3 Σεπ 2011

Απο τις 18 σοσιαλισμός



Αναδημοσίευση ενός σχολίου του Θερσίτη στο Αμπελοφιλοσοφίες, το σχόλιο είναι γραμμένο με κεφαλαία και κάπως ανατσούμπαλα μιας και ο συγγραφέας είχε πάρει φόρα, άλλα το αναδημοσιεύω ως έχει.



37 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ, ΝΑ ΓΕΛΟΙΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

ΧΑΧΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΙΣ 18 ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΞΗ.



ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΠΕΙΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΛΑΤΙΑ ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ 1981. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ.

Η ΣΗΜΕΝΣ, Η ΜΑΝ, Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ. Η ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.

ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ. ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΔΗΛΕΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΝΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΤΟΝ ΝΟΕΜΡΒΗ ΤΟΥ 1981 (ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ). ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΑΠΟΛΥΣΗΣ, ΔΙΩΞΗΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΑΥΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΣΙΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΚΑΘΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ, ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΚΙΑ ΤΗΝ ΔΕΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ.

ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΥΨΗΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΤΟ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΟΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΟΤΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΑΡΑΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕ ΚΑΙ ΓΕΠΟΙΟΠΟΙΥΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ  ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟ ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΣΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟ.

ΟΙ ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΜ ΣΤΑ ΠΑΛΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΗΚΙΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ.

ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΚΑΙ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ







13 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι ο Θερσίτης ξέχασε πολλά απο τα καλά που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ, όμως δικαιολογείται διότι μετά δεν θα έφτανε ενα σχόλιο αλλα θα χρειαζόταν ολόκληρο βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί απορείτε; ΤΑ κόμματα της αστικής τάξης κάνουν τη δουλειά τους. Αυτή ειναι: να ξεγελούν τον κόσμο για να νομιμοποιούν τον καπιταλισμό. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ μας ξεγέλασε και χάσαμε την παρθενιά μας ενώ τη ΝΔ τη γνωρίζαμε και φυλαγόμασταν; Και γιατί δεν πήραμε χαμπάρι το πασοκ;
    Τα κόμματα της εργατικής τάξης, όμως, που το ένα βάφτισε το πασοκ "ιδιότυπο σοσιαλρεφορμιστικό κόμμα" και το άλλο το βάφτισε εργατικό και συνεργάζονταν μαζί του στο μαζικό κίνημα μέχρι το 1984 παρακαλώντας για μια δίκαιη κατανομή εδρών, παρακαλώντας να μπουν στην κυβέρνηση, δεν έχουν ευθύνη;
    Μήπως αυτά έχουν την κύρια ευθύνη, καθώς έχουν αναλάβει εργολαβικά να απελευθερώσουν την εργατική τάξη από τα δεσμά της εκμετάλλευσης και ούτε μια εργολαβία δεν μπορούν να τελειώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε εγώ σήμερα έχω επιλέξει να παλέψω μαζί με το ΚΚΕ και πρέπει να πω ότι δεν το βλέπω σαν εργολαβία. Το λιγότερο δηλαδή που έχω κάνει είναι το ότι μελέτησα πέντε πράγματα, έχω διαμορφώσει έναν τρόπο σκέψης και πλέον διάλεξα στρατόπεδο και έχω και μια πρόταση.
    Η εργατική τάξη ας συνειδητοποιήσει την ταξική της προέλευση και ας μην περιμένει μεσσίες που όπως λες " έχουν αναλάβει εργολαβικά να απελευθερώσουν την εργατική τάξη από τα δεσμά της εκμετάλλευσης". Να αποφασίσει να οργανωθεί και να δράσει, μαζί και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα. Ένα ταξικά συνειδητοποιημένο μέρος του λαού, πολύ ευρύτερο από τα κομματικά όρια του ΚΚΕ, το κάνει και προσπαθεί να βοηθήσει και τους υπόλοιπους να διαμορφώσουν στοιχεία ταξικής αντίληψης στη σκέψη και τη συνείδησή τους. Στα παραπάνω η συμβολή του ΚΚΕ είναι αποφασιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A.D άψογος

    λες και εμεις του ΚΚΕ εχουμε το μαγικό ραβδάκι που θα φέρει τα πάνω κάτω με μια κίνηση.
    Χωρίς τον λαο είμαστε τίποτα, για αυτό πασχίζουμε να οργανώσουμε τον κόσμο στους χώρους δουλειάς, στην βάση δηλαδή της παραγωγικής διαδικασίας, στην βάση της κοινωνίας, εκεί που ξεκινα ο έλεγχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΑΜΕ ιδρύθηκε το 1999, την εποχή της "ανάπτυξης", της "ευμάρειας" και της "καλοπέρασης".Ας καταλάβουν όλοι ότι δεν φτιάχτηκε για πλάκα ούτε από ιδιοτροπία του ΚΚΕ. Κάτι είχανε δει από τότε εκεί στο ΚΚΕ και πρωτοστάτησαν στην ίδρυση του ΠΑΜΕ. Τουλάχιστον αυτό μπορεί να το αντιληφθεί ο κάθένας αμέσως. Και ας μην έχει μελετήσει τη στρατηγική του ΚΚΕ.
    Άντε να κάνει το βήμα περισσότερος λαός και να οργανωθεί. Διαμόρφωση ΤΑΞΙΚΗΣ αντίληψης απαιτείται σήμερα ως πρώτο βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί ένα κατά τα άλλα απλό σύνθημα να συμπυκνώσει όλη την αλήθεια ;
    Ναι, μπορεί !

    Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης (κοινής, τότε ακόμα ήταν κοινές οι συγκεντρώσεις - πορείες) για την Εργατική Πρωτομαγιά το 1982 στην Αλεξ/πολη.

    Το μπλογκ του ΠΑ"ΣΟ"Κ: "Ο αγώνας τώρα δικαιώθηκε" !

    Άμεση απάντηση (που έκανε αίσθηση, σας διαβεβαιώνω) από το μπλογκ του ΚΚΕ - τότε, το 1982:
    "Ο αγώνας, ΤΩΡΑ, συ-νε-χι-ζε-ται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην πραγματικότητα βέβαια και το ΠΑΣΟΣ συνέχιζε τον αγώνα του για την καθυπόταξη της εργατικής τάξης και την ομηρία των ελληνικών νοικοκυριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκείνο που έκανε το ΠΑ"ΣΟ"Κ είναι οι αθρόες προσλήψεις "πρασινοφρουρών", με αποτέλεσμα να έχει την ... μισή Ελλάδα όμηρο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεχάσαμε την συνταγματική καθιέρωση της απλής αναλογικής ως πάγιου εκλογικού συστήματος "ώστε να μην φαλκιδεύεται η λαϊκή θέληση"
    Α.Παππατζής 1981 στην πλατεία συντάγματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ααα, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως το πήρα απόφαση:
    Θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ!

    http://youtu.be/xc0n_v2zBHE
    (φτου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ζήσεις ΠΑΣΟΚκε και χρόνια πολλά
    Ρουσφέτια, κομπίνες και άλλα καλά.
    Παντού να σκορπίζεις αμάθεια και πως
    να κλέβεις το δίπλα και να του τα τρως.

    Να ζήσεις ΠΑΣΟΚκε με την BMW
    με τη μαιζονέτα και μια μπεμπέ
    Παντού να υπογράφεις να δίνεις και κο...
    Και όλοι να λένε να ένα Μογγό....

    Να ζήσεις ΠΑΣΟΚκε με επιταγές
    ακάλυπτες πάντα συν/λματικές.
    Παντού να δωρίζεις 50ευρα
    Και ας είναι εκείνα ξένα λεφτά.

    Να ζήσεις ΠΑΣΟΚκε εκσυγχρονιστή,
    εσύ ευρωπαίε,που τρως σε γκουρμέ...
    Παντού να σκορπίζεις υποσχέσεις σωρό
    Και όλοι να παίρνουν τον πούλο σκληρό.

    Να ζήσεις ΠΑΣΟΚκε σοσιαλιστή
    μεγάλε στις μπίζνες αστέ παπατζή
    Παντού να σε φτύνουν να τρέχεις καλά
    Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν κρύβεται πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν και οι στατιστικές είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να δίδεται η επιθυμητή απάντηση και να δημιουργούνται οι ανάλογες εντυπώσεις και να διαμορφωνεται η κοινή γνώμη, και πάλι είναι απογοητευτηκό που ο ελληνικός λαός μετα απο όσα έχει δεί να γίνονται, αρκέστηκε να απαντήσει στις έστω και προκατασκευασμένες ερωτήσεις με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Δεν μιλάω για την πρόθεση ψήφου αλλα για τις ερωτησεις σχετικά με το μνημόνιο τα δημοσιονομικα μέτρα κλπ.

    http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231126600

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...