέλη) να μην έχουν τα λεφτά για να πληρώσουν το ρεύμα στην ώρα του.
Ενώ εκατοντάδες χιλιάδες έχουν χρεοκοπήσει σε τέτοιο βαθμό που τους κόβεται το ρεύμα.
Ενώ στην Ελλάδα ο λαός πέρσι είτε αγκομαχούσε είτε αδυνατούσε πλήρως - και αποδεδειγμένα - να πληρώσει το λογαριασμό του ρεύματος (σ.σ.: πόσο μάλλον φέτος με το νέο χαράτσι!),
έρχονται - οι άθλιοι - και όχι μόνο προσθέτουν κι άλλο φόρο στον εξουθενωμένο λαό, όχι μόνο επιβάλλουν το νέο χαράτσι στα ακίνητα, αλλά το επιβάλλουν και μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!
Δηλαδή, μέσω των λογαριασμών που ήδη - όπως καλύτερα από τον καθένα γνωρίζουν οι ίδιοι και οι Υπηρεσίες τους - εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν να τους πληρώσουν"!

3 σχόλια:

 1. Αυτοί που δεν έχουν κάνει επανασύνδεση πως ζουν με λάμπα πετρελαίου; Χωρίς καμία ηλεκτρική συσκευή; Καταλαβαίνουμε για τι κατάσταση μιλάμε; Και ποιος μας λέει ότι δεν θα πολλαπλασιαστούν φαινόμενα κόσμου χωρίς νερό, χωρίς τηλέφωνο, χωρίς θέρμανσης;

  όσο για το τελευταίο, διάβαζα στο site του Νέου ΚΚ Βρετανίας, ότι το 2009, λόγω απουσίας θέρμανσης στη Βρεατανάι πέθαναν από το κρύο 10000 συνταξιούχοι. Καταλαβαίνουμε πόσο επίκαιρο είναι το σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα; Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε ευθύνη να είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο μας που ανήκει σε κάποια από τα λϊκά στρώματα; Καταλαβαίνουμε την ευθύνη όλων μας να συμμετεχουμε σε πρωτοβουλίες στην πραγματική ζωή από το να μακρτγορούμε επί δικαίων και αδίκων στο διαδίκτυο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επίσης, καταλαβαίνουμε που μας οδηγεί η βάρβαρη κυβέρνησή μας ;

  Καταλαβαίνουμε ότι κι η αστική κι η οπορτουνιστική αντιπολίτευση, στην ίδια ρότα με τους "πράσινους" είναι ;

  Ειδικά μετά την τελευταία αποκάλυψη για το "μαγείρεμα" του ελλείμματος ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όσοι δεν βαριέστε, δείτε το παρακάτω βιντεάκι, για να καταλάβετε (καταλάβουμε) που το πάει η κυβέρνησή "μας" !

  http://www.youtube.com/watch?v=3N1QTf5FARs

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...